16

Анонимен

преди 1 година

те хората бягат вие за инвестиций говорите_ де ги ?

15

Факт

преди 1 година

Кърлежите бягат , щом усетят отровите от самолетите.

14

Невежеството

преди 1 година

На българите в голяма част от населението е следствие на целенасочено и престъпно съсипване през последните 33 год. на образователната система. Неграмотните се управляват по лесно. Е, грешка! Комунистическите крадци от прехода попаднах в клопката на собствената си конспирация. Зърнарите с тракторите от осемте фамилии ги чака същото. Да бяха стояли в часовете по маркс-енгелсовата диалектика.

13

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Прокурора на Пелишат - нищо де! Като докараме Копейкин на власт, ще "текнат" яко инвестиции - северо-корейски, ирански, руски /опазил Бог/, венецуелски! И като почне един "бизнес", та остави.

12

Анонимен

преди 1 година

промяната на чорапа Радев е факт. Чакайте да видите какво ще стане, ако си изберете Копейкин на сл. избори.

11

Анонимен

преди 1 година

Скоро и аз, 20 години ви наливах максимални осигуровки и за 2 години осрахте държавата, започнахте с чалгарина и сега ще изберете Копейкин, прости селяци не се научихте.

10

contractor

преди 1 година

Докато отивах наработа видях една инвенстиция да бяга бързо.

9

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Обърнете внимание на следния факт! В България имаше един клон на еврейската банка Леуми, в Румъния има 14 клона на банка Леуми от които 4 в Букурещ! Българския клон беше закрит! Когато се поинтересувах защо след неудобство ми казаха не сте стабилни!Една държава от която евреите бягат е достатъчно категорично състоянието и!

8

Анонимен

преди 1 година

Промяната цъфти

7

Анонимен

преди 1 година

Оставка на Бойко Борисов

6

Лаврентий Берия

преди 1 година

А ние дали някога сме ги искали тук - да развалят рахатлъка на родния бизнес елит? Едва ли има по смотана концепция по отношение на чуждите инвестиции от нашата - неук народ, про-руско настроение, политическа несигурност, съпротива срещу евро и ЕС, че и НАТО... Като добавим вече и липса на квалифицирана работна ръка - пей сърце! Само ще дишаме праха на румънците. Но пък имаме цял Парламент "мъдреци" - кой от кой по....

5

Чук и Гек

преди 1 година

Бяга корумпирания ,,бизнес", защото някой може да му потърси отговорност! Колкото откраднал - толкова!

4

Стига бе.

преди 1 година

С толкова русофилски комунистически партии в парламента друго ли очаквате. 3% от вложителите държат 50% от банковите влогове?!!! Оо пааа! Демокрация?! 70% от работещите под прага на бедността. За пенсионерите не ще и дума. И крадците не могат да се разберат. ?.

3

...

преди 1 година

Заради лошо образование и липса на квалифицирани служители! Бачкатори бол, но с тях индустрия не се гради!

2

Анонимен

преди 1 година

Инвестициите бягат от страната" - лъжат, брат, лъжат! инвестициите никога не са идвали тук, че да бягат от нас

1

Анонимен

преди 1 година

А не бе. Знаещи, можещи и способни мениджъри ,и собственици, няма да развиват бизнес,а ще се занимават с държавни хрантутници, чингойняци и бойковия неук електорат. Кой от кой по-гладен и крадлив,и тотално мързелив.