59

Анонимен

преди 1 година

Плануват, разбивки правят. Анализират ...Ще го кажа с други думи. ГЕРБ искат парите за тяхните фирми, ние искаме парите за наши фирми.

58

Анонимен

преди 1 година

до 79 Ми ти знаеш ли за предаването Тутурутка където имат рубрика Асен и горския?Познай Асен от кой етнос е. Не случайно са го кръстили Асен персонажа. Муахахахаа

57

Анонимен

преди 1 година

до 77 Този е плъх и пaткa, но преди всичко тoзи е психопат. Виж му само погледа- щете заколи докато спиш. Само пример давам ,като изкрещя КРИЗА и блъсна с юмрук по катедрата и се РАЗТРЕПЕРИ буквално в залата. Муахааххааа...

56

Анонимен

преди 1 година

Браво за снимката - който разбира де

55

Анонимен

преди 1 година

Чували ли сте че България и Сърбия сме един фекал разделен на две.За сърбите не знам но за България го виждам постоянно

54

Анонимен

преди 1 година

Тия нагли недоразумения повече никога не трябва да се докосват до власт!Бойко прибираше комисионни от свършена работа,тия не свършиха нищо,а краднаха пари от джобовете на хората през газ,ток,бензин и тн!!!!Айде марш шарлатани искаме си Баце!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Koйто си мисли, че ГЕРБ е по-добре от ПП значи е тотален психо!

52

Анонимен

преди 1 година

И все пак гласувате с тях и ще изпълните заръките на Козяк да ни натикате във войната, нали?

51

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Банкянския Феномен потроши...безчет държавни пари за времето,когато се...вихреше във власта,като кмет на София и...премиер. Ако някой направи калкулатор с толкова...нули че да ги...сметне,ще получи Нобелова награда.

50

Нови избори

преди 1 година

Докато ПП не стане 4% , а Герб или Възраждане 35% и да направят най сетне правителство с мнозинство!

49

ОФчу

преди 1 година

Няма да има правителство с мандата на Герб!!!! Киро Т. и Асенчо П. искат да съставят правителство на малцинството с мандата на ПП. Въпроса е: кой ще се коалира с тях? Герб и Възраждане отпадат. Остават БСП и ДПС. Не е изключено тайно да са се водили преговори с тях.Така или иначе, скоро ще разберем.

48

АСАН ВАСИЛЕВ

преди 1 година

НА Т'ВА ЛИЦЕ ПЕРСОНАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ТЕГЛИ ВЪНШЕН ДЪЛГ

47

Эээ

преди 1 година

Парите на Васил Божков разтуриха България и вилняха като тайфун над нормалните хора!! Бог да го овъзмезди справедливо!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Василев: Имаме дълбоко различие с ГЕРБ за това, кой ще краде от държавата!

45

Ц

преди 1 година

КАРИМАНСКИ ГО РАЗБИ ТОЯ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ПРИ ЖОРО ЛЮБЕНОВ. СРАМ МЕ Е ДА ЧЕТА ЛЪЖИТЕ НА АСЕНЧО.

44

А ха

преди 1 година

ЗАЩО ДА НЯМА ДАНЪК СВРЪХПЕЧАЛБА ЗА. ОПРЕДЕЛЕНИ ФИРМИ , КОИТО СТИГНАХА НЕБЕСАТА ПО ПЕЧАЛБИ, ПРИ ТОВА СА И ФИНАНСОВО ПОДПОМОГНАТИ ОТ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА КИРО И АСИ?!!!

43

Олигархия управлява!

преди 1 година

2 години да не харчиш по 10Милиарда за КАПИТАЛОВИ разходи от Държавния бюджет и да имаш в края на годината 3% дефицит НЕ ОЗНАЧАВА че Държавата се развива!Това означава че ПАРИТЕ на държавата НЕ СА в оборот не се връщат при хората които строят за Държавата съответно не се харчат от хора които СА ПОСТРОИЛИ нещо в Държавата!Затова 2години НЯМА нищо направено а се довършват проекти на Борисов!Василев и Борисов не посягат на 12Милиарда които раздадоха 2022на Олигарсите защото те плащат и на двамата!

42

Този илюстрира

преди 1 година

измисления свят, в който живеят политиците ни.След като дори в нещо лесно и точно за проверка,като държавните финанси имаме дълбоки раногласия,това говори,че водещото начало не са математическите финансови операции,а политическото им тълкуване.Хората изнемогват от текущите си разходи,най-вече за храна,от инфлацията, а харвардският шмекер им казва,че всичко е розово.Явно не пазарува,или не си брои парите(има много,от къде ли?).но изявленията му са парвенюшки,помпозни и будят отврат.

41

Демокрация

преди 1 година

Всичките сте за затвора веднага. Всеки да обясни как със 4-12 000 лева заплата има по 2- 70 милиона по сметките си. Включително и тези в чужбина.

40

Анонимен

преди 1 година

Ами,четете коментарите на тия от ДБ тука и си направете извод кой пречи за правителство !