129

Реалист

преди 1 година

Ами щом толкова много искат - да отиват и да воюват. Сметката им е ясна - да пратят младежите за пущечно месо а те да интелектуалстват.

128

Анонимен

преди 1 година

Интелектуалците да си седят кротичко да си къркат там, както обичайно правят и да не се бъркат в политиката, моля!

127

анонимен

преди 1 година

А колко много обикновени хора също биха се подписали под тази деклация - хиляди! Защото България е Европа! Била, е и ще бъде винаги!

126

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда от писма ..България никога не е имала такова огромно ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО МНОЗИНСТВО - 202 Депутата !!!! Да живее НАТО И ЕС ! Да живее България ! Другото са бели ядове и проблеми ,за да си чешете езиците и си губите времето ...

125

Назидателни

преди 1 година

Що за логорея! Нали имаше избори, само те ли са най-загрижените и най-умните? Тези, които не сме в списъка ще ни назидават ли?

124

Скалата

преди 1 година

Киро да спира да пречи ми да сяда да работи. Много такива преди него плакаха

123

По-бързичко

преди 1 година

Да, имаме нов посланик, сигурно е казал е че не го вълнуват нашите мисли и терзания. Трябва правителство, и да се подкрепя Украйна, Нато, и подобните. И по-чевръсто да стане.

122

НА BG й ТРЯБВА-4част

преди 1 година

Идва Видов ден за това КОЙ КОЙ Е защото на ББ му трябва власт и имунитет за да не го арестуват пак. И ще стигнат ли кюлчетата от окрадения асфалт за да купи БСП - уж бореща се срещу модела Борисов и Шоуто Джипко Бибитко. А иначе по добре без корумпирано евратл. прав/во, защото ще е жив Троянски кон на Путин и то в условия на война, колкото и военни поръчки да плащаме на USA, за да ги приспиваме. И за народа ще е по-добре щото ББ не ще да е"пъдар на обран бостан" и ще гледа да си трупа "мазнинки"

121

Лицемери

преди 1 година

Каква е тази агитка? А митинг, протест, бивакуване на жълтите павета? Лицемери! Кой ги изръчка, нали бяха с принципи?

120

Анонимен

преди 1 година

Като чета списъка се чудя кой ги описа като интелектуалци

119

Анонимен

преди 1 година

Що за исторически препратки, що за брътвежи? И Теодора Димова ли е страдала от социализма?

118

Анонимен

преди 1 година

Тия интелектуалци не знаят ли, че затова имаше избори? Или само напомнят, че имало и такива?

117

ЦИРК :-)))

преди 1 година

ББ направи една блага усмивка (оти е на тесно) и 100 му се вързаха, оти не случайно са му дали агентурно име БУДА. ИЛИ ПО СКОРО ТИЯ ГЛЕДАТ ДА СЕ АРЕСАТ (по стар обичай станал им навик) на НОВИО ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР В БЪЛГАРИЯ (ама не на Русия а) на САЩ, който утре пристига у нас- посланик..., който се беше заканил нещо на... Явно всички тия са гузни п0 дли зур к0 вци - 101 Сигурно утре тия ще го чакат под строй на летището да му ръкопляскат а ББ ще се хвали как за 5дни 3пъти ходил при Х.Мустафа

116

майкоооооу

преди 1 година

кажи честно .... от тия половината даже и не знаят ,че са се подписали.... Муравей Радев па от де изпълзя , малко се нааааака га беше финансов министър , та ай пак

115

Гледам и не вярвам н

преди 1 година

Списък със 100 позорници!Мухаха!разпечатайте го и го залепете по стените че да храчим върху него!Излагация

114

емо

преди 1 година

а кой ги определи като такива?това,че участват в такава програма за финансиране не значи,че са такива!

113

Анонимен

преди 1 година

За съжаление партиите ни не са много интелектуални, но във всеки случай ще е по-добре от грабителския кабинет на крадев.

112

Басий

преди 1 година

Бахтий интелектуалците!!Хаха!90 процента слагачи спорид силния на деня!Има някой друг свестен...ама повечето добре захлебващи още от лошия сациализъм когото плюят сега

111

Анонимен

преди 1 година

Не са ми познати втички от този списък, но тези, които са ми известни, са уважавани в обществото хора, чието мнение ИМА значение.

110

Радослав

преди 1 година

До 119: че тези "интелектуалци" са масово БКП кадри. Насадени на сладки местенца в БАН и университети. Без 1 ден трудов стаж, без един собствен труд, само преводи от "съветски светила" и повтаряне на опити от 60-те на западни учени в жалък опит да симулират дейност. Да оставят БАН на самоиздръжка от патентите им! И още на първата седмица ще фалират!