21

Анонимен

преди 1 година

И..брат като додеш на себе си..като слезеш от черешата - ай тогава да ги говорим тия работи...ам преди всичко като си себе си...и спри са малко толкоз екстри - не ти се отразяват добре..Сития на гладния - вярва ли ?

20

Анонимен

преди 1 година

Да си ги яде.

19

Анонимен

преди 1 година

Световния глад, г-н Кейдж е не заради липса на храна, а заради ояли се cв.ини като теб. Я сметни само ти с месечния ти бюджет за бело, на колко гладуващи можеш да купиш прясна и здравословна храна?

18

358

преди 1 година

А иначе го харесвам, като актьор, но явно и той е изтряскал. Не знам с какво ги облъчват тези хамериканци?!

17

Анонимен

преди 1 година

Праисторическите хора са се хвърляли с подострени пръти да се борят и да повалят мамут, за да имат храна... Странно как не са се сетили да си събират бръмбари и да не се занимават с подобни трудни и опасни неща... Може би ПОНЕЖЕ БРЪМБАРИТЕ НЕ СА ЧОВЕШКА ХРАНА? Накъде ни водят, към някакви безполови бръмбарояди... И то преднамерено и енергично ни теглят в тая посока...

16

Анонимен

преди 1 година

Някой иска да печели от производство на буболечки и да ни накара да му ги ядем. Няма да стане. Ние сме по-нагоре в хранителната верига.

15

Анонимен

преди 1 година

До ... да си ги ядат бе, значи няма проблем с изхранването, щом в най-многобройните и гладни населения се оправят с бръмбари, да си се хранят с тях, защо трябва аз да ям бръмбари в името на всеобщото благо? Буболечки НИКОГА НЕ СМЕ ЯЛИ И НИКОГА НЯМА ДА ЯДЕМ, това е гнусно, вредно и с нищожна до нулева реална хранителна стойност за нас! Понеже не сме лястовици! Както лястовица не може и не иска да яде домати, така и аз не мога и не искам да ям щурци!

14

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам, но тоя изпадна от списъка...

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя не беше ли пропаднал алкохолик с много парични задължения ?

12

...

преди 1 година

ми, милиарди хора, повече от половината население на земята яде буболечки! Китай Индия южна америка дори и в части от северна америка африка бе повече от половината население на земята яде насекоми в един или друг вид! Така, че ние, хората от край време си го правим това! Но сега когато някой ни казва, че трябва да правим нещо което вече правим и се вижда, че почваме да лъжем, както винаги и да казваме ааа не ние буболечки никога не сме яли и няма да ядем! Еми ....

11

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа на податливите, на хората, вярващи на подобни манипулации, готови да " пробват" - мине ли това, склонят ли част от хората да ядат тази гaдост, много скоро след това следва "с храна от преработени изпpaжнeния ще преборим световния глад". Просто гарантирано до една-две години след като проядете бръмбари, ще чуете за това. А на света има пре-пре-предостатъчно храна, както и възможност да се хранят хората с нормална, човешка храна. Бръмбарите нямат за цел да "преборват" никакъв глад.

10

Анонимен

преди 1 година

и тоз е тръгнал по пътя на Брус Уилис...

9

Анонимен

преди 1 година

Като одъртеят почват да рекламират какво ли не за пари.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами да станем всички вегани и няма да ядем нито насекоми нито животни...

7

украинско жито

преди 1 година

Я, ама и той знае за буболечките.

6

Анонимен

преди 1 година

Силно се съмнявам че някога ще яде буболечки, но е важно да прибере хонорара си от НПО-то.

5

Майстора

преди 1 година

Новата злокобна, античовешка, извратена, безсмислена "адженда"! Сега трябва да ни хранят с бръмбари! Което по никакъв начин не е човешка храна и не може да бъде! Отвратителни, побъркани неща се случват!

4

хм

преди 1 година

Какъв глад бре? Къде го този глад? Що за глупости пишат? 50% от населението е със сериозно наднормено тегло, те за глад , че и световен пишат. Отделно, че се изхвърлят милиарди тонове храна. 30% от произведената храна се изхвърля под различна форма. До буболечките опряхме. Газовете от кравите са проблем, а милиардите тонове CO2 от танкерите превозващи американски втечнен газ не е проблем. Ще си затворим тецовете, за да има за емисии на американските танкери. Спираме мусаката, почваме буболечки.

3

Анонимен

преди 1 година

Леле-мале, ако само в САЩ спрат да разхищават храната света ще може да се изхранва. Да не говорим за всички богати държави в света. Иначе яжте насекоми и бабалюги. Поредната зарибявка на корпорациите.

2

Ghost rider

преди 1 година

ГМО кръстоската между прасе и стоножка, ще реши някои от проблемите със световния глад на първо време.