164

Анонимен

преди 1 година

Дъртите, помните ли тези колко десетилетия ни плашиха, че в момента в който им обърнем гръб, Турция ще ни превземе?

163

Анонимен

преди 1 година

Тази идея я има само в болните блатнишки, интригантски мозъци, но тъжното е, че местните русофили искрено вярват на това същество, та даже се и отъждествяват с него.

162

Анонимен

преди 1 година

Ставаме рано с новината на Медведев и Продажник.И лягаме отново с новините от Медведев и Прохосник.

161

Анонимен

преди 1 година

А аз флиртувам с идеята да свалим Гешеф от власт.Обаче на Гешеф това не му харесва.Въобще , темата с флиртуването става все по актуална Политиците се забавляват , флиртуват.Народс е длъжен да гледа този спектакъл.Просто му го навират под носа.Но на Гешеф му миришат чорапите. Като на всеки простосмъртен.Това обаче го съзнава малко преди бесилото.

160

Ти да видиш..

преди 1 година

Китайския москвич зацапа свещите в блатото на Путин. Капитулация и репарации.Друг изход няма.

159

АнонимеН

преди 1 година

АБСОЛЮТЕН ОПИТ ДА СЕ ИЗКАРА НЕНОРМАЛЕН ЗА ДА НЕ ГО ОБЕСЯТ РЕДОМ С ПУТЕНА!

158

Така е ..

преди 1 година

Китай флиртува да поеме Сибир.Икономиката им се задъхва от недостиг на полезни изкопаеми.Си Дзин Пи ще пусне Путин по пързалката.

157

Анонимен

преди 1 година

И още.....когато журналистиката тръгне по улиците и събира мнението на хората по трамваите , тогава от мисироци ще станат глашатаи на истината и народа.

156

Анонимен

преди 1 година

Трябва ли да се взима под внимание разсъжденията на един пристрастен отчаян алкохолик .Или да го туряме за новина.Щото , политиците си направиха платформа.Щото за да бъдат чути , трябва ли да викат по високо.

155

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Господин Медведев,някога Българските Богомили ни индикираха начинът,чрез който да се справим веднъж завинаги с цикличната .р.еnт.uлu.зац.u.я в света.Те не бяха дуалисти и Мани-сти,а тъкмо обратното.Да,подкрепям Русия,но се оитам дали Русия се уважава достатъчно себе си,щом кокетничи с Полша,Румъния,САЩ,Франция посредством сериозен нажор от съскащи в самото управление на Русия.Докога евреи в управлението? Докога компромиси? Нима ще допуснете и сега сествуванието на еврейски змиярници като Полша?

154

Рептили и имбецили

преди 1 година

Кремъл има в изобилие... Явно там постоянно циркулира някакъв вирус на лудостта...

153

Василе,

преди 1 година

'The Long Kiss Goodnight', "Дълга целувка за лека нощ" ли се превежда, или е някакъв идиом, от който хабер си нямаш. Все едно да преведеш 'Point of no Return', кaто "Точка на незавръщане", нъл тъй?

152

Васка,

преди 1 година

гледаш в огледалото не нещо друго, а онова, което е отсреща.

151

ВАСИЛЕ

преди 1 година

ИЛИ сподели в пряк текст какво си преживял и от какво се оплакваш, ИЛИ не ни губи времето с някакви догадки, защото дразниш страшно много, Дрънкаш неща, които само ти си разбираш и изглежда сякаш спамиш целия сайт с нерелевантни неща. Кажи каквото имаш и смени плочата. Досаждаш яко вече. Нито на себе си помагаш, нито на хората, които биха те разбрали. Достатъчно вече, смени радиото.

150

Пияница

преди 1 година

Водката не прощава.

149

Анонимен

преди 1 година

Странни идеи има, и фактът, че ги обсъжда публично и стигат до новините, изобщо не влияе в полза на авторитета на Медведев. Явно това е един от последните мохикани на старата школа в политиката, където под никаква форма не участва ПР-експерт. Да е жив и здрав, и дано всичките му предсказания се сбъднат, за да се докаже като "политически гений", както казват по нашите ширини.

148

Хахаха

преди 1 година

А Медведкин флиртува с водката 24/7.

147

(-_-)

преди 1 година

До Vasil Angelov - ти няа ли да млъкнеш, виж че си оспамил целия сайт, датиебамaйката. Млъквай живoтно. Даже не ти се разбира какво искаш да кажеш. Все едно караш троен инсулт. Млъквaй негoдник

146

Меди

преди 1 година

Медка, не знам Полша с какви идеи флиртува, но ако взимат пример от вашите напъди, ше им спадне ерeкцията, защото хич не ви се случват нещата в Украйна. Ама хич.

145

Илчовеца

преди 1 година

С терористи не се преговаря.