86

не е тъй.

преди 1 година

Това са "техни"хора,докопали се до някакви програми за усвояване на средства.Правят си филма в "Бразди",опоскат парите и хайде обратно.Всичко опира до усвояване на едни пари и толкова.Какви фермери?Нали се вижда ,че всичко е внос?Точат пари по програми и всичко е фалшиво.Та как се гледат 6000хиляди кошера?лястовичките ни заобикалят вече.

85

contractor

преди 1 година

Търся си човек завърнал се от чужбина да копаем лозето задно с мотика. Може да е HR или водещ. :)

84

та така

преди 1 година

така е . всички които не могат да се реализират ( не стават ) се завръщат . тия така и не проумяха че трябва да се работи , да се докажеш и после да искаш висока заплата . а това че имаш диплома не значи много пари . кирчо и той се върна от Канада и виждате какво сътвори , помислете какви ги е забъркал там .

83

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Важна моя атестация от окупираният в Среднивековието от Франките Български град Каркасон( ГалаКан!) . Ежедневно прииждат американжи! Ежедневно прииждат евреи от всички краища на света.ФРАНЦИЯ Е ЦЕНТЪРЪТ НА СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВО.НИКАКВА ЖАЛ ЗА ТИЯ,РУСКИ БРАТЯ И СЕСТРИ! ТЕ НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪШЕСТВА!БОМБИ БЕЗ МИЛОСТ ЗА ФРАНЦУЯ! ВСЕ МИ Е ТАЯ ДАЛИ И АЗ ШЕ СИ ОТИДА,НО ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ТИЯ ЗЛИ СЪЩЕСТВА ***! САМО ПОЩАДЕТЕ БЪЛГАРСКАТА ПРЕКРАСНА КРЕПОСТ В КАРКАСОН,МОЛЯ ВИ! СТРОЕНА Е ОТ БЪЛГАРИ и РУСИ !

82

Анонимен

преди 1 година

Въпросът ми е - кой нормален и кадърен человек би останал да живее доброволно в този балкански кенеффистттан?! Пък кои се връщат обратно ... я предположете да видим?!

81

7+

преди 1 година

На мен снимката ми хареса

80

Анонимен

преди 1 година

Всичко което се завръща тук, не се е справило с конкуренцията там. (живата истина)

79

Румен

преди 1 година

Нишите са големи навсякъде , ако се сравняваме с ЕС. И най голяма е в Земеделието. Но лошото е че сме в дългата чакалня. А тя е продукт на Централната Власт тридесет години

78

Хан Тервел

преди 1 година

Като какъв ще да е бил интереса на ВВС и Китайската междугалактическа неосведомителна агенция към тези процеси тъй и не разбрах? Ако има някой наясно моля да обясни...

77

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Именно. Изнесоха се тия, които чакат всичко наготово и всички останали са им виновни. И после оттам реват, че от България и българите нищо не ставало. Обаче не седят тука да се преборят да се оправят нещата.

76

Анонимен

преди 1 година

До До 82. Въшки има работа. Къде е тая работа ? Ако обичаш не говори празни приказки. Те с нищо не помагат.

75

Млади хора

преди 1 година

Ще ви кажем да правите като тази на снимката...дали ще се върнем.

74

До 82

преди 1 година

Работа има за целия китайски народ,но липсват кадърни и работливи.

73

Анонимен

преди 1 година

Герберите и турците ви призовават да напускате страната,за да си останат само те и ония,които лесно се управляват.Не им се хващайте на въдицата!

72

Анонимен

преди 1 година

Обясни къде да работят младите бе не ми слагай минуси. Дай обяснение.

71

Политик

преди 1 година

Чуете ли по новини политик да казва няма означава има, чуете ли да казва връщат се, означава заминават. Всичко е на обратно.

70

Анонимен

преди 1 година

До Валт. ьИ на тебе не ти верва напомания ... не знам защо. Сигурно живее в свой собствен измислен герберски свят.

69

Анонимен

преди 1 година

Браво!Това да се чува.А не въпросите на чалгаря към върналите се:Защо се върна?И тоя сега е в парламента.

68

Валт

преди 1 година

Народа , вече се готви да напуска , страната.Корупцията е в основата на всяка катастрофа.След тези корумпирани избори,. на младите и способните не им остава друг избор.Промяната ще дойде , но животът е кратък.

67

Анонимен

преди 1 година

До Сашо Минев. Че ти си зминал по едни причини, а те по други. Какво те лъже човека след като ти не си бил тук ?