43

хи-хи-хииииии...

преди 1 година

Опаааа.........хахото със сералите се включи!

42

Анонимен

преди 1 година

Бедните българи отново на път.....

41

Анонимен

преди 1 година

Това са магистрали само по гербаджийските стандарти.

40

Анонимен

преди 1 година

Поради пезпрецедендната криза кяото ПП създаде, хората от безпаричие пътуват с колите си, за да търсят хляб и спокойствие по градове и чужбини.

39

Анонимен

преди 1 година

Доваждат си преяли, препили, вечно недоволни бързат да си се заврат по дупките у люлин, обеля и сходните им гета...

38

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Медийните атаки по онова време от конкретни медии може да не са основната причина за случилото се, но останалите факти говорят, че те не просто са черешата на тортата, но са и синхронизирани с действия на отровите, саботьор, убиец и в последствие мородер и крадец!

37

Анонимен

преди 1 година

Това не са МАГИСТРАЛИ, а двулентни пътища!!! Ние никога сме нямали и нямаме магистрали. Спрете да заблуждавате и да се самозалъгвате, потопени в дълбоката си неграмотност и безгранична малоценост...!

36

Анонимен

преди 1 година

Строителството почна някъде 2005, когато Тиквата стана кмет, после като влезе в НС почна да унищожава и земеделските земи около Сф. В Конституцията пише, че земеделска земя и се променя предназначението само в изключителни случаи, но ГЕРБ унищожиха поне 20% от плодородните земи около София. Поляните под Лозен са вече зачеркнати и се застрояват. Като копаят багерите отдолу има 1 метър чернозем. И всичко заради едни грозни редови къщета.

35

Пияния помак

преди 1 година

В София има най - много пoмaци от цялата страна. Ама се правят, че не са.

34

Анонимен

преди 1 година

В София има повече каручки на глава на населението от Павликени.

33

Анонимен

преди 1 година

До 45 Че то до преди 100 години има снимки от Белия дом и до него крави си пасат спокойно.

32

Зозо

преди 1 година

Аре по - спокойно. До освобождението София е била под 10000 души. И пак са били от околните села :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

31

Анонимен

преди 1 година

Познавам много софеанци и всичките родителите им са от селата. -----///------ Така е, но моите родители все пак са от Герман и Равно поле, а не от Каспичан или Синдел.

30

Джани Леопарди

преди 1 година

До Сата НАТО Това трябва да започне с Ваньо Теменужката от Драгалевци.............

29

Сата НАТО

преди 1 година

За презастрояването на София и довличането тука на сички селяни, един ден трябва да има разстрели.

28

Анонимен

преди 1 година

Познавам много софеанци и всичките родителите им са от селата. Тея са най-лошата порода, взела са всичко лошо и от селото, и от града. И сега са най-големите ***/не селяни/, и с най-големите претенции.

27

тъй.....тъй

преди 1 година

До Анонимен 37 ВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ПОДМЕНЯТ ТАБЕЛИТЕ С РЕГИСТРАЦИОННИЯ НОМЕР НА РЕГИСТРИРАНИ ППС В Р. БЪЛГАРИЯ<br> От 01.12.2019 влезе в сила промяната на Наредба i-45 от 24 март 2000 г. за регистриране, отчет, спиране от движение и пускане в движение, временно отнемане, прекратяване и възстановяване на регистрацията на моторните превозни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства

26

До 37

преди 1 година

Номерът на колата си остава, сменяш само талона с името ти вътре.

25

айде бе

преди 1 година

До Анонимен 37 При покупко-продажба или промяна на постоянният адрес, не нужно да се подменят табелите с регистрационен номер (става само по желание на собственика), а се подменя само свидетелството за регистрация (талоните)

24

Последния Марсианец

преди 1 година

До Анонимен 37 Мноооого си заблЮден!