78

Анонимен

преди 1 година

Трудно е да живеят хора с различна ценностна система, нрави и манталитет на едно място. Виждаме какво става в нашите градове като се напълни а с какви ли не.

77

SS

преди 1 година

БОГ Е СЪЗДАЛ ГОЛЕМИТЕ ХОРА ! ТОЙ Е СЪЗДАЛ И МАЛКИТЕ ! НО ПОЛКОВНИК КОЛТ СЪЗДАДЕ СВОЯ 45 КАЛИБРОВ РЕВОЛВЕР ЗА ДА ИЗРАВНИ ЕДНИТЕ С ДРУГИТЕ !

76

Анонимен

преди 1 година

Причината е в начина им на живот, а те искат да го наложат на целия свят.

75

мафиот

преди 1 година

Най-гнилата държава,държава от плъхове!

74

Пича

преди 1 година

"Няма как да се предотврати такова нещо"... казва единствената страна, в която такива неща се случват всяка седмица.

73

Анонимен

преди 1 година

Гледахте ли нигерийските тинейджъри как размазаха от бой бялата жена в центъра на Чикаго. Не забранено, задължително трябва да е притежаването на огнестрелно оръжие в САЩ.

72

Анонимен

преди 1 година

Интересен факт: ако забраниш притежанието на оръжия, само послушните граждани спазват закона. Престъпниците не спазват закона и притежават незаконни оръжия. Странно е как се получава така, но е това е. Единствената причина за подобен закон е ако искаш да отнемеш оръжията от добрите и почтените граждани. С каква цел - всеки си има негова теория.

71

Анонимен

преди 1 година

файзер или модерна имат решение за всички... 10 бустера и няма да има никакви други епидемии

70

Анонимен

преди 1 година

1000 години няма да им стигнат да доближат до резултата на кремълския рептил за миналата и тази година ... Ха-ха-ха! Сам ликвидира над 100 хиляди руснака.

69

Анонимен

преди 1 година

Тази епидемия от масови убийства във ФАЩ е замислена и се осъщетвява от дълбоката държава,с цел да предизвика населението само да си предаде оръжията,за да се гарантира "мир".Затова нещата ще се нагнетяват до крайност.А когато това се осъществи,ФАЩ ще бъдат превърнати в един огромен концлагер,при който лагерите ГУЛАГ ще изглеждат,като разюздана команда.Това е било записано в проколите на ционските мъдреци,на техния конгрес,през 1898г - гоите(добитъкът,всички неевреи,сами ще си пожелаят робство

68

Анонимен

преди 1 година

А, не могат. Взимайте оръжието от всички, не може *** и пульо да има достъп до оръжие. Как във всички бивши соц. страни се живееше нормално като оръжие можеха да имат само определени лица на които работата е свързана с това. Алчността на капиталиста погубва човечеството, не може всичко да е печалба, а човечността да е изчезнала напълно.

67

А ха

преди 1 година

ОРЪЖЕЙНОТО ЛОБИ НЕ ДАВА. ЩЕ ОБЕДНЕЯТ.

66

Талибан ерджолан

преди 1 година

Като казваш вярващ човек не включващ мюсюлманите ! Нито към човеците, нито към вярващите в Бог, те се кланят на дявола и убийствата са задължителни!

65

ОФчу

преди 1 година

Какъв "лек", бе, Стребата по хора е заложена генетично в кръвта им от времето на освояването на континента! Всички проблеми и конфликти са се решавали с оръжие! Дори днес, благосъстоянието им зависи от поредната война, прерврат или цветна революция която ще остоят нейде по света - Грабеж и Рекет! Ето на какво се основава благоденствието на Щатите!

64

Упс

преди 1 година

Могат, АМА НЕ ИСКАТ!!!

63

Русофил

преди 1 година

Елементарно: забраняват оръжието, както е у нас. Ама едната им мозъчна клетка не може да действа така умно, за да го осъзнаят!

62

MK ULTRA

преди 1 година

Правят го с MK ULTRA масово , забелязахте ли полицаите и политиците в България на какво са ги направили с MK ULTRA!?

61

абе

преди 1 година

как да нямат лекарство - нали имат прочутите американски ценности, радват им се и нашите дже-ндъри!....споко! путин ще даде новия световен ред! а когато са заедно руската мечка и китайския дракон работата става дебела!

60

Анонимен

преди 1 година

Виновен е Путин.

59

Анонимен

преди 1 година

Вярващ човек четящ редовно ,,Свеото Писание" до оръжие не допира.Но вярата в Бог е много вредна за Монетарната Система,и всичко написано в книгите на Маркс и Енгрлс.Да не забравяме и Ленин.безверието води до деградация и от там идва неистоевото желание да се погубват хора.Вярващият човек не убива дори и ако стрелят по него.