95

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

94

Русия - смех

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 14 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

93

Абе

преди 1 година

До Хабибито Те и австрийците говорят немски, но германците не провеждат "военни учения" в Австрия! Хората не са с колхозно мислене!

92

Хм?

преди 1 година

За твоя режим ли става въпрос? Руснаците ако го харесват си го налагай там! Не си мисли , че други го желаят!

91

Тоя

преди 1 година

Е напълно луд, обграден от ментално обременени индивиди.

90

пак аз

преди 1 година

Крадеца вика "Дръжте крадеца!". Нагла, безпардонна долна руска пропаганда. Тоя изкукал фашист,. който избива мирно население, в това число жени и деца, унищожи на бързо 200-300 000 свои войници и изгони от пределите на страната си два пъти по толкова и напълни затворите с всички, които имат поне малко акъл в главите ... и точно той тръгнал да обвинява другите. Абе колете го тоя и да се свършва!

89

Цецо

преди 1 година

Самото име Путин.... смисъл има ли сми съл да се обяснява за какъв човек става въпрос, ами ти си си Путин по душа ***!

88

До 92

преди 1 година

До Анонимен Прав си! Сега Кремъл само за една година успя да постигне това, което нито един украински президент от 1991г не успяваше да направи - да накара рускоговорящото си население да се самоопределя като украинци и наистина да се чувства като такива

87

Маг Минчо

преди 1 година

Я вземи телефона, колкото и да те е страх и се обади на приятеля ти Берлускони! Че около теб не останаха живи...

86

Анонимен

преди 1 година

До 89А някой пита ли защо 88 процента от населението на укр говори руски)))))))Това е лъжлива руска опорка,защото до войната 20% от украйнците говореха предимно на руски,а от тях 90% бяха против Русия. Сега повечето украйнски руснаци не искат да говорят езика на окупаторите.

85

Ха-ха

преди 1 година

Присмял се хърбел на щърбел.

84

Хабибито

преди 1 година

А някой пита ли защо 88 процента от населението на укр говори руски....

83

Popa ot razgrad

преди 1 година

Никой не смее ли да попита какво търсят руснаците в Украйна...

82

Анонимен

преди 1 година

За 3 дни до Киев, нали бе велик стратег ?

81

До 74

преди 1 година

Айде спри с рекламите...това не е гаварит сибир и тук е България, ЕС и НАТО!!!

80

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали такива неща и германците под Хитлер да са правили.

79

Ние

преди 1 година

Няма да нападаме Украйна, нямаме намерение да окупираме... и още хиляди лъжи на Ам Гъл.Поредна евтина пропагандна лъжа, едва ли някой ще прахоса 300 снаряда за 14 човека, който не представляват опасност на фона на снарядния дефицит. А нещо не помни че е разрушил/убил милиони човешки съдби, депортирал хиляди деца и е убил над 500 деца. Ада скоро те очаква, никога душата ти да не намери покой.

78

Анонимен

преди 1 година

Думата "федерация" ще е първата, която ще изчезне от руския език.И не е далече това време..

77

Анонимен

преди 1 година

Роден и израснал в комуналка от съветската мизерия -кагебейски агент, диверсант -живот на *** ,убиец и овластен крадец- с болни амбиции за величие от преяждането с власт и ресурси -който е пълна нула без власт- нищо друго не може и не знае.. освен убийства ..диверсии..отравяния и кражби..кражби в космически размери- и сега военнопрестъпник .Те тва е Вовка

76

Българин

преди 1 година

Е как изобщо може да има претенции за изконните Български територии и да напада и българите там!!! Слава на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!