57

Брокер

преди 1 година

До АнонименВ България дойдоха предимно руснаци с украински паспорти и купуват имоти и след 5 години ще са с Бг паспорти и може да си спретнат референдум с Възраждане...

56

Анонимен

преди 1 година

Въможное тук има много слуги на Украйна и сащ

55

Анонимен

преди 1 година

Ще ядем бибата скоро. ППДБ и ГЕРБ в коалиция на войната. Пука им, че ще умират млади българи на фронта!

54

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Бойко но ПП за 7 месеца ни вкараха в блатото и голяма инфлация ,вкараха тук хиляди украинци които жевеят безплатно на нал гръб

53

Анонимен

преди 1 година

Много ми е забавно, как неолибералистите разграничават Бойко от ЕС. А реално ЕС са тези, които така и не го разследваха за откраднатите ЕС ФОНДОВЕ. А защо ли? Много просто! Защото И ТЕ са налanвaли през това време, благодарение на Боко!

52

Анонимен

преди 1 година

Зеления предател пак умува - не ти е получава - крадецо на великденски добавки на пенсионерите

51

Георги Илиев Митев

преди 1 година

ОДА за Бойко Борисов : Бойко от всичко разбира . Вожда пред нищо не спира . Всеки проблем ще реши . Никога Той не греши . Бойко признат е спортист : Каратист , тенисист , футболист . Доктор на пожарникарските науки . Не е като някои неуки . От сега и занапред Бойко е езиковед . Изборите нашият месия все печели ги на вересия . Личният му лекар - Лъчо вече е доцент . Бойко пък се цели ... в бъдещ президент . Автор: Георги Илиев Митев. София, България (2014).

50

Анонимен

преди 1 година

Програмата на Боко ми хареса най-много. Минимална заплата 3000 лева но ако изкара цял мандат. Само дето е забравил да каже че един хляб ще струва 50 лева в края на мандата му.

49

ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК !!!

преди 1 година

От Радев и тези негови некадърни марионетки започна всичко. Омразата не е градивна. Заради този човек и болните му амбиции държавата ни върви от криза в криза. Фигуранта на Решетников върна България с поне 25 години назад !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Радев, най-прагматично и реалистично е да вземеш една шепа очистителни, не ти искаме проповедите.

47

Анонимен

преди 1 година

Има 60 % негласували , това трябва да им показва че може би трябва друг подход , други хора , ако трябва и друга идеология , но най вече политици които не са били на екрана през последните 33 години

46

Анонимен

преди 1 година

В сравнение с палячото Плвнелиев, който съгласно западните посолства стимулираше размирициите в София месеци наред, и откровения предател Петър Стоянов Радев е мнооооого по-несвързан партийно. Да припоня: Петър Стоянов призоваваше да приемем латиница за наша забука и позволи (гордее се даже с това) през България да минават самолетите, бомбадиращи Белград, той е лично част от убийцццците на съседен на нас народ. Отделно, че бяхме част от отравянето и изгарянето на Ирак...

45

изборите

преди 1 година

свършили засега кражбата продължава завинаги

44

Анонимен

преди 1 година

Мъртвите сибирски полета очакват с нетърпение симпатизантите на Възраждане на фашизма и БСП.

43

До 40

преди 1 година

Да чел съм я "програмата" на Възраждане. Абсолютно същата е като на всички други партии. Поредния списък от пожелания за светлото бъдеще. Никъде нито дума за реформи и промяна на системата. Няма никаква конкретика, никакви детайли. Всички се страхуват от това. Казват да се направи "Х" но никъде не казват как ще стане то "Х". Пак казвам това не е програма. Това са пожелателни лозунги които може да напише всеки ученик в 10 клас. Аз искам да видя конкретика и детайли технически как ще стане.

42

Анонимен

преди 1 година

Радев върти суче,ама всички знаем,че оголеният му г.з все към Масква сочи.

41

Анонимен

преди 1 година

Руското промишлено производство поддържа солиден растеж през март. Производствената активност в Русия продължава да отчита солиден растеж през март, подкрепена от по-бързото увеличаване на производството и продължаващия растеж на новите поръчки. Това сочат данните на индекса на мениджърите по доставките (PMI) на "Ес енд Пи глоубъл" (S&P Global)

40

Анонимен

преди 1 година

Вълната от фалити на кредитни институции набира скорост в целия западен свят. Европейските регулатори, подобно на САЩ, се опитват да овладеят инфлацията. Те обаче не могат да спрат поскъпването на енергията, а обслужването на дълга ще поскъпне. В базираните на кредит икономики това ще се отрази негативно както на бизнеса, така и на обикновените граждани. В допълнение, търсенето на кредити ще падне - банките ще загубят печалби. Инвеститорите се страхуват да не загубят спестяванията си. Вложителите са изтеглили около 100 милиарда долара от сметките си през март.

39

Анонимен

преди 1 година

Радев съвсем прагматично и реалистично нагласи всичките си служебни соллотташаци на синекури дипломатически длъжности.

38

Питам аз и

преди 1 година

отговор не искам: КОЙ докара онези м...зерници; КОЙ ги бранеше като спиртосан руснак с тяло пред амбразурата; КОЙ стиска юмручето; КОЙ твърдеше, че не е важно дали премиерът е документен престъпник щом бил "с БГ в сърцето"; КОЙ се огради с комунистономенклатурчици-русофили и раздроби/ха обществото и политическото битие на българите с интриги и уйдурми с 2-3-4 политически партии; КОЙ пряко и косвено управлява вече втора година и заради КОЙ сме на сегашното дережде; КОЙ ламти и иска още от същото.