190

Сиганин

преди 1 година

Добре ве, само на мене ли този гном е толкова противен? Изцъклен, кървясали очи, гледащ лошо, направо на кръв гледа, и иска да гласуваме за него...е как да стане? Всяко излизане по Тв намалява рейтинга на ПП поне с 2 процента

189

Анонимен

преди 1 година

Защо на този пияница му пречи Борисов? Гнусен, продажен комунистически прокурор!

188

Ай ай

преди 1 година

България е на косъм да обърне колата окончателно!!! Наесен Румъния ще е в Шенген, а ние - на дъното!!! Благодарение на ген. Атанасов, милия комунист от второ главно още от студентските му години! Пейте, ДБ! Радвайте се!

187

А ха

преди 1 година

Единствено Атанасов е прът в колелото към бъдещо редовно правителство!!! ЕДИН ЧОВЕК СПЪВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!! ПОЗОРНО Е!!!

186

САЩ искат да правят

преди 1 година

Преврат и промяна с такива комунисти дето са работели още при Нодор Живков??!

185

Упс

преди 1 година

Да имаш доказан кадър на второ Главно в УПРАВЛЕНИЕТО НА ДБ Е ПОТРЕСАВАЩО ПАДЕНИЕ, те затова се обичат с БСП, позор и гнууссс!

184

Анонимен

преди 1 година

То и на него му е време, след като сме и професията от прокурор при Тодор Живков на политик 30 години и повече ни реформира. Чудя се дали не сме на това дерадже именно заради фамилия и де ократи, като него.

183

Джадай

преди 1 година

Мастър Йода никога не е бил комунист🤣🤣🤣🤣

182

Упс

преди 1 година

Бойко правеше умерена политика и с Изтока, и със Запада, в полза на България. Но САЩ го свалиха заради Турския поток. Смениха го с Откровени Некадърници и Комунисти.

181

Анонимен

преди 1 година

Борисов носи правителствената криза! Ако го няма нещата ще тръгнат към по-добро!!!

180

Зозо

преди 1 година

Хах, Чашков и Гнома ще правят промяната?!? Ай сикам!!! Комунисти гадни...

179

Понеже ПП

преди 1 година

Са просто Комунисти, които се преструват на демократи, те могат са се коалират само с други коменисти от БСП, но неи с демократи от Герб..

178

Зозо

преди 1 година

Гномът е политическо зомби. Умрял и възкресен от политическото гробище. Комунист в червата, уж десен политически труп. Смърди............ Ай сиктир!!!

177

Не знам кое е

преди 1 година

По-смешно- че САЩ се опитаха да правят преврат ( ЧекмеджеГейт) в България или че се опитаха да го направят със бивши комунисти сътрудници на ДС?!

176

Тревка

преди 1 година

Атанасов, ти каква си лиминка. И ти си член на бившата агентура, миналото ти е не по тъмно от това на Борисов.

175

Психо Прокурор

преди 1 година

А ами ако Главният Прокурор Иван Гешев наистина е Психично Болен човечец какво правиме, за Борисов всички знаят!? Тези хора управляват свръх неадекватно, а никой не им държи сметка,в същото време разполагат с огромна власт с която убиват х.ора , зомбираха ли ви та не им държите сметка !?

174

Зозо

преди 1 година

Гном, за втория мандат ще търсите подкрепа от БСП. Вече имате опит.

173

БисерГъскатаБелене

преди 1 година

Атанасов иска ли ми го за беберонка?

172

Съвет до Козяк

преди 1 година

Нов краварник със стари крави не се прави!За следващия американски партиен проект, по умно е да не вкарват всички дърти комунисти и децата им в партията!

171

Царя е гол

преди 1 година

Заради вас не сме в Шенген и не прихме Еврото! Все повече прозира подкрепа към Русия във вените ви! Да не забравяме и сватбарския бюджет на расипията! Да не забравяме кой изкара Кирчо и Кокорчо на сцената и кой подкрепи Руския ни Президент след юмрука, а именно вие. Да обобщим, подкрепяхте преврат и протест, оррганизиран след нахлуване в презудентството за търсене на Руски шпиони? Вие демократи и евроатлантици, или по скоро лъжци? Народа ви даде оценка, на следващите избори, ДБ чао, искаме Европ