8

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Ако има музей на кренвирша ще отида да го видя

7

Анонимен

преди 1 година

В културния туризъм няма пара. Народа иска да пазарува, и да има ядене и пиене, друсане и мандръсане. Шоу и зрелища. Това продава по цял свят. Културен туризъм няма никъде в момента. Богатите не ходят по музеи. Сега простотията е на мода и от нея се печели най много.

6

Анонимен

преди 1 година

Каква култура? Нали Бойко, Живков и Борисчо разпродадоха тракийските артефакти и история на разни в Русия и Германия та ни направиха монголска орда пристигнала на конче от Таджикистан. ;)

5

Анонимен

преди 1 година

*** как ве !!! Нали даваме милиарди за ,,културата,, ??? Къде отиват тогава парите за култура ???

4

...

преди 1 година

в България туризъм няма! тука има печалбарство! Реално това с културиния туризъм е последна дупка на кавала за всичките тия дето се водят от туристическия бранш! за тях най-важно е не как е изкарал клиента и дали ще се върне важното е за 1 ден да вземат всичките пари на туриста и да го изгонят да си ходи и друг да идва! доказателствата за това са безбройни тук в БГ!

3

Анонимен

преди 1 година

Ще ме откриете на 08962култура ми Янко.

2

Анонимен

преди 1 година

Чалга култур култур! Чалгария най-голямата чалготека на света, не можете да я пропуснете на картата! ЦиганскиОркестър Кукубенд парламент ви поздравява с химна на Република Чалгария - Месечина Месечина йой йой!

1

Анонимен

преди 1 година

В Абсурдистан нищо няма! Или ако има нещо- ще го откраднат или счупят