174

Анонимен

преди 1 година

Не само са родени с руски имена но и майчин език им е руския. В началото на войната самия вожд стана Володимир а жена му Олена. Отначало дори те говорят на руски но сега почнаха да дърдорят на някакъв странен език. Дрезгаво. За слава.

173

Не е баш тъй

преди 1 година

До Таня: Щях да ти повярвам, но като погледнах долу вдясно - ето ти статия "Втора година: Сушата изпепелява посевите в Южна Европа".

172

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Нов термин " логистична безизходица" празен от съдържание но с който се цели да се замаскира истинската цел на брюкселските фашизоиди - досъсипването на страните от бившият соц. лагер. Термина е толкова несъсстоятелен като другите такива - въглеродно неутрални, климитични измемения и евро-атлантически цености!

171

Анонимен

преди 1 година

Стига сме им купували и ние отпадъчната продукция на тия. Вече им приютихме една сюрия бежанци, дадохме им оръжия, самолети. Отчетохме се най-прилично с добрини към украината. Няма нужда повече.

170

Хдй

преди 1 година

Нали това зърно беше за Африка и за бедните страни?

169

123

преди 1 година

Чакам с нетърпение Зеленский да им набие канчетата и да се оплаче от тях на Бидон, папата, цариградския патриарх и в СЗО

168

Мда

преди 1 година

Айде Унгария ясно, ама Полша? Най-върлите фенове на Украйна не щат да фалират заради нея. Обаче нашите национални предатели закопават България смело и безотговорно...

167

Дедо Поп

преди 1 година

Полша .. Унгария ... Сповения ... ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ... В Азия не искат зърно от Окрайна ... От Африка гладуващи страни ГО ВЪРНАХА по същите причини - пълно с пестициди и обработвано със забранени химически вещества... САМО В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ СИ ГО ЯДЕМ повече от половин година а от кумова срама върнахме вчера ЕДИН камион .... Да ни е сладко. МОЛЯ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ С УКРАЙНСКО ФЛАГЧЕ ХЛЯБА В МАГАЗИНИТЕ НИ НАПРАВЕН ОТ УКРАИНСКО ЗЪРНО ЗА ДА СИ ГО КУПУВАТ РУСОФОБИТЕ И ПРЕАТЕЛИТЕ НА ОКРАЙНА...

166

Малко за политика

преди 1 година

До Нато: Неграмотен си, както се полага на натовец. Чети историята. Украйна е създадена като държава в състава на СССР. До тогава такава държава не е имало. Имало е Запорожкое войско и Малорусия, които по своя воля са се присъединили към Руското царство по времето на цар Алексей Михайлович (бащата на Петър Първи).

165

Анонимен

преди 1 година

До Нато.Ти сериозно ли си бил по-стара държава от България и от Русия.

164

Каква слава?

преди 1 година

До Украинеца: Славата е за победителите, не за победените. Превземете обратно Крим, превземете обратно Донбас, та тогава приказвайте за слава. А сега да се славите сами е просто смешно. Тая работа само с приказки не става.

163

Нато

преди 1 година

Сата братчеде Украйна е по стара държава и от Русия и от България сами украинците са се освободили от руско робство ама и България май е под такова.

162

Сата НАТО

преди 1 година

Въпросът е че тези хора са родени с Руски имена...А сега станаха чисти украинци... -----///----- Глупости.

161

Сата НАТО

преди 1 година

ДмитрО, ПетрО и Олена (родени като Дмитрий, Пьотър и Альона) -----////----- Не знам кой ви е излъгал, че са родени с руски имена. Украйна си е Украйна от 1918 г, когато България ги освобождава от руско робство. Украйна от 1945 е държава със собствено представителство в ООН. Украински националисти е имало още по времето на Ботев, който е другарувал с тях и ги е подкрепял. Просто руснака винаги е усещал опасността да изпусне контрола над Украйна и винаги им е мачкал самочувствието, доколкото може

160

Украинеца

преди 1 година

Аз уважавам всички религии. И мюсюлмани и всякакви но само не уважавам религията на българо руските продажници и родоотсъпници тоест русо поклонничество.

159

Украинеца

преди 1 година

Нещо си се объркал ти си руския ***.Аз си изразявам мнението съобразно демокрацията и свободата на словото.Слава Украини Glory USA!

158

пръц

преди 1 година

От ватиканския хор на момчетата демек.

157

Анонимен

преди 1 година

Бившия "Lainomet" се пише украинеца. Това е жалко и тъжно че вчерашни пиччлемета се опитват да дават акъл по форумите. Родоотстъпници .

156

До долният

преди 1 година

Въпросът е че тези хора са родени с Руски имена...А сега станаха чисти украинци...

155

Анонимен

преди 1 година

До Свобода на словото.Ами като искаш да си я защитаваш.ходи на фронта и защитавай.