154

Талибан

преди 1 година

Радвай се че засега са само хибридни.Щото за 30 сек.няма да ни има.И Нато-то няма да те спаси.Добре че на Путин нервите са му дебели като корабни въжета и още търпи Алцхаймера. Със 4-те бази и командния център във Варна ние ще сме първи.Някой дава ли си тази сметка?

153

Анонимен

преди 1 година

Не философствай, защото си много дребен да правиш подобен извод.Това е хибридното - да пишеш с тревога за България, а да те описват като русофил.Само кух футболен фен с два пръста чело може да разсъждава така.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 165 Русофилът не е българин, русофилът е най-големият позор за България.

151

Анонимен

преди 1 година

Кое е хибридното?Че 70% от избирателите не гласуват, избраният с триста зора ротационен кокорчо за председател на Парламента осъмна в Киев и плеска от името на България без да е питал дали сме съгласни.Защото България сме ние, БЪЛГАРИТЕ!Това ли са приоритетите на Парламента, на правителството, или това са приоритетите на далечен годподар?НАТО ли е приоритета или пенсиите и доходите?Нека депутатите си заделят от високите заплати, за да попълнят бюджета и да допълнят 2% от таксата.

150

Анонимен

преди 1 година

До Ямболски цървуль Ами само русофил може да застане на такава позиция като твоята. Защита на агресор и оправдаване на окупация на суверенна държава. Ако някой беше окупирал част от Русия аз първи щях да застана в защита на Русия. Но неморална позиция като твоята никога няма да защитя.

149

Ямболски цървуль

преди 1 година

Скоро ще ви намерим.

148

До 147

преди 1 година

Факт! Ако хората не бяха толкова прости нямаше да има влияние на руската пропаганда. 90% от всички над 50 години веднага нахапаха въдичката и започнаха да обясняват как САЩ провокирал Русия като си 'врел носа в Украйна', което означавало, че Украинците сами са си виновни. В чужбина старите хора са мъдри хора, в България стария човек, това е уникално просто същество закалено с русофилия.

147

Ямболски цървуль

преди 1 година

А бе....аз като си отстоявам моето,русофил ли съм?

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 158 Реват само русофилите, не виждам друг да реве.

145

Анонимен

преди 1 година

Кворевете, нали гласувате за ес и нато?

144

Анонимен

преди 1 година

До 151 ямболски цървуль Война между Турция и Гърция няма. Има териториален спор за островите в Егейско море които несправедливо бяха подарени на Гърция след първата световна война. Нещо като нашите западни покрайнини. Сега има острови които са на 3 километра от турския бряг и са гръцки.

143

151 ямболски цървуль

преди 1 година

Турция и Гърция. Война.и двете са в НАТО.

142

До ямболския цървуль

преди 1 година

Прочети този прословут Член 5. А там пише, че при нападение срещу страна от НАТО държавите членки вземат решение за реакция в рамките на...90 дни - а дотогава я хамилата, я хамиларо!

141

Ямболски цървуль

преди 1 година

Албания,ако ни нападне-ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМЕ!

140

Ямболски цървуль

преди 1 година

Подвлизурковци на НАТО....Мислите,че НАТО ще си мръдне пръста, когато ни нападнат ???? В дълбока кома сте!

139

Анонимен

преди 1 година

На пръв поглед изглежда че Радев е скъсал с ментора си Митрофанова, щом неговия човек започна да назовава нещата с истинските им имена. Сега остава Радев публично да оповести че Крим е незаконно окупиран от Русия и ще го призная че е български президент а не руска подметка. А може би всичко това е мъгла за заблуда на западняците направили си труда да дойдат в България?

138

Анонимен

преди 1 година

Кравата Русия рие на гърба и пада. От многото хибридки Русия нищо не спечели освен безпрецедентни икономически санкции, влизането на Финландия и Швеция в НАТО, загубата на европейските пазари, невиждана международна изолация, преследване на престъпника президент на Русия Путин от МНС, укрепване на НАТО и невиждано въоръжаване на съседите на Русия. Ако т.н. ръководители на Русия имаха 5 грама акъл нямаше да допуснат такава хибридна война която съсиспва тотално Русия.

137

Анонимен

преди 1 година

Този безхаберник с огромна заплата докога ще плещи глупости!

136

Анонимен

преди 1 година

Всички ни направиха русофили с тъпата си пропаганда!

135

До x от Ямбол

преди 1 година

Жената има една колежка,която е била медицинска сестра в Украйна....кара Ауди за 100 000 лв.