29

Анонимен

преди 1 година

27 много сте прав.Нашата интелигенция като напр писатели, артисти и т н винаги са били в подкрепа властващите в дадения момент. Истинската интелигенция като лекари, учители инженери винаги е била унижавана и отблъсквана. Така че това е положението у нас. Жалко за истинските творци, които отдавна ги няма и са забравени.

28

Историк

преди 1 година

До 33 не си измисляй

27

Анонимен

преди 1 година

Не съм забелязал да има разделение на обществото. Дори и най-гласовитите комунисти и русофили нямат никакво желание да живеят по комунистически.

26

Анонимен

преди 1 година

Жив спомен от Втората световна война: София гори,пламъците на горяща софия са толкова високи, че небето отвъд Балкана червенее. София гори от англо-американските бомбардировки. И най-зловещите англо-американски бомнардирослки са точно по Коледа. Жив спомен: във вестниците предупреждават, че американсоте пускат бомбивъв вид на играчки или писалки, които избухват в ръцете на децата. ....Има , има живи, които помнят! Въпреки съвременните фашаги! И ще има памет! Ще има!

25

ОФчо

преди 1 година

Другарю Господинов, защо считате, че единствената причина за тежката криза в обществото ни е Путин??? А, може би, Байдън, Обама или Хилъри Клинтън, или Меркел и Оланд, или другарите Комисари от Брюксел??? Защо съдите очевАдно едностранчиво и с ярко изразено пристрастие? Може би, се страхувате, че ако кожете Цялата истина това ще е краят на вашата писателска кариера!? Може би, кой знае...

24

Американ

преди 1 година

До 9 Ком. Ама какъв компромис като целите са различни на русофилите .Тях не ги интересува кое е добре за Бг а кое е добре за Русия.Те искат да живеят в съветски кон ц лагер а нормалните хора неискат искаме права и свободи каквито имат хората на запад и каквито ние нямаме например най елементарният пример да имаш право да избираш сам дали да се лекуваш с медицинска марихуана или да а пушиш за забавление.

23

Анонимен

преди 1 година

Господинов, спри да плагиатстваш.И си избирай хората, с които се показваш публично.Не може да си заедно с комунистическата доносница Евтимова и хората да те уважават.

22

Анонимен

преди 1 година

Днез писателите дето ви натрапват медийно са част от пропагандата.Мисля, че те загубиха всякакъв авторитет по време на ковид лъжата, защото се присъединиха към нея.Ние вече нямаме писатели, а олигархични ласкатели.Затова хората не вярват нито на медии, камо ли на писатели.

21

ни са знай

преди 1 година

Писателите са съвестта на народите.Това обаче не се отнася за Господинов.

20

Няма как

преди 1 година

Да е иначе бай Георги с комуноиди с изостанало профанизирано мислене и рашизоидни наклонности няма как да се обединим хора които искаме да живеем в нормална европейска държава в която закона да не прави разлика когато някой е откраднал една кола или когато е окрал милиони тоест единия да го осъди а другия не без значение кмет ли е политик ли е мутра ли е.Няма как да подкрепяме агресията в Украйна.

19

аман

преди 1 година

Как на две, то е разделено на сто и две

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Някъде във времената на библейският Адам или генетичния такъв, просот зщаото и по времето на двамта, не е имало повече от няколко човека.

17

Анонимен

преди 1 година

"Това което българския пост-комунистически селянин не може да разбере, че съвременния свят няма нужда от прости, неграмотни ****оти." - Типичния прихопатски нихилистичен отговор, подходящ за случен форум в нета.

16

Анонимен

преди 1 година

А пък този доброволно се е самоотделил в Австрия и от там раздава акъл. С тази статийка може успешно да кандидатства за министър на халтурата в кабинета на Лойко.

15

Анонимен

преди 1 година

Още един Глyпак

14

Анонимен

преди 1 година

Господин е от ония дето "открива"т топлата вода отново.Кога през световната история човечеството не е било разделено?

13

Разделение

преди 1 година

Ситият на гладния не вярва!

12

Анонимен

преди 1 година

Гражданска война има където има граждани, в този смисъл в България няма опасност от Гражданска война.

11

Анонимен

преди 1 година

Господинов не знае ли ,че демокрацията предполага различни мнение, разделение на партии и тн.Целта на демокрацията е войната да е тиха, а не с куршуми.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами господин Господинов, както е написал един друг по-талантлив от вас български автор, на име Христо Смирненски: "Два свята, единият от тях е излишен!". Толкова за разделението.