194

Анонимен

преди 1 година

В щатите има закон с който се забранява на чужди фондации да бъдат заплащани от чужбина или ако са платени, трябва задължително да оповестяват това публично, защо не направите същото и в България, руснаците не плащат на никой в България, други са платените хора и ***, които ни съсипват и икономиката с русофобията си!

193

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия се е изтеглила от Бахмут, взривили са телевизионната кула и други сгради, при оттеглянето си! Честито!

192

Анонимен

преди 1 година

С руски потник-президент ще е така.

191

Анонимен

преди 1 година

Борбата с руските хибридни атаки трябва да започне с разчистване на държавните медии от проруската cган.

190

Анонимен

преди 1 година

Николай Милков: Изправени сме пред безпрецедентни руски хибридни атаки ----------- доказателство са коментарите на руските троляци под тази статия.

189

Анонимен

преди 1 година

Ами дооберете пенсиите!

188

Boko

преди 1 година

Имаше един Тагарев, който ни представяше в Натовскатакошара. Продължава и сега да "вижда" и бълнува само хибридни атаки. Тоя Милков, отива по-далече - още на посетил кошарата и му се привиждат хибридните атаки. Мястото му е точно там, в Натовската кошара, при себеподобните, които си вярват на подобни глупости и бръщолевения ...

187

Анонимен

преди 1 година

Умните и напредналите имат ЗАЩИТА с/у такива атаки , и не ревът като нас !

186

Анонимен

преди 1 година

Защо ви е страх от Русия , нали е изостанала държава ?

185

Dinosaurus

преди 1 година

Добре бе, умните и красивите, като е толкова готино в Русия и Путин е толкова велик, що никой млад човек не емигрира там, а все по Европа и САЩ? Що всички се фукат с Харвард, Станфорд, Оксфорд и всякакви англоезични фордове, а няма русский Масковский брод? И Митрофанова подкрепя Костадинов, не Китчо и Асенчо

184

Анонимен

преди 1 година

Русия не е агресор и не е била, агресори са тези, които заплашиха нашите управляващи в държавите от източна Европа, че ще ги убият, ако не влязат в ЕС и НАТО,тези,които убиваха в миналото роднините ни славяни и продължават същия варварски геноцид, без капка срам, тези, които измислиха примитивната варварска колонизация и колонизираха и убиваха цели народи и измислиха примитивната инквизиция, ли ще говорят за "права" на човека, тези, които създадоха нацизма и всякакви варварски психопатски деяния

183

Анонимен

преди 1 година

През цялата си история, няколко западни държави и нацистите, са убивали славяни и заграбвали славянски територии, ще допуснете ли отново това да се случва или ще се оставите да ви колят отново и отново и да ви изнасилват жените, както са правили в миналото? Да извършват върху славяните геноцид и да манипулират историята и прикриват престъпленията си? Да реанимират нацизма и изтреблението ви? Събудете се!Нека бог ги накаже тези престъпници, които пращаха оръжия за Украйна и Полша!

182

Анонимен

преди 1 година

Мили деца, виждате типичен "кадър" на БКП от времето на комунизма. Мозък няма, но може да запомня и повтаря всякакви безсмислици.

181

Анонимен

преди 1 година

Натегачът пак излъга - ИЗПРАВЕНИ били? Ама то с просто око се вижда, че стандартно сте наведени (надупени) към "Козяк" и САЩ. Няма нужда да замазвате конфузното си положение на пасивна страна в контактите си с тях.

180

Анонимен

преди 1 година

Натегачът Николай Милков: Изправени сме пред безпрецедентни руски хибридни атаки??? Изказването е индикатор за мания за величие - прислужникът на интересите на САЩ вече се самоидентифицира като самите САЩ. Тоя не само, че има вид на куку, ами явно си е такъв. Дигнала жабата крак, да и сложат подкова, като на коня. Ама от къде ги намирате такива неадеквати????

179

сейнт Джордж

преди 1 година

Само като видите в София, какво огромно английско училище мастодонт в Лозенец има, каква база, какви площи, кава мощ, ето това е пропаганда, ето това е западно присъствие . А те ми говорят за имагинерни неща, как Русия агакувала хибридно. Англо-американците са стъпили и идеологически и политически в тази страна, тоя гони духове

178

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАААААААААААААААААА.......................

177

ББ

преди 1 година

аз съм тъпо ***,та ЕС до кога ще плащате на руски агенти,МЗ в БГ отказа плащане на земеделците с парите на ЕС???едни негови авери крадяьщи...изпуснали сроке,чета днес взмутени ЗП да псуват!имало тавани и сега ви лъже да ги вдигнете за да може агентите на раша да ограбят реалните производители...и да реват...ама нямало храна...е как ще има след като убиват реалните?ЕС финансира мафиотски...нелепо и престъпно...цензурата се преодолява...Свят голям!!! а и е 21 век!!

176

ББ

преди 1 година

ЕС се държат като страхливи и безпомощни...зависими дори...на руската пропаганда *** давате трибуна на различните...цензура!!!е как ще спечелите различните...мечтаещите да живеят Свободно и в Справедлив Свят?...милиарди сме!!!без трета СВ няма начин!!!да се започваме!!!Бог да пази Свободният Свят!!!

175

ББ

преди 1 година

един Смел и справедлив бг министър,назоваващ нещата с истинските им имена,е копайкин и пАсолството ще подскачат,обиждат...това са фактите,използваха горивата рашите като оръжие,използват храната,използват парите на ЕС...не плащат на земеделците обещаното,крадат ги,внасяйки недоверие към ЕС коректно платил...руски агенти...ЕС...импотентни ли сте...и ли сте зависими от раша???