40

Всъщност не!

преди 1 година

Нищо хубаво не очаквам от новия парламент,като гледам,че пак са същия сбирщайн с малки изключения... И Г-н Радев да не се опитва да обобщава какво искат българите,след като никой не ни е попитал!

39

КНДР е ЦСКА

преди 1 година

2 част-----Севернокорейският "ЦСКА Червено знаме" със създател Берия става любимото публично самохвалство на Никита Хрушчов че бил англичанин номер 1 и американец номер 1 защото сложил край на корейската война и освободил всички военопленници от САЩ онея дето сенатори на САЩ искали да бъдат разстреляни за предателство към родината им САЩ

38

КНДР е ЦСКА

преди 1 година

Лаврентий Берия на 5 май 1948 създава ЦСКА в Борисовата до Паметника на Сталин взривен по-късно от Гошо Анархията............КГБ и ГРУ 1948 решават СССР да е столицата на глобалния Мир а войната между Северна и Южна Корея в чест на КИМ чен Ир и брат му КИМОН Георгиев (двоен главорез) да се нарича ЦСКА от София собственост на Берия от КГБ плюс ГРУ

37

мара белчева

преди 1 година

Радеф все повече заприлича на тато

36

Анонимен

преди 1 година

Заменете българите с американското посолство и тогава става правилно изречението на радев какво иска да каже

35

Анонимен

преди 1 година

За сега на избори все пак стават малки размествания - ГЕРБ излязоха първи (преди ПП и ДБ заедно имаха повече мандати), Копейкин качил 5 мандата, ИТН сменя Възход... Искам на следващите избори да няма - никакви размествания - да се получат сходни резултати, най-много мандат - два разлика, да видим тогава ще продължат ли да си играят на избори

34

Ром

преди 1 година

На мешерето му гласувахме оставка..... за сега....

33

Арменец

преди 1 година

Нашата общност, очаква импийчмънт!

32

До Зозо

преди 1 година

Ти събличаш ли малки момченца? По колко пъти на ден имаш такива занимания, а? Б0лен!

31

Анонимен

преди 1 година

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ,ГРЕШИТЕ. ОЧАКВАМЕ НЕ АКТИВНА, А ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА ЗАКОНОДАТЕЛНА ДЕЙНОСТ ОТ НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ,БЕЗ НИКАКВО РАЗПИЛЯВАНЕ НА ВРЕМЕ ЗА НЕСЪЩЕСТВЕНИ "ИЗОБРЕТЕНИЯ" КАТО РАЗМОТАВАНЕ ЗА "КОНТРОЛ" НА МИНИСТРИТЕ ОТ ПРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТИ И ОБИКНОВЕННО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ С ПРОЦЕДУРИ. ОТ "АКТИВНАТА" ЗАКОНОДАТЕЛНА ДЕЙНОСТ НА "ЦВЕТА" НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ВИДЯХМЕ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА!...

30

До Неолиб, Евроатлан

преди 1 година

Психар неолиберастки.

29

Хюго Капет

преди 1 година

Рундю, оправи ли лифта в софия?

28

Неолиберал

преди 1 година

Най-обичам гол да тичам, сутрин покрай НДК. И момченца да събличам, в Спартакус след това. А момиченцата малки, аз ги водя за ръка. И говоря им аз нежно, и говоря им ТАКА. АЗ ОБИЧАМ Х0М0CEKCA!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Българите очакват да си скриеш физиономията и повече военни да не се занимават с политика. От парламента очакваме да не пипат нищо, особено законите и да крадат по-малко.

26

Зозо

преди 1 година

...........Част от проектозаконите вече са изготвени от служебния кабинет............. Хахахааааа, кой си ти бре, Рундьо, че да внасяш закони в парламента??? Свърши твоята. Боко и Доган ще ти видят сметката. Резил!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Русофилски Ръб

24

Анонимен

преди 1 година

Къф парламент? ГЕРБ, ПП, ДПС, БСП, ИТН и Възраждане са бита карта. Политиките им са като на 5 годишни неадекватни дето си свалят гaщитe да ги проверяват за глиcти.

23

Анонимен

преди 1 година

Българите предпочитат парламента да се закрие а парите да се използват за народа . Нали имаме парламент в Брюксел ? За кво да издържаме и софииския ? Само крадат .

22

З.Монева

преди 1 година

Радев лъже , че ни уважават в ЕС. С неговите проруски речи не можем да очакваме нещо по-добро за страната. Вреден политик е за Бълария.

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя неспря да ни срами преди съюзниците. Никакво мъжество няма в него.