45

Анонимен

преди 1 година

До 53 удрийте по Украйна. Пентагона е друга класа. Вие сте в най долната лига при бедните. Осъзнайте се вече. САЩ е армия от бъдещето. Вие сте локални варвари.

44

Свистят Кинжалите

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

43

БАЛИСТИЧНАТА РАКЕТА

преди 1 година

....Е важна част от РУСКАТА "АЛАБАЛИСТИКА" ---- НА ПУТИН!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Ами така става Укрите като не си пазят пералните,ей на, руснаците ги крадват,обезкостяват ги и чипове бол и ракетите им нямат свършване! Изводът какъв е? Укри, пазете си пералните за да не бъхтят!

41

До Армагедона

преди 1 година

Само не знам след това кво ще правиш, че ядрената зима и заразената земя ще си седят, по добре всичко да свършва за секунди, че след тва глад, болести и анархия

40

...

преди 1 година

мдааа! вървим по стъпките на "великия" "вожд" ким чен ун! е то не, че рашистан някога е била много много по-напред от северна корея де! ама все пак имаше някаква надежда за нея! сега и надеждата изчезна!!!

39

Кадировски пес

преди 1 година

Удри по пентагона

38

Йод нЕма

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

37

До 25

преди 1 година

Толко ти разбира главата, разстоянието се програмира, ти къде искаш в Австралия ли да я насочат, че ти форумния специалист да кажеш че е междуконтинентална, винаги се се стреля по полигон, идеята е да се отработи старта и целеуказването и поразяване на целта

36

И засвистяха Кинжали

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

35

Господи помагай

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

34

Да идва Армагедона

преди 1 година

Заредил съм мазата! Имам буркани и зарзавати за 3 години 5 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А сега по Коледа 5 шопара 150 килограмови бяха превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА!

33

БЕЛГОРОД ТРЪГНА ЕЙ

преди 1 година

Белгород тръгна хора! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.

32

Дзивко

преди 1 година

Ама имаме едни журналисти, удрят се коли на кръстовище, цел на ракета се поразява

31

Бой!

преди 1 година

Мачкай наглосакситеееее хахахахахаххаха

30

Анонимен

преди 1 година

Русия изстреля ИКБР, а Нахални е тежко болен! Да живее Русия!

29

Анонимен

преди 1 година

Пишете за полигона "Капустин яр" в Астраханска област в долното течение на река Волга, а инсталирате снимка от съвсем друг климатичен пояс. Полигонът "Капустин яр" е в голата волжска степ.

28

ааа

преди 1 година

Тия не знам защо съществуват на земята Болна нация

27

Ше взема да купя...

преди 1 година

..една пералня на Мутрафоновата да изпере ус раните кюлоти на руските генерали воюващи в Украйна!

26

Защо

преди 1 година

Не са ударили Украйна с тая ракета? Акъла не им пречи, що да я хабят оа било и учения. Предполагам целта е била Киев но е опраскала нещо в Казакстан. Обаче с чип от старо Горене толкова.