13

Анонимен

преди 1 година

Имало поскъпване, много важно. Българина е тарикат паралия и цените не могат да го бутнат. Вярно че ходи на моренце с един багажник лютеница и кренвирши ама е тарикат.

12

Анонимен

преди 1 година

къв курорт бе, само бач.

11

Анонимен

преди 1 година

"Русофилите" дето не знаят руски пак са се разписали. За такива като вас само Освиенцим. Вие от друго не разбирате. Трябва да има затвор за всеки, който подкрепя Путин. И това ще стане един ден и ще се отървем от извергите.

10

кръчмар

преди 1 година

заточвам теслите в очакване на гладни без претенции за грамаж и цени даже и да са теглили бързи кредити или ден година храни

9

българина

преди 1 година

който иска да ходи

8

Анонимен

преди 1 година

Пак всички ще почиват в Гърция значи.Еми като са *** нашите да вдигат още цените.После ще се жалват че Българите не почиват у нас

7

Банкеръ

преди 1 година

За Бога братя не отивайте в България на море.Така ще вият от сутрин до вечер по тв за помощ от Държавата.Тя обаче ще си прибере нейното а алчните тур оператори ще поолекнат.

6

Грую

преди 1 година

Истина е. Доста поскъпна. Тази година Испания ми излиза по 1200 лв на човек. Миналата беше само по 900.

5

Споко

преди 1 година

Споко, войната в Украйна ще свърши, Русия ще бъде победена и всичко ще се върне към нормалното както си беше преди. Това е абсолютно сигурно, няма никакво съмнение, цялото население на запад е 101% убедено в победата на Украйна и разгрома над изолирана и бедна Русия, всички демократични медии на целия цивилизован свят постоянно публикуват този факт.

4

Анонимен

преди 1 година

Нека си плащат хората щом им се иска

3

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението? Целия цивилизован обединен консолидиран свят налива оръжия и стотици милиарди в Украйна, а контранастъпление - йок. Зимата хората не можеха да си плащат отоплението, печатаха пари да ги компенсират, европейските компании масово съкращават и се изнасят в Китай, а контранастъпление - йок? Още колко години цивилизования обединен консолидиран свят да обеднява и да налива милиарди и оръжия?

2

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Немам пари.И как да имам при положение че дори държавата няма пари да си плати сметките

1

Собственик

преди 1 година

Храната също ще е 20-30% по-скъпа да знаете :)