217

До Българин

преди 1 година

Нещо много си се объркал,13 милиарда лева които наля държавата Пре 2022 година в гушите на бизнеса най вече на червените олигарси от БСК,КРИБ ,АИКБ и сие производни са си баш наши пари,които дойдоха от държавните производители като свръх отчисление от техните печалби,или казано по просто,с парите на всички българи се субсидира бизнеса на шайката червени олигарси която владее България а за увеличените социални разходи и пенсии трябва да се теглят заеми,които после пак ние трябва да връщаме!

216

Българин

преди 1 година

Какво спиране на субсидиите на бизнеса, като те са от 85-100% пари, които идват от ЕС. Ти нормален ли си

215

Анонимен

преди 1 година

Маааамати крадлива,докога ще си играеш със страховете на хората,държавата щяла да колабира,държавата няма да колабира,само където трябва да свършат някой важни дела!Вариант едно,спиране на субсидиите за бизнеса,облагане свръх богатите с данък,въвеждане на подоходно облагане!Вариант две,заеми,заеми и пак заеми!Вариант три,орязване на доходите и социалните разходи и вдигане на всички данъци-варианг който ще помете всеки един властващ който реши да го приложи!

214

Българин

преди 1 година

Имали само един ход хахахах. Мислят си, че мажат ските на Борисов, а всъщност се самоубиват. Първо, бутат държавата към коалиция ГЕРБ, ДПС и БСП, което дори самият Борисов открито призна, че няма да в добре за България. Второ, на всички им писна от подлостта на ПП-ДБ и не е ясно на следващите избори дали въобще ще влязат в парламента.

213

Анонимен

преди 1 година

Бойко ще набута ПП в пропаста много бързо

212

Анонимен

преди 1 година

Бойко си остава ***.За да се случава това той допусна да бъде удошен от костовисти и седесари.Само му вижте хората, до един са такива.Нищо свежо не идва от него, нищо.Един ден плюе ПП, после възвеличава Костов.Един ден е приятел и с Костадинов, а после не можел да управлява.Слага един турчин за шеф на парламента.Атанасова и Митов са гола вода във всичо, той ги наредил да водят.Нямаш доверие вече, само мутри из места и те като тебе, готови на всичко, да предадат, да се нагодят.Отвратителни сте

211

Анонимен

преди 1 година

2 години държавата е в криза .... голяма промяна стана. И то в много лоши времена. Нинова говори само за вдигане на песнии и теглят външен дълг. Скоро очаквайте по високи данъци. Няма друга формула. Това е лудост.

210

Анонимен

преди 1 година

В тази ситуация ГЕРБ имат само един ход - пълна подкрепа на ПП и ДБ

209

Анонимен

преди 1 година

Да им е честита промяната с Борисов на тези, които гласуваха за ПП-ДБ.

208

Анонимен

преди 1 година

През 1990г бяхме със 100% дефицит и оживяхме

207

Анонимен

преди 1 година

Вече знаем че ГЕРБ ще се откаже от мандата и ще подкрепи ПП за правителство

206

отговорност

преди 1 година

Борисов абе не можете ли да поемете отговорност и каъо сте крали, да върнете дълговете. Промяната да не са ви на вас боксова круша. Това, което могат да направят те е не да работят с вас, а да ви вземат откраднатото. Махай се мутро

205

РАДНЬО и ГЪЛЪБА

преди 1 година

ДОКОГА РОМИТЕ НЯМА ДА ПЛАЩАТ ТОК, ВОДА, ДАНЪК-СГРАДИ, ТАКСА-СМЕТ ?!

204

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ПП ще управляват 4 години

203

този

преди 1 година

Този така реве по навик. Преди се унижаваше пред Путин, сега пред ПП, само и само да не отговаря за нищо. Жалък подлец.

202

Анонимен

преди 1 година

Бюджета в Русия е с 50% дефицит, а ние тук за някави 6% спорим

201

Анонимен

преди 1 година

Борисов не трябва да бъде в политиката и медиите защото той формира основния разлом в обшеството с неговия егоцентризъм

200

aZ-ът

преди 1 година

Ако Борисов се подлъже по акъла на либерастията - е приключил. Събитията ще протекат сколострелно в следната последователност: (1) либераслъка затваря КПКОНПИ - Пpокoпиев, Василев, Арабаджиев и Банев си получават запорираните милиони. (2) Махат Гешев - слагат либерално НПОнка без един ден реален стаж на нагево място. (3) Бочито отива при бай Ставри. Тоя ако се върже- верно е мноо т*п. Те го арестуваха незаконно, сметай ако гл. прокурор е техно момче как ще го еб... Бокича.

199

Анонимен

преди 1 година

Разумно предложение

198

Анонимен

преди 1 година

Много приказки, ако става нещо няма да говорят толкоз.Радев установи режим удобен точно за олигарсите на КОМУНИСТИТЕ.