38

Факт

преди 1 година

Все по малко хора и на изток на запад,вярват на лъжите за и от Украйна.Въпреки цензурата истината пробива .

37

Дедовия

преди 1 година

Като видиш "РТ" бегай надалече. Ако някой се *** в Кремъл ще кажат, че от САЩ са им пуснали разхабително в гулаша.

36

Помия

преди 1 година

А запада води *** хибридна война.

35

Анонимен

преди 1 година

Ето ви да видите малко реална информация - как се снимат "документално" новини от украйна - отивате на bitchute точка ком и пействате след това /video/8pYJFeZrKVUL/ заглавието е THIS IS HOW UKRAINIANS DO IT, гарантирано ще се забавлявате

34

Анонимен

преди 1 година

Щото запада изобщо не води дезинформационна война само истината казват хаха.

33

Анонимен

преди 1 година

23, вярно е за дезинформацията в Берьозката, но е абсолютна лъжа, че руснаците имат нещо общо с дезинформацията в Берьозката. Направи справка какво, на кого е и от къде се снабдява Берьозката.

32

Анонимен

преди 1 година

"На Запад ни е трудно да си представим колко малко се чува на други места" Ние тук ЕДНА ЦЯЛА ГОДИНА не чухме за огромните протести на фермерите в Холандия! Не се чува почти нищо за ежедневните огромни протести във Франция! За украинските безчинства и безсмислени нападения в Донбас никога не се споменава! Медиите, които не са на "правилната " позиция относно Украйна са блокирани! Ама това не е дезинформация явно, понеже го правят "правилните"! АбЕ ЯЯЯЯ

31

ОФчо

преди 1 година

Амъ разбира съ, за Запада няма по-голяма "дезинформация" от това да кажеш Истината! -))))))

30

Картошки

преди 1 година

Арабите добре си избират какво да гледат, просто нормалните хора не са радикализирани националисти и не викат ГОЙДА като руснаците. Същото е и в Инди - крайно радикални канали показват "репортажи" от индиеца клекнал в храстите, как стават бомбандировки. Той е клекнал в горичката в предградие на Нагпур, ама то това са подробности, важното е че камерата се клати и се чуват гърмежи. И там има слабоумни дето вярват.

29

Вервайте

преди 1 година

Кремлин си има министрерство за контрол на информацията. Работи на всички нива и във много държави, не само в РФ. Общо взето работата им е да обвиняват "колективния запад" за всичко, най-вече за собствените си грешки. Ако Русия е атакувала Крим - всъщност Крим е чакал да бъде освободен от Русия. Ако Русия е пуснала бомба над училище - всъщност украинците сами са си я пуснали. Казват му "алтернативни истина", и си я повтарят като молитва по всички канали.

28

Анонимен

преди 1 година

RT Arabic е един от най-популярните новинарски сайтове в региона на Близкия изток, не защото работи 24 часа в денонощието на осем сателитни станции, а защото предлага на своите зрители обективна информация. Колективният запад е безкрайно изненадан, че арабите не се хващат на неговите детски приказки и басни.

27

Анонимен

преди 1 година

а във Франция тържествата и празнуването на чудесният живот и благодентствие продължават да набират нови празнуващи

26

Анонимен

преди 1 година

всички лъжи идват от запада , крият истината но хората не са глупави

25

Анонимен

преди 1 година

Арабеските поне имат възможност да избират на чия дезинформация да се доверят.

24

нее

преди 1 година

А Запада никога не води дезинформационна войда. Достатъчно и да вид един филм, "Ер форс уан", например, и ще се зашеметиш от най-висша форма на пропаганда. Красив и достоен президент, и жалки и мърляви неприятели! Ха!

23

Анонимен

преди 1 година

Фащам ги руснаците да водят дезинформация в Берьозката! Пише че сок от бреза, а то неква блудкава лимонада.

22

Никакви

преди 1 година

такива! Всичко що не е казано и одобрено от официален Вашингтон или Брюксел е лъжа...

21

Анонимен

преди 1 година

На фона на радостното настроение от влизането на Финландия и Швеция в отан, призивите на Микрон към Си да вразуми Путин, опорните точки на Кремъл по Близкия изток, идва омрачаващо известие за протеста на Пиндостан срещу решението за разполагане на руска военна база в Никарагуа. "Настояваме за отмяна на съглашението за въвеждане на ВС на РФ в Никарагуа", вика Пиндостан. Русия отговори сдържано, но твърдо: "Москва не се интересува от мнението на Пиндостан".

20

Анонимен

преди 1 година

Някои май забравиха, че САЩ в момента окупират части от суверенна държава, и то в район богат на петрол.

19

Мъка

преди 1 година

Русия води класическа война,баш както си трябва.Ако Сталин беше на местото на Зеленски , до сега да ги е изтрепал , както немците. Но и Зеленски има възможност.С нашественици не се преговаря , а се избиват.