77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Защото победобясната руска армия окупира Донбас и Крим още през 2014 година. Пълна лъжа е че в Донбас и Крим искали руско робснво. Победобясната руска армия влезна през февруари март 2014 година с 30 хиляден контингент окупатори в Донбас и Крим. Сега когато Украйна освободи окупираните територии ще видиш как се посрещат истинските освободители. Посрещането на ВСУ ще е както в Херсон, където победобясните смятаха че ще останат во веки.

76

Анонимен

преди 1 година

Защо говориш че никой не ни натиска за еврото. Ами Евроатлантическите партии те само за това говорят и закони щели да правят въпреки че половин милион бг се подписали за референдум. САЩ ни натискат въпреки че не отговаряме на условията те се гаврят с наз но защо не го правят с другите. Щото те не са продажници и си гледат държавите и хората.

75

Анонимен

преди 1 година

До 85 Ами не знам кой кого натиска,ама щом Европа не е кой се натиска да приема еврото и защо.

74

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ми слагаш два минуса отговори на въпроса защо евро отличничките Полша , Чехия и Унгария не са в Еврозоната и не са приели еврото , макар че станаха членки на ЕС доста преди нас. Защо натискат нас да вземем еврото ? Защото имат някакви ползи и има нещо недоизказано. Защото мислят че сме неинформирани и лесно ще ни прилъжат. Посягат на националната валута лева и на националната икона Левски защото неговото име е символа на лева/лъва.

73

Анонимен

преди 1 година

До 80 Абе не знам той от коя служба е ама да те питам защо тия хора от Донбас не искаха да са част от Украйна и защо толкова много хора избягаха от Украйна след като Русия нахлу ,а не останаха да си я защитават.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Никой не натиска България от Европа за еврото, натикат ни от Москва да не приемаме еврото (справка глуповатия референдум на копейката в "защита на девалвиралия от комунизъм български лев"). Приемането на еврото ще е краят на илюзиите на русофилите че България ще се върне обратно в зоната на руското робснво.

71

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ми слагаш два минуса отговори на въпроса защо евро отличничките Полша Чехия и Унгария не са в Еврозоната и не са приели еврото макар че станаха члебове на ЕС доста преди нас. Защо натискат нас да вземем еврото ?

70

Анонимен

преди 1 година

До един момент премахваха мнения и пречеха всячески а после изпратиха група за бързо реагиране да защитава лъжите и манипулациите но все тая.

69

Анонимен

преди 1 година

Примката около врата на маняка педофил Путин се затяга със страшна сила.

68

Анонимен

преди 1 година

Чехия Полша Унгария и Румъния защо не са в Еврозоната и не са приели еврото. Обаче въпроса е защо натискат България и искат да ни отнемат лева а с него и Левски. Тези две неща дразнят еврикомисията и европарламента.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Ти от коя служба си? От службата по дезинформация от руското посолство? Прекалено плоски са ви мозъците за да ви повярва някой. Просто няма хора с по-плоски мозъци от вашите за да се хванат на пропагандата ви.

66

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам нито на евроинституциите нито на евродепутатите още по малко на еврокомисарите и еврокомисията която си служи с двуличие и двойни аршини.

65

Анонимен

преди 1 година

Десетки хиляди деца до 18г,са изчезнали преди войната от Украйна за донори .Службите от цял свят знаят този факт и се мълчи.

64

Анонимен

преди 1 година

Путин ще си получи заслуженото за отвличането на тези деца. Той се чуства ненаказуем, но краят на неговите безчинства е съвсем близък. И никакъв русофилски вой и писък няма да му помогне.

63

Анонимен

преди 1 година

Объркани жени в европарламента.

62

Анонимен

преди 1 година

Прав е колегата че така излиза , че няколко хиляди украински родители са оставили децата си на ороизвола на съдбарчта. Русия се е погрижила поне.

61

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, още ли не си получил електронна призовка за да спасяваш Путин от украинците? Ако не си получил сигурно имаш връзки с Митрофанова.

60

Анонимен

преди 1 година

Нямали са късмет децата. Родили са се по времето на управлението на убиеца Путин.

59

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Някой ше ми обясни ли, кво са правили 16 000 деца без родителите си?" След като РФ се изнесоха от десния бряг на Днепр в херсонска област. Се оказа че града може да бъде потопен ако се уцели еди кое си водо хранилище. Путин взе решение всички деца от възможно засегнатите райони на ЛНР, ДНР, Запорожие и Херсон да се евакуират в РФ за сметка на Федералния бюджет. Децата са реално в най-голямата възможна безопасност. А През това време Ъкрайна не евакуира нито едно дете и/или баба дори!

58

Анонимен

преди 1 година

Адреналинът / епинефринът се извлича бързо, тъй като адреналинът не е толкова мощен във времето. Начинът, по който се прави, е чрез игла, която се пробива в окото, за да секретира адреналин / епинефрин от мозъчния ствол.В Израел беше разбит най-големият канал за трафик на деца по целият свят Като включва украински деца.