425

someone

преди 1 година

Еми да Кръстев, няма е Елцинова Русия, от която да крадете безнаказно и да й продавате балалайки за великата демокрация и морални уроци.Сегашната ви би шута и въобще няма да се съобразява с вас, има си и с кого да търгува и към кого да се обърне.

424

Нострадамус

преди 1 година

В РУСИЯ ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ В КРАЯ НА АВГУСТ МЕСЕЦ.ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УПРАВЛЕНЧЕСКИ ПЛАСТОВЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ, В ПОЛЗА ЗА НАРОДАТ ИМ.

423

по-точно казано

преди 1 година

Вече я няма онази Русия, която мнозина смятаха за балък

422

реалист

преди 1 година

До Реалист има пулно е с рускини да пр,,,оституират не се бой за туризма

421

БГ

преди 1 година

Тоя дегенерирал Иван Кръттич и преди не ставаше ,сега пък хич не става.***.

420

Реалист

преди 1 година

Бах две седмици в Анталия на почивка..там всички турци говорят руски, пърно с руски туристи, надписи на руски..терците печелят явно доста! Чудя се какво става с нашия туризъм, има ли печалба? Щото за украинците по хотелите плащаме ние, не украинците..а руснацитеги няма!

419

Анонимен

преди 1 година

само някаква каста крадци роми и комунисти са за путинската джамахирия .. за ромите не съм сигурен но ращко лъже и краде бетер като тях така 4е ги слагам за пример

418

реалист

преди 1 година

е крайно време е да се навре в естествените си граници блатата около московия и без това на никой не трябва дори половината и население банкет ще даде да се слу4и

417

До долния

преди 1 година

Ако беше така нямаше да анектира 20% от Украйна..Явно не са и безразлични етническити руснаци в Крим и Донбас ;)

416

Анонимен

преди 1 година

Русия беше алтернатива на Запада по времето на съветския съюз, тогава към нея бяха вързани бая държавици като България, сега 30 години по-късно, Русия е загрижена за собственото си оцеляване и не е способна да помогне на никой друг

415

преди 1 година

Много ясно, че я няма. Коруцията не прощава !

414

До патриот

преди 1 година

Хаха, я прочети за 77 бригада на Британската армия за дизинформация!

413

Не Русия

преди 1 година

А Европа се изолира от света! САЩ ни разрешава да търгуваме и общуваме само със САЩ и ЕС!!

412

патриот

преди 1 година

Русия превърна стара фабрика в СанктПетербург във фабрика за ***, за да разпространява дезинформация и да сенасочва срещу критиците на Кремъл, включително срещу световните лидери. Товапоказва публикувано днес проучване, финансирано от правителството наОбединеното кралство.Твърди се, че сайтът в руския град се използва за разпространение налъжи в социалните медии и в секции за коментари на популярни уебсайтове,заяви британското външно министерство в изявление, в което се описва подробнотова, което то наречеболна операция. Министерството твърди, че еустановило, че платените

411

анонимен

преди 1 година

Хаха сосороида Иван Кръстев за Русия.Като процетох името и спрях да чета. Ясно каква пропаганда ще пробута. После не се чудете ,че 58 % от българите не гледат новини. И аз не гледам, поддържам хигиената на мозъка си.

410

123

преди 1 година

До Четете книги. БРИКС е просто една празна абривиетура, измислена от чиновник от Голдман Сакс. Страните от БРИКС почти не търгуват помежду си и нямат общи интереси. Каква алтернатива на запада може да са Индия, Бразилия и ЮАР - в тези страни население тъне в мизерия, има огромна престъпност, доходи от няколко долара на ден се смятат за прилични. Русия е най ботагата на ресурси страна, а не може да осигури прилично същуствуване на руснаците. Около 40 млн руснаци живеят с под 200 $. Неудачници.

409

Верно ли ве

преди 1 година

Верно ли Стивън Сегал се върнал в Хамерика?

408

Анонимен

преди 1 година

То в Русия останаха ли руснаци. На фронта се бият чеченци и бурати, в Кремъл всички са монголоиди като Путин и Шойгу или алкохолици с германско потекло. В Москва вече се строят само джамии. Всичко читаво вече се е изнесли от блатата.

407

Анонимен

преди 1 година

егати и алтернативата северна корея 2.0 но по корумпирана блатиста и бедна

406

дедо Груйо

преди 1 година

Ние сме си себедостатъчни. Тея не ни трябват. Който иска, да става, да тръгва за Сибир. Казаха, че вече било топло там..