7

Анонимен

преди 1 година

Айнщайн: ГЛУПОСТ Е, КОГАТО ПОВТАРЯШ ЕДНИ И СЪЩИ ГРЕШКИ И ОЧАКВАШ РАЗЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ!Айде, българите си избраха пак Герб и ще чакат Бойко да вдигне стандарта на живот, дето за 12 год не успя да го направи!

6

Анонимен

преди 1 година

Не е така! Хората които не гласуват, откровено са или ниско образовани или тъ-пи. Не всички партии са компрометирани , и не всички говорят празни приказки, стига да има кой да чуе! Обединения като ПП и ДБ дават една правилна, адекватна опция на държавата към модерно европейско бъдеще, но партиите от статуквото се чувстват застрашени и започват да съчиняват лъжливи компромати за тях, на които народът сляпо вярва! И отново си избира доказаните крадци и мошеници. До безкрай!

5

Мария

преди 1 година

Ами хайде бе ставай мин.председател и оправяй България.Като толкова си наясно с нещата и продължаваш да повтаряш лъжите с кюлчета и пачки взимай нещата в свои ръце и дейдтвай,а не само едно и също нещо бла,бла,бла.Писна ни от дървени философи.

4

пришълецът

преди 1 година

Довиждане:)))ще крепите до новата си позиция, но тя няма да ви случи:)))

3

Анонимен

преди 1 година

Аз пък като видя такива дървени политолози като Слави Василев хептен ми се отщява да гласувам.

2

Анонимен

преди 1 година

ами шарлатаните е добре замислена партия за разбиване на държавата, уж двама от Гарвард, които по-скоро са го карали дистанционно или нищо не са прихванали от западната бизнес култура. Събраха се един куп да кажем ниско-интелегентни, които тия двамата + още в сянка казват какво ще се случи. Кака Лена, ако беше добър юрист щеше да си намери работа, а не пак през креват - депутат

1

Оля

преди 1 година

Василев ,май каза ,че се кефи,че шарлатаните не е победила.Тук май липсва този пасаж?!