54

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, това нормално ли е.На български депутат му викат по прякор.Какъв хазарт бе, цалата ни държава е вече заложена на хазарт.Б....ци.

53

Всинца

преди 1 година

Подобно правителство за мене е нелегитимноа всички партии са гласували 40% от имащите право на вот. Пита се в задачата каква лигитимност имат тия юнаци, че ще съставят правителство , ако могат, разбира се. Ясно, че народът не ги сака и по Конституция не трябва да са на власт.

52

Анонимен

преди 1 година

Дали вече са му минали хемороидите или още го "лекуват"?

51

Хазарта

преди 1 година

Куч ко космата хвани *** за тръбата, нон стоп индийски коноп,

50

Чудя се

преди 1 година

защо умно-красивите мислят, че рапа е по-добър от чалгата. Откъм съдържателност и идеология на текстовете практически са индентични, за музика - едната е пошла а другата я никаква я няма.

49

Азсъмсиобикновен....

преди 1 година

Ами как да гласуват като те в парламента мислят само за техните си заплати а народа е далече, далече, назад, назад моме Калино ....

48

Анонимен

преди 1 година

Ти върви се извини на жена си и дъщеря си за проваления ви живот.Мислиш си , че с две песнички си някой си там рапър.Мошеник си, като повечето ви политически калпазани из БГ.Как да стане с такава олигархийка, която искала народен вот.Няма как, ще падате още повече, а народа ще чака пак дядо Иван, защото е под ваше робство.

47

С какви

преди 1 година

хиляди си се срещал,като на жалките ви обиколки имаше по 10-15 човека!? И въобще този резултат ,който събрахте на изборите е доста съмнителен!

46

от 60-те%

преди 1 година

Е те такива като тоя мушмурок ни отвратиха от целия цирк и не гласувахме. В Украйна се видя какво стана като избраха един комик за цар и един боксьор за кмет.

45

Анонимен

преди 1 година

Г-н депутатът гледа девствено...

44

Анонимен

преди 1 година

Ицето много ми харесва, като дръпне две линий и застане на трибуната да се изказва,за 3 минути две изречения, чудя се как ги пише тия песни, жена му ли,любовницата му ли?

43

БАНко

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ ВИЖДА ,,СРЕДНИЯ ППРЪСТ" НА СОФИЯНЦИ!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Тоз наркомaн става само да пее несвързани простащини

41

Ганди

преди 1 година

Голяма грешка да се обединят и отидат заедно на изборите,загубиха 3% , а с толкова ставаха първи е те толкова им е Харвардския ъкъл на Просто Кирчо, на Асенчо розовите прашки, на Наско напушения,на баджанаци,кумци и роднини

40

Аз

преди 1 година

Господин депутата вече не гледа девствено. Оноден е.

39

скзькох

преди 1 година

Да поздравим уважаемите столичани с мъдрия избор и прекрасните избранници. Бравос, такива едни с висшу, умни, красиви, с блестящи зеници, евалла.

38

Чардафон

преди 1 година

Не слушам рап но ъпсурд бяха явление НАРОДНИ БУДИТЕЛИ и изведнъж политик с десни антикомунистически убеждения.ицето съвсем не е само на депутатски заплата

37

Ганди

преди 1 година

На тоя герой май политическото гуру му е Бареков,пълен несретник и *** като него.Ицко, на никой ,ама на никой няма да липсваш ако не си в НС,не се взимай на сериозно,пей си песничките и всяка жаба да си знае гьола

36

Кики

преди 1 година

Е какво направи? Помня за няколко средни пръста и закана за побой. Страшно продуктивно.

35

Тошо

преди 1 година

Човекът е отново избран..неслучайно!Доста хора пишат тук, но май са си избрали да преминат през света, ей така уж случайно, но неееееееееее,те не са тук случайно, въпреки че им се иска, защото е по....удобно това ....лесното!Това което казва си засужава да бъде подкрепено и да се воюва за неговата кауза!Браво Ицо, зад теб са всички, дори и тези срещу теб, но да ги оставим тяхда си променят мнението ...бавно и продължително!