59

Анонимен

преди 1 година

"Още по-иначе казано - ако ти падне келепиря дали ще му мислиш много?" - Нямал представа от какво се отказах, за да не бъда като тях, така че мълчи! Чети си сборника и не се прави на пророк."Гордостта е смъртен грях и корен на всяко зло.

58

не съм съгласен

преди 1 година

До Некъфвас може да ви целува, нас да ни сръфа. няма гаранция. затова, моля с намордник. и му събирайте следите от улицата

57

Некъф

преди 1 година

Журналята като захапят някаква тема не я пускат докато не се скъса като износен терлик!Имам питбул и който смята, че е опасна порода да заповяда. Единственото което ще направи е да го удави в лиги от целуване!

56

добра новина

преди 1 година

Кучето е вече убито!

55

Анонимен

преди 1 година

"Тия, дето дават акъли за шутове, дали са го пробвали при питбул? " голяма оста отверка, няколко пъти във врата и направо се свлича. Но се изсиква подготовка. Смешното е, *** со ствениците после, от по-злобни и лоши отмпитбула, се държат като изнасилени девиици, а ако ги беле видял преди 10 минути .... Мъже и половина. Когато чуя за питбул изял стопанина си, яепе не се трогвам.

54

Анонимен

преди 1 година

Кучето вече е захапало случаен мъж. Какво ще стане, ако захапе детето на тая? Ами ще го осакати, ако изобщо оцелее ... И после мамнка ще се изкара жертва. Имахме подобен случай с една "кака" - Идва да си взима братчето от училище, ама с масивна немска овчарка. Аз такушъв мутант не бях виждал. Беше поне 65-70 киша. Засили се уж да "се радва" на детето, направо го отнес и събори в една локва. Даже не разбра, какво е станало.

53

Анонимен

преди 1 година

Преди в свдмици - разкъсна жена от бездомни кучета. Околонтова време имаше убит от собствения си питбул ... Сега това. Напомня ми за един случай преди 6-7 годони в Пловдив - една жема с питбул, два пъти по яко от нея (ами жена е, да се съобразява ...)/не можа да удържи купето си, да не нахапе 7 годшният тогава Калоян. Фаже не се извинила на башата, нищо ...

52

Анонимен

преди 1 година

В много държави питбулите са забранени. Трябва и тук да е така, защото става въпрос за живота на хората и предимно на малките деца. В нета е пълно с видеа как питбули нападат деца.

51

Анонимен

преди 1 година

Горкият човек! Дано получи компенсация, а кучето да бъде убито!

50

Анонимен

преди 1 година

Ще ги издебя, като са сами с купето, ужда го погаля и ме му резна гръклянчето хе хе хе

49

Анонимен

преди 1 година

Събираме се оред домът, да протестираме срещу кучето! Питбула и той е в тях!

48

Анонимен

преди 1 година

Кво ще е хубаво, като се прибере вкъщи и да види пищящото си *** да го влачи ГНУСНИЯ пес по земята :)

47

Анонимен

преди 1 година

Ик, шоатъпиха дани. Като съм сигурен *** яъпросната цена е отговорна, първо ше постна линк тук, после по всички социални платформи. Ако някой се заеме с кучето ... Ами не казвам, *** е хубаво, ама не казвам, че ще ми е тъжно :)

46

Анонимен

преди 1 година

"Още по-иначе казано - ако ти падне келепиря дали ще му мислиш много?" - Нямал представа от какво се отказах, за да не бъда като тях, така че мълчи! Чети си сборника и не се прави на пророк.

45

Анонимен

преди 1 година

До 66Лошото е, че се причисляваш автиматично към свестните. Има една добродетел висша - смирение се казва. Иначе казано да осъзнаваш собствената си склонност (следствие от човешката природа) към това да си несвестен. Изкушенията са много а ти както и всички ние най-вероятно няма да им устоим. Още по-иначе казано - ако ти падне келепиря дали ще му мислиш много?

44

Анонимен

преди 1 година

тоз къф мъж е - трябвало е на свой ред да ухапе жената или поне да й извърти една плесница, а за кучето ... в главътъ

43

ПАРТИЕН ДРУГАР .....

преди 1 година

ВСИЧКО Е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО, НО ПРОСТОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВКАРА НЕЩАТА В РЕД. КУЧЕТО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПОРОДАТА, НА ПОВОД. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ - ЕФТАНАЗИЯ, А СОБСТВЕНИКА - В ПАНДЕЛАТА. ВЕДНАГА. БЕЗ УСЛОВНОСТИ. ТРИМА ДУШИ ДА ВЛЕЗНАТ В ПАНДИЗА И ТЕЗИ СЛУЧАИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ НА МОМЕНТА. *** НАСЕЛЕНИЕ Е И МНОГО СТРАХЛИВО. ВЕДНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА.

42

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ къде съм казал, че всички са християни? Колкото до чупенето на ръце има нещо в Библията по въпроса - за камъни е но е подобно - да ги хвърля само който е без грях.

41

Анонимен

преди 1 година

а ако й беше отвъртял един кигански шамар на детето й и да я пита "какво стана-заболя ли го" и да си тръгне все едно нищо не се е случило

40

Съд

преди 1 година

до дупка + евтаназия за кучето!