153

Анонимен

преди 1 година

Жалки журналистчета!!

152

в поглед инфо друго

преди 1 година

пише, нещо си противоречите, синхронизирайте си лъжите.

151

Анонимен

преди 1 година

И кое сега е истина?

150

Сменете заглавие

преди 1 година

Руското разузнаване разпори русофилите в България

149

todor

преди 1 година

Дайте им и последните 2 самолета,та утре и децата да няма кво да им покажем на празника на ББС...качете се на по едно магаке и да парди в въздуха !!1

148

До 155

преди 1 година

Ауу значи, ако няма българи, може да ги колят и грабят и нападат страните им?! Какъв Самарянин само ;) Какви чисти евроатлантически ценности! Неопетнени и от трошица морал и справиивост ;)

147

Анонимен

преди 1 година

Демек мириканцкити тайни служби лъжат не ги е срам а то МО-то му са кристално честни и почтени

146

До 149

преди 1 година

Изобщо не ме интересуват страните, които си изброил.Там няма българи,но в Украйна има огромна наша общност.Разбираш ли бе измислен.

145

Анонимен

преди 1 година

Това е края на Възраждане. Само се перчиха, всичкото оръжие замина за Украйна

144

Анонимен

преди 1 година

Русофилията настъпи собствената си мотика

143

ПроСоТо

преди 1 година

Е нема да е БЕЗВЪЗМЕЗДНО !...Със сигурност ще е "Кон за кокошка" ...Така действаме ние..

142

Костадине

преди 1 година

Аспарух напусна Евразия през 680г и превзе Мизия с меч от Римската империя. Борис Първи избра Европа като покръсти българския народ през 869г. Копейка иска да се върнем обратно и да станем роби на монголците, които откраднаха българската цивилизация и основаха Русия

141

До 148

преди 1 година

Не и законно, както са незаконни инвазиите и бомбардировки на САЩ в Либия, Ирак, Сърбия, Виетнам, Сирия, Афганистан итн. Ти какво като САЩ и Русия ли искаш да станем!? Да . на закона а?

140

До 145

преди 1 година

А това,че изравниха със земята половин Украйна,законно ли е?Нещо?

139

т.нар. „триъгълни сд

преди 1 година

щяли да заменят дадините от нас МиГове за Ф16Ъъъъ тогава защо платихме 8 милиарда за Ф16??? Като ще заменяме..

138

До 144

преди 1 година

За Германия няма изтекли документи, защото няма нежда да проверяват реакцията те вече я провериха със взрива на СП 1 и 2. Реакцията беше..никаква :)

137

Това е нелегално

преди 1 година

Не може да дадеш самолети на трета страна без съгласието на производителя ( Русия). Пише го в договорите! Все едно ние да дадем купените от нас американски Ф16 ( или чертежите ) на Иран!

136

Анонимен

преди 1 година

CNN е в момента силно западаща медия.Пуснатите "документи" са блъф. Проверяват рекцията. Има документи за израел, за Япония, за Южна Корея, не само за Украйна. Още вчера Израел изразиха огромно недоволство по повод публикациите и ще си търсят правата. А Израел не е кой да е за Щатите. Южна Корея също е предприела стъпки по повод данни за подслушване на най-високи държавни структури.

135

много неща

преди 1 година

които са против конституцията си ги нарушавате защото така ви нареждат, какво се правите на ударени, ние да не пасем домати.

134

Абе

преди 1 година

Руската федерация настъпи собствената си мотика.Голяма хапка ,се опита да отхапе.След година ще са леш и отиват към съдбата на Югославия.Даже техните военни анализатори коментират,че има потенциален проблем с бивши китайски територии,след катастрофата,която се очертавала.Който не вярва ,да ги потърси в тубата.