133

Анонимен

преди 1 година

Държавата 404,както я наричат руснаците в Телеграм ,е довиждане Онзи ден една вакуумна бомба в Бахмут и изчезнаха и азовци и айдаровци.

132

Глок

преди 1 година

Интернет е пълен със зверствата на руснаците в Сирия,Чечня сега в Украйна.Просто е..Украйна ако поиска ядрени тактически бомби, трябва да и се предоставят включително и Ф16!

131

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше 44 милиона население. 2.5 милиона се отделиха в Крим, още 9.5 милиона се присъединиха към Русия с новите области. 5.5 милиона избягатах в Русия, други 10.5 милиона в ЕС. Стотици хиляди войници бяха избити. От това което е останало като махнеш жените, децата, старците - колко остават за мобилизация за фронта да се хвърлят срещу руската артилерия. А за да настъпва бавно руската артилерия има нужда от много пушечно месо, иначе започва да настъпва много бързо.

130

Боби

преди 1 година

До Анонимен141 Флота в момента в черно море които воюва срещу Ъкрайна е 7 МРК(разбирай прерасли катери) две корвети и фрегата всички с Крилати ракети Калибър а да и 6 подводници Варшавянка пак с ракети Калибър. Има още две подводници по-стари които не са модернизирани да ползват Калибри. Останалия флот е патрулни и разни спомагателни съдове. Водоизместването на Флота е колкото 3 стандартни ударни крайцера Тайгандерога на САЩ. Тоест с тези корабчета Флота изтърбуши Ъкрайна на длъж и на шир...

129

до бай паню

преди 1 година

Дърт пезевенг, ходи лижи гъзоовете на запада правииим фе деросс

128

Паню Баирски

преди 1 година

Руските въшкарници трябва да бъдат изгонени от всякакви организации - не само от ООН, и да бъдат изолирани от целия свят!

127

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 година

В неделя по Нова Нюз показаха Иван Гарелов който разказа за войната между Виетнам и Китай 1979 та .Изпратен да я отрази в един момент той забелязал че виетнамците очевадно лъжат пресата като набъбват броя жертви при съобщаване на медиите .Гарелов отишъл при един кореспондентите виетнамец и му казал това и човека не отрекъл "Господине вие не сте ли чували за ПИАР НА ВОЙНАТА? Да , ние казваме че имаме повече жертви не само да ни съжалят НО И ДА ВДЪХНОВИМ ПОВЕЧЕ МЛАДИ ДА СЕ ЗАПИШАТ И БИЯТ И УМРАТ

126

Анонимен

преди 1 година

Като ги плещите тези приказки,как си мислите,че ви гледат хора които следят украински Телеграм канали.Плачат украинците от укопите,а тези в Киев папката и слушат Байдън.Продажници сте.

125

Анонимен

преди 1 година

До 139Нищо такова не е казал US генерал. Черноморският флот на РФ може да бъде потопен без дори да се усети в България.

124

Коприва

преди 1 година

В Кауфланд пакетирана коприва - 27 лева килото.

123

Анонимен

преди 1 година

При война с Русия в черноморието над 1 милион българи ще загубят живота си и домовете си - генерал Къртис Скапароди, командващ силите на САЩ и НАТО в Европа.

122

Анонимен

преди 1 година

От изтеклите документи на Пентагона ,се вижда ,че Черно море е планирано за арена на военните действия .Законопроектът е внесен в Сената на Америка на 15.03.23г,под названието"Закон за сигурността Черно море от 2023г".Айда атлантиците да стягат мешките.

121

Анонимен

преди 1 година

Ислямска държава със сняг това е Русия.

120

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Речено- сторено ! Евреинът Кулеба сравнява Русия с Ислямска Държава.Не мисля,че последните имат нещо против подобно сравнение.Защото защитата на историческата,генетическата,културната истини е нещо,което се наблюдава и в Русия инв Ислямска Държава.Разни морали,еднаква гледна точка.Такива различия ще намерят взаимореспект,но познавайки историята на Исляма,се питам къде евреите Кулеба и Зеленски ше денат главите си ромски юдейски ако Исл.Държава вдигне ятагана зарад евреите антиисмаелите!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Напълно прав е.

118

Пижо

преди 1 година

Когато украинските нацисти на Азов режеха глави и палеха живи хора беше добре, сега е зле, така ли?

117

Анонимен

преди 1 година

Въртят се някакви слухове из нета,че Зеления Гаргамел е болен и е в болница,а Виктория Нюланд се парализирала .И това станало в деня когато забранили църквите в Укроленд.Някой знае ли дали е истина?Не мога да намеря информация,а ми е интересно.Наистина от няколко дни Зеления липсва.Ако е болен от какво е болен?Птичи грип ли?Така де...един Гаргамел какво друго да го хване?

116

Анонимен

преди 1 година

На този ден преди 62 години Юрий Гагарин извърши първия полет в космоса. Беше само на 27 години, едно обикновено момче от село Смоленщине.

115

Двойни стандарти

преди 1 година

Всичко, което не е в интерес на САЩ, някак си се превръща в най-голямото зло на планетата. Всяко зло причинено от САЩ някакви се превръща в най-доброто дело на века. Не ме разбирай погрешно, не защитавам действията на Русия, но тук двойните стандарти са силно изявени.

114

Дядката

преди 1 година

По-голямо зло от фашизма няма зелени момко !Ще трепите и ще изселвате руснаци от Донбас?Вие сте луди бре!