21

Диагноза българин

преди 1 година

Гледам я тази по студията. Тя и още един чичка са отявлини гробаджисйки натегачи. Получавам желание да я ударя, като я видя по ТВто. Махнете я. Все едно да гледам Севда Джипката...а, и Бойко, върни откраднатото.

20

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-скоро стигнат до края на този път , толкова по-добре за всички ни. А тази соцкукувица го казва, защото нс другите бе им стиска да го кажат.

19

Анонимен

преди 1 година

Дрътаааа комунистка

18

Анонимен

преди 1 година

A Румяна върви по пътя на платените *** на ГЕРБ

17

Румяна Коларова

преди 1 година

Аз съм платена патица на опг гроб, всеки го знае.

16

Анонимен

преди 1 година

а Газиране по кой път върви? На бялата златка?

15

Анонимен

преди 1 година

Тази комунистическа внучка, която стана първа изтривалка на Тиквата, не я ли е малко срам да ни се натрапва постоянно и да дава акъл? Та тя е отраснала в червен комунистически лукс и е яла черен хайвер с шампанско по червените банкети, когато хората купуваха с купони храни от магазина...Айде стига ни толкова, скрийте я тая!

14

Анонимен

преди 1 година

Айде дано! Да бъде!

13

Анонимен

преди 1 година

поне с 4 % се вдинга вота за ПП с този ход бабушкеро

12

Анонимен

преди 1 година

хаха почнаха да облъчват раята

11

Анонимен

преди 1 година

Тая злобна женица място не може да си намери,че ГЕРБ за пореден път няма да могат да се докопат до кокала.Ех,мъка,мъкааа.

10

Анонимен

преди 1 година

Тази гербава п..га е една от най-противните клакьори на ГЕРБ.Не знам защо толкова канят в разни студия да сее жлъч срещу ПП.

9

НА BG й ТРЯБВА ... 2

преди 1 година

ББ е дразнител като червеното за бика и ако се махне само ще направи добро на BG. Дончев или друг там да си поема ГЕРБ (че те що за хора изобщо са!да не кажем политици, ако все ББ трябва да ги води? а като умре някой ден? нали не са ов це все пак?) и така ще се успокои политическата обстановка - без ежбите, изцепките-че Доган го бил сготвил ББ и т.н. И ще може да се състави с който и да е нормално проевропейско правителство каквото българите заслужават.А не BG да е заложник на оцеляването на ББ.

8

Бунгур

преди 1 година

Каквото и паравителство да се предложи,то трябва да се приеме и подкрепи,защото България затъва и държавноста е пред разпад.Трябва да се даде шанс на всяко правителство предложено от първата политическа сила,след провеждането на дискусии и обсъждания с политическите сили избрани в Парламента.Който не иска правитество и не го подкрепя,остава в опозиция.Това е.

7

НА BG й ТРЯБВА ПУТИН

преди 1 година

Или някой като него, който (както на Елцин даде уверение, че ако доброволно напусне президентския пост, то срещу него няма да има съдебни и каквито и да са преследвания) да даде такива на ББ ако напусне ГЕРБ и престане да се занимава с политика. Живков пращаше такива за посланници в Индия. Защото ББ е като огромно дърво препречило руслото по което тече реката на българския политически живот. Да не кажа, че се е заинатил като маг аре на мост и пречи на развитието на BG с селските си тарикатлъци.

6

Тошо

преди 1 година

Този процес си има начало, значи ще има и край!Въпросът е ...на каква цена, защото народът не е нито богат, нито здрав!Единствената добра новина е, че е пролет и идва лято!

5

фори

преди 1 година

Много жалко за тази, че няма да има правителство на Герб и вървим към нови избори.

4

Анонимен

преди 1 година

Най естественото е вторите да бъдат опозицив. ГЕРБ да се коалират с бсп- ДПС-ИТН и ще имат мнозинство. Нали те събориха миналото работещо правителство, да поемат отговорност и да съставят кабинет.

3

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости - ИТН бяха гербави пионки, ПП са истинска опозиция, не случайно не влизат в задкулисни договорки с тях

2

Анонимен

преди 1 година

Баба Коларова върви към деменцията