81

Мирът е

преди 1 година

Е нещо хубаво! Добрите хора искат мир, лошите война! Вие знаете кой иска мир и кой война !

80

Това

преди 1 година

Като списъка с руски агенти който Киро Т..то развяваше през краткото си управление-лов на вещици и дезинформация! Мирът е нещо хубаво!

79

Анонимен

преди 1 година

Е щом Вашингтън Пост казват! Те пишат винаги камо чистата истина ;)

78

Аууу

преди 1 година

И откъде идват тези документи? От Вашингтън Пост а??? Никакви доказателства! Фейк америкън нюз!

77

Анонимен

преди 1 година

Само Холивуд може да напише такъв сценарий

76

Адмирации

преди 1 година

Източна Германия, е изконна Руска земя, спечелена с много кръв през втората световна воина! Нейното обединение със Западна Германия, беше изцяло незаконно! Русия спаси Европа от Нацизма и цяла Източна Европа, беше нейната награда за над 25 милиона жертви! Сега Сащ, искат да разпаднат Русия на парчета, които да манипулират както малките европейски държавки

75

Анонимен

преди 1 година

От изтеклата американска имформация никакви подробности не се споменават а от руската такава се побликува до последният детайл хахахах и това ако не е хамериканска жалка пропаганда ! Да живее Русия

74

ЗА ХАГА

преди 1 година

Наблюдавам Феномена на Соца - Тотална Цензура на Медиите в ЕС .Преди няколко дни в България беше проведен протест за МИР , в големите градове - имаше около 100 000 човека общо - никъде в Новините НЕ се отрази . Втория Феномен - Държавите от БРИКС - Бразилия , Русия , Индия , Китай , Южна Африка - надминават Г 7 по Стандарт на Живот - Пенсии , Заплати и Покупателна Способност - Това НЕ се Анализира и Представя в Медиите на ЕС - пише го само в САЩ и УК .

73

Гол и бос

преди 1 година

Който иска мир, да го търси в Русия или пред руските посолства. Защо се търси мир от правителствата на Германия, България и т. н.

72

Анонимен

преди 1 година

Хохохо. .. а щатите назначават политици и администрация в ГДР от канцлера до портиер в селските кметства: -DDDD

71

Анонимен

преди 1 година

Нов закон на ЕС предвижда налагането на тотална цензура онлайн. ЕК ще наказва със сурови глоби социалните мрежи и Google, ако не цензурират информация, която им посочат брюкселските чиновници. Цензурата, разбира се, е маскирана като "борба с дезинформацията"Демокрейшън братя и сестри .

70

Tъпотадрънка

преди 1 година

Много евтина пропаганда дето и драскачите и не си вярват.

69

Анонимен

преди 1 година

Поредната пропагандистка статия.... лъжи съшити с бели конци.

68

До редакцията

преди 1 година

Абе кой нормален човек , ще изчете всичките тия писания ? Няма нужда, да се кьоравите и да преписвате такива безсмислици, достатъчно е , да напишете с две думи : " америка за България, Русия е лоша, байдън е пророкът на демокрацията ! "

67

Анонимен

преди 1 година

До 87 . Русия ще спечели войната))))Историята показва, че Русия никога не печели война когато Англия не й е съюзник. Последният пример е с Афганистан, на който помагаха САЩ и Великобритания.

66

Петров

преди 1 година

Биден официално зави че е готов да пожертва 500 хиляди украинци за да свали Путин от власт, после Русия се месила в някакви вътрешни работи.

65

Петров

преди 1 година

Тирани, всуе се морите да преписвате поръчкови пропагандни опорки. Русия ще спечели войната, мислете какво ще правите тогава, иде Видов ден за платените драскачи и преписвачи.

64

Анонимен

преди 1 година

Болните,които са против мира и са за война да ходят да се лекуват!Това е откачена работа...да обяснявате как,който искал мир всъщност подкрепял Русия.Така ще подпалите световна война,откачалки такива!

63

Анонимен

преди 1 година

Вие ненормални ли сте?!Значи едно време хипитата са били инструктирани от Русия така ли?

62

До екипът на dnes

преди 1 година

Абе стигате с тоя Русия, ний в България нямаме ли си проблеми или искате да ни превърните в руска колония, аман