38

Сноб

преди 1 година

Това е нормално в заведения за бедняци - дюнерджийници, баничарници, пици на парче-все места, където простолюдието си мисли, че се храни. В скъпите ресторанти, които аз посещавам, това никога не би се случило, да не говорим, че храната е прясна и качествена, а плебеите ядат полуфабрикати, палмови масла и изкуствени подсладители.

37

Анонимен

преди 1 година

- Келнер, една муха се дави в супата ми! - Няма проблем, ще и донеса спасителен пояс, който ще включа в сметката, както и самата муха като екстра (допълнително мезе).

36

ЕССР

преди 1 година

Все повече буболечки ще се ядат в съюза. Свиквайте.

35

Натали Трифонова

преди 1 година

*** щ, гъгриците и щурците ще са неизменна част от менюто Ви занапред

34

до 33

преди 1 година

Това е така, ама народонаселението е на друго мнение, не обича да спазва нищо и си гласува за тях...

33

Ямболски цървуль

преди 1 година

Който се има за кокошка,да си яде насекомите....Аз съм хищник и ще си ям свинското.

32

Анонимен

преди 1 година

В една кръчма ядат и пият данъчен инспектор, ХЕИ инспектор и митничар. Келнерът носи сметката - 200 лв.Тоя от данъчното: - Донесете ми счетоводната книга за проверка. Оня от ХЕИ: - Покажете ми кухнята за проверка. Митничаря раглежда сметката: - Абе малко са, но ще ги взема.

31

Анонимен

преди 1 година

Ама това е по директивите на ЕС, нали вече можело да се влагат насекоми в храните!

30

Анонимен

преди 1 година

''В кръчмите не се спазва забрана..." , а как да се спазва след като всичките пазари , кръчми , заведения и търговски обекти са на У-пщинарите които облужват герб !

29

Ямболски цървуль

преди 1 година

Евро-либералите нали ще ни учат да ядем насекоми!...Е120 и Е904 са такива!

28

Анонимен

преди 1 година

За съжаление , НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ САНКЦИИ , защото в Бг-тото , няма елементарна държавност !Дали Али Бегов ще се ''обиди'', или е на вълНАта на политиците , без морал и правила !?

27

Анонимен

преди 1 година

В кръчмите изобщо не се спазва забраната за пушене, а и не само там. Пълно е с такива заведения и общинарите си затварят очите защото играят комбина.

26

Анонимен

преди 1 година

Щеше да притеснително ако хлебарката беше умряла защото е яла от салатата, а така си е безплатна екстра - протеинче.

25

Редовно

преди 1 година

Всяка година в квартала ''Западен Парк'' софия, един ден просто се събуждам и на дърветата има такива ''табелки'' ''Пръскано против кърллежи'' Никога не съм виждал как пръскат. И кога са го направили...явно у сред нощите?

24

Иван

преди 1 година

В съседната статия се твърди , че много хора от чужбина са се завърнали в родната България. Цитат от ДНЕС: "Все повече хора се завръщат в България - Има възможности пред тях". Ето я и поредната възможност - храна с изненада. Връщайте се мили българи , чакаме ви!!!

23

Иван

преди 1 година

От години съм спрял да ходя по заведения - спестените пари мога да инвестирам в нещо смислено, сто пъти по-добре е да си направя един сандвич сам, отколкото да им ям по-ми-ята по прехвалените заведения. Имайки предвид какъв е персонала там, предпочитам да си приготвям аз храната.

22

Анонимен

преди 1 година

Огледалния образ на българската държава - хранителните заведения! Мисля, че няма да преувелича, ако напиша с малко изключения колкото на пръстите на едната ми ръка! Не пиша тук за кварталните кръчмета - малка забележка!

21

Анонимен

преди 1 година

Дра.йфа ми се. Защо бият само докторите....

20

жива хлебарка в

преди 1 година

салатата... Ами келнера е виновен - вместо да обясни че има Европейска салата с хлеба-рки и българска салата без тия гаднинки.... Първата е много скъпа щото персонала требва да лови насекомите а втората е евтиния но не е одобрена от ЕвроСъюза и парламента му. хахахахахах

19

я...пак

преди 1 година

Другаря Борисов каза: Нас дюнерите ни пазят!