39

Анонимен

преди 1 година

Боли ме фара ше пържим с свинска мас и ше ми ядете дедовия и без тва олиото ви не струва , и 10 лв да стане пак ми тря по 1 кило на месец има няма

38

Анонимен

преди 1 година

Тия мазните правят луди пари от олиото.Годишно изнасят за 600-700млн.$, за това реват за евтиния слънчоглед.

37

Анонимен

преди 1 година

ейй, мноо вредно украинското зърно и слънчогледа , за джобовете на олигарсите... Наслушахме се на прозтотии патреотарски за бг зърно.

36

ние

преди 1 година

тия дето произвеждат слънчоглед и жито не щат конкуренция искат си монопола, а народа да си плаща и да мълчи

35

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да ги съберем да се избият!

34

Анонимен

преди 1 година

Опитите да се върнат планиранията в икономиката от държавата в крайна сметка ще се върне върху нас. Щом внасят евтино, значи могат да произведат евтино, а ние не. Колкото и да е чудно, България се замогва и от най-евтина държава вече е средно-скъпа. със всички последствия. Например че продукцията им е скъпа. Защо германците не реват, че една дачия струва на 1/3 от цената на А-класа или 3-ка БМВ? Нали са подобни по размер.

33

Значи в бг

преди 1 година

Бизнесмените с раздадени бизнеси викат на спекулативни пазарна икономика,щи вдигате цените ,ами пазарна икономика хора това е.Ама когато пазарната икономика ги плесне,почват да викат ,ние даваме работа на еди колко си човека, ще фалират не може така.Нищо че масово дават малки заплатии държат хората в недоимък.

32

аааахахахааааа

преди 1 година

При цена на слънчогледа от 1200лв. за тон олиото беше 3 лв. и никой не ревеше за фалити.Сега слънчогледа е много под 1000лв. за тон а олиото е над 3 лв. и тия шарлатани реват за фалити?!?!?!Айде да обясните тая математика другари производители на олио.Да не говорим за качеството на олиото което произвеждате, че то няма нищо общо с истинското олио с което се пържеше.Това вашето олио става да свариш нещо с него но не и да изпържиш!Както се казва "Гола вода е".

31

Анонимен

преди 1 година

Айде да ви е честито! Като почнете да давате по 7 лева за литър олио, да си спомните за Копейкин и за Рундьо! ХАХАХАХАХ

30

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече държавата се опитва да регулира свободният пазар толкова повече цените ще вървят нагоре! Що можем да внасяме евтини суровини от други държави и можем да изнасяме нашите суровини по скъпо това не трябва да се пипа! Това е добро за нашата икономика. Ако държавата принуди производителите да реализират нашите суровини на нашия пазар това ще доведе до по ниски печалби за производителите и по високи цени за потребителите. Никой не може да излъже пазара и капитала!

29

Само в БГ

преди 1 година

Забраняваме вноса от Украйна вдигаме олиото внасяме зърно от Украйна вдигаме вдигаме всичко само ХЛЯБА вдигаме постояно независимо какво правиме.

28

Мамини

преди 1 година

Алчници,с години държите монопол над олиото в бг определяте цената на слънчогледа,ударихте кьоравото с евтин украински слънчоглед и сега ревете че печалбата няма да е 300% а само 200 ,пък нсще да умират.Ами ако бяхте умни щяхте леко да си намалите печалбата и всички да са доволни, ама ненапразно нароа е измислил поговорка за лакомията...

27

Анонимен

преди 1 година

Искам евтина руска еергя, ама са ми наложили санкции та тия да търпят като мен.

26

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Ооо Тези неща не са "РОДНИ" и никога няма и да бъдат. Баркодовете са им от Германия. Освен това на почти всичко вече пише "ПРОИЗВЕДЕНО ЗА БЪЛГАВИЯ" или ПАКЕТИРАНО в България, което е едно и също с първото определение. По значение тези словосъчетания нямат нищичко общо с "ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ. Пак казвам В БЪЛГАРИЯ.

25

Анонимен

преди 1 година

Що си мислите, че през годините не е внасян украйнски слънчоглед?Иначе няма начин българското олио да прави огромен износ.

24

Sa

преди 1 година

Опа, значи сме си хапна ли отровно олио доволно, ***

23

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да не си слагате 10000% надценка ама. Обикновено евтиното излиза скъпо, ако ядеш евтини токсични продукти спестеното ще го дадеш за лекарства и болнии и ще умреш по-рано, ама те искат да намалят населението, така, че, ако умрете е добре.

22

Дървосекач

преди 1 година

Абе тези щом използват евтин слънчоглед от Украйна, някой да е забелязал спад на цените на олиото? Или made in Bulgaria без значение произхода на стоките и се подразбира, че цената ще е все едно всичко е произведено в България

21

баба мара

преди 1 година

вместо оръжие да им изкупуваме храните аз съм виждала само олио и яица отукр месо и мляко никога да пратим на иемен вчера 90 загинаха в битката запомощи

20

Анонимен

преди 1 година

Да се хвърлим в краката на нашите зърнари,да ги целуваме и да плащаме по 6 лв бутилка олио,само и само да имат за мерцедеси и бентлита,ама последния модел.