42

Анонимен

преди 1 година

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните.

41

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че е научен урока, нося го по цялото си тяло. Че кое дете оттогава, не го е научил, нали за да не създават паника, живяхме в лъжи.

40

Анонимен

преди 1 година

Златният век на консуматорството приключи за ЕС. Добре ще живеят страни като Русия и Китай които са богати на ресурси, а европейците ще броят центовете да платят отоплението, тока водата и храната. Автомобилът вече се превръща в лукс, постепенно минават на велосипеди с ремаркета с които да пазаруват и да возят децата, навсякъде могат да се видят на запад такива по улиците.

39

Дървен Шоп

преди 1 година

Японците отровиха с Фукошима целият океан и продължават и до момента да замърсяват със скапаната си ел.централа без , която не могат ! Иначе ги чака тъмница и студ ! Ама никой не коментира това , защо ?!

38

Анонимен

преди 1 година

Във Фукушима със сигурност не го научиха.

37

Анонимен

преди 1 година

Новият руски ядрен реактор на бързи неутрони с охлаждане на олово ще се превърне в демонстратор на уникална технология - напълно затворен ядрен горивен цикъл.

36

Анонимен

преди 1 година

Всички казваха, че зимата ще измръзнем като намалее газта без вноса от Русия, но ето че не измръзнахма, зимата беше топла, банките напечатаха пари и раздадоха да си плащаме високите сметки за ток и отопление и всичко беще ОК, така и другата зима ще е топла и банките пак ще напечатат пари и пак ще си караме на топло, така нямаме вече нужда от руска газ и нефт, минаваме на топли зими а банките ще ни печaтат пари да си плащаме топлото и Русия ще фалира.

35

да се помолим

преди 1 година

в кремъл днес да направят заупокойна молитва за всички покойници отишли си от този свят благодарение на некомпетентността и безхаберието при Чернобилската авария! Светла им памет!

34

Един с Една

преди 1 година

А грешката наречена САЩ? Дето единствена е хвърлила 2 атомни бомби над НАПЪЛНО ЦИВИЛНО население????????????????????????????????????

33

А за

преди 1 година

1999 година нещо да кажат, когато бомбандриха Сърбия с обеднен уран, а сега GB е дава на Украйна хиляди снаряди с обеднен уран и не поемат ангажимент за почистването на поразените територия. Англосаксите отново доказаха, че никога не са обичали източните народил

32

до БуЛгарин

преди 1 година

Нямаш деца 100% , иначе нямаше говориш така, и по-добре, че нямаш, такива като теб е хубаво да се стерилизират още при раждането :)

31

Българин

преди 1 година

днес.бг трият ли трият..но истината е, че в историята на ссср-русия остава тази отровна и срамна страница...не че настоящето им е по-малко отровно!!!

30

Исуса

преди 1 година

Окрайна, не го е научила, явно трябва Мечката да ги научи по втория начин ! :()

29

Анонимен

преди 1 година

86% от енергетиката на Франция е АЕЦ. Атомната енергия е вредна, но пpocтите французи не могат да го разберат това нещо.

28

Уроците

преди 1 година

Уроците са, че само няколко месеца след това нямаше никаква радиация и всичко беше възстановено, и няма нито един случай на пострадал след това освен жертвите на спасителните екипи.

27

Анонимен

преди 1 година

При социализма нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

26

Българин

преди 1 година

Под добре децата ми да се хранят с хляб от украинска пшеница с обеднен уран който да се насловява в тялото им и да се излагат на риск от ракови заболявания, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия. Обеднения уран не е толкова вреден, радиацията е много ниска, може да се държи в ръка.

25

НЕ !

преди 1 година

И сега соцкомунистите не признават нищо !!!!!! Според тях и до сега няма радиация . . . и не е имало . И никой нищо не бил доказал според тях . След като правосъдието и съдиите са в техни ръце и до сега , какво признание за радиация искате от винаги за всичко правите хора ?

24

а контрата?

преди 1 година

А какво става с контрата, какво става с контрата?

23

Русия

преди 1 година

Русия е водеща световна сила в ядрената енергетика. Русия разполага с изобилие от въглеводородни енергии и ядрена енергетика която е 100 години напред от запда. А вие си учете уроците на Сорос, обеднявайте и се грейте с вятърни перки и соларни панели.