30

Анонимен

преди 1 година

В Киев е сега Венеция.След като сатанизираната киевска хунта забрани църквите там преди Великден вече бедните могат да си хващат риба от балкона.Поне няма да стоят гладни.И без това хуманитарната помощ рядко достига до тях,защото я продават вместо да я дават.

29

Анонимен

преди 1 година

Виж ти, комунизма се върнал в Киев. Само тогава проверяваха и записваха кой влиза на църковна служба. След това ги увилняваха и ги привикваха в държавна сигурност. То както знаем комунизма нищо не произвежда, но след като има кой да плаща и на зеленски му дават милиарди, може и комунизъм да си прави. Хайде да са им честити на украинците демокрацията и комунизма.

28

Анонимен

преди 1 година

В Украйна има над 50 национални племена! Основното население там , "Украинското" както го наричат ,е с корени от днешна Румъния! Ако беше с "руска кръв" ,нямаше езиците им да са различни!Слушайки руска и Украинска"реч",няма как да не забележи човек разликата!-:(Това което ги свързва,е че са славяни и християни! В основата си,са националисти! Такива каквито бяха в Германия ,кафявата чума" "бореща се" за чиста раса!Не напразно 1944 г,много Украинци,са преминали на страната на Хитлеристка Германия!

27

Анонимен

преди 1 година

Абе кой ви плаща, за да публикувате подобни нагласени сладникави истории и безсмислици??? "Авторката" не я ли е срам, да публикува подобен пасквил? Поне да беше отишла в Интернет и да види репортажите от лаврата, преди да нареди пропагандната си статия тука? Особено репортажа с бесовете, представители на агресивни безбожни организации, вярващи в дявола, които пееха и се кълчеха пред олтара на една от църквите, завзета от "новата църква" чрез полицията и хора от Азов. Всъщност, парите не миришат

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 Ще те жертвам за Исус, щото нивото ми е много ниско :))) Хем се пишете православни, хем не правите разлика между православни попове и католически свещеници, хем много знаете и се кръстите за щяло и нещяло :)

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Кое започва от него, че римляните са го разпънали на кръст ли, ако е съществувал разбира се :))) Християнството се появява 2-3 века след убийството му и разпъването на кръст, незнайно как християнството е станало световна религия, тя и библията е написана по късно, като има стар и нов завет, тоест са е преправяли по свой вкус :)))

24

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден безмислени статии показващи едно и също.Лоши руснаци и добри украйнци които са готови да умрат заради някаква държава.

23

Анонимен

преди 1 година

Православните се наричат попове, не свещеници, не са католици и милвани 3 пъти от папата като Боко :))) Щом като атеист знам повече за религията от вас, значи си правя сметката за най-набожните уж в БГ :)))

22

123

преди 1 година

1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква. Както знаем от историята РПЦ е правила доста мръсотии на Българската и Украйна с право иска независима от Русия църква.

21

Анонимен

преди 1 година

"Повече са с това, че са законно ръкоположени. "Свещениците" на ПЦУ или киевските свещеници, както ги наричаш, са свещеници толкова, колкото и ти. Ако теб комшията те ръкоположили за свещеник, ще станеш ли такъв?" - Исус бил ли е ръкоположен или хората сами са избрали да го следват? Автономия на религията не се подарява за нея се воюва както са правили и нашите прадеди срещу всяква пaплач от изток, запад, юг.

20

Анонимен

преди 1 година

Ти ще умреш ли за Исус или Алах или там други измислени богове :))) Като те е грижа повече за урките има лесно, отивай да се биеш за тях, знам че не ти пука толкова за българите :)))

19

до ком. 9

преди 1 година

Не се ядосвай за Украйна, има по стойностен материал.....на гришо цу откраднали часовника, представяш ли си.

18

Изкуствена глупост

преди 1 година

Най ми хареса: "аспергилум (вид четка, използвана за предназначение)".

17

Въпрос 2

преди 1 година

Палец нагоре ако Зеленски като лукав евреин е ходил на църква днес, прекръстил се е и се е помолил за загиналите на фронта. Палец надолу ако клоуна си е останал в бункера и се е насмъркал с пура за нос, теглейки майна на всички гоим в Украйната.

16

Филип Киркоров

преди 1 година

Аз съм против джендъридеологията в Европа:):):)При нас в Русия е позволено.Ето аз съм с лакирани нокти и на пръстите накраката и на ръцете:):):)

15

Анонимен

преди 1 година

"The People's Front of Judea" мрази "Judean People's Front". Направиха грешка да политизират църквата. Искат да отчуждят половината украински народ. Ако сте с нас вчрвате в "Arische Physik", а ако вярвате в "Jüdische Physik" значи сте против нас.

14

Анонимен

преди 1 година

Евродепутата марсел де грааф от форум за демокрация вече нарече военно престъпление обстрела с хаймарс на храма в донецк и убийството на бременнат жена . Не чух нищо от наще ойроджендъри , коалицията на войната

13

Въпрос

преди 1 година

А днес президента на Украйна ходи ли на църква? А дали се е прекръстил, евреинът му с евреин! Е го, нашия евреин СаксКобурга отиде да се прави на християнин в Александър Невски.

12

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

москва потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

А бомбиха ли Храм в Донецк,а?И жертви има .Проклети да сте Украйна .