35

Анонимен

преди 1 година

Родният Путинофил - комунист много ранобуден !!!

34

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Китай ако се сбият ще е на територията на Китай, няма печеливша страна ако войната се води на нейна територия... Сами си правете изводите!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Всички, които толкова се кефят на Китай само да им напомня, че ги ваксинираха без да ги питат искаш или не, държаха ги месеци по домовете си без да имат право да излизат пазени от армията .... Ха-ха-ха ми въврете там педерастиии електорат на Възбуждане...

32

Анонимен

преди 1 година

Китай няма директно да нападне Тайван, а ще ескалира постепенно конфликта, ако трябва за десетилетия, докато накрая Щатите не решат, че не си заслужава разходите.

31

До К9

преди 1 година

Къде го видя този свободен и демократичен сват бе? Аз виждам една окупирана и изсмуквана от САЩ васална Европа! Ако ти харесва да си им роб, твой проблем, аз искам независима и северенна Европа!

30

К9

преди 1 година

Боже, колко болни мозъци, чакащи повод да се изхрачат по демократичния и свободен свят има в този сайт! Чак ми е трудно да повярвам, че 95 процента от коментиращите са заседнали в комунистическото минало и жалят за всичко, което е свързано с Русия, Китай, Северна Корея и т.н. И се чудя що не вземете да мигрирате към вашия комунистически рай и не оставите нормалните хора тук да живеят без *** като вас. Убеден съм, че тогава ще си оправим държавата за мниго кратко време!

29

Естествено

преди 1 година

че сащ не желаят конфликт с ядрена сила. Те са като квартален хулиган. Бият само слабите. Пък и там ядат бой. Виетнам, Куба, Никарагуа, Афганистан и т.н.

28

Анонимен

преди 1 година

Сащ отдавна не са световната сила която бяха през 80-те - сега Китай е върховният властелин

27

Анонимен

преди 1 година

ЗА КАКЪВ СВЯТ ГОВОРИТЕ ЕС С БРИТИТЕ,САЩ, КАНАДА И ЯВСТРАЛИЯ СА САМО 1 МИЛИАРД ОТ 7,5 МИЛИАРДА НАСЕЛЕНИЕ?!!! ЗА КАКЪВ СВЯТ?...

26

Анонимен

преди 1 година

3 седмици след като сащ започнат патакламата. Освободеният от мириливия американски ботуш Тайван ще обърне ркетите си към отвъдокеанския агресор и ввче бивш окупатор. Мюретата на цру в тайпе ще бъдат ъфени на площада.

25

Анонимен

преди 1 година

6 месеца след като сащ започнат патакламата, южнокорейската военна индустрия ще работи за севернокорейската армия Освободителка на великия Ким Обединителят. Така демократична Корея ще има неизчерпаем източник на ресурси.

24

Анонимен

преди 1 година

Позиция мозиция, грантовия мижитурко се размечтал че е хитлер и ще депортира всеки който не му харесва. И в един момент хленчи че е в затвора с третия пол.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 Каква родина ти е България като постоянна плюеш по нея от позицията на държави управлявани от бандити?

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 Като ти харесва да те управлява банда комунисти прав ти път към КНР или КНДР.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. То в повечето държави са по две и си играят на тъмно, но нашичкия е възторжен демократ и яде доматите с колците.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен29. Тебе па кво та интересуват китайските партии ? Ние кат имаме 300 кво ?

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Ще престана да ги наричам банда комунисти когато разрешат съществуването и на други независими партии в Китай освен бандата ККП.

18

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ Е ОКУПИРАНО ОТ КРАВАРСКИ ГОРИЛИ ?!!! ХОРА ПОМНЕТЕ,ХОРА ОБИЧАХ ВИ,БДЕТЕ!!! БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА ОКУПИРАН ПЛАЦДАРМ НА ЯНКИТЕ, ЗА ДА ЗАПАЛЯТ ВОЙНА В ЕВРОПА!!! YANKEE GO HOME!!!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25. Едва ли са точно "банда" но както кажеш. То у нас всичко е наред и вече оправяш Китай. Погледни кой си и къде се намираш бе.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Това че комунистически китай стои в СС на ООН влезнал през задната вратичка като ядрена сила благодарение на СССР и Франция която също като Китай се промъкна през комина в СС за ООН като забележете победителка във ВСВ не означава че мястото на комунистически Китай е бетонирано во веки. Той и СССР смяташе че завинаги ще има комунизъм но му се случи случка и умря. Та искам да ти кажа че няма никаква гаранция че Китай ще бъде вечно управляван от банда комунисти.