58

задръстване

преди 1 година

15 минути с кола друг път, 15 минути е само един светофар да се мине

57

Урсула

преди 1 година

Койти има пари купува който нема пари не купува :)))

56

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Шопски мечти. Ще демонтирали панелките и ще продаваме на килограм. Ами шопи сър.

55

Анонимен

преди 1 година

До Колю от Бяла СлатинаПанелките скоро ще ги демонтират, че вече са общоопасни, та квадрата тогава може и 10 000$ да стане, катъо на запад

54

Анонимен

преди 1 година

Преди десетина години: българинът се жалваше из форуми откъде да събере 400 лева, за да си плати сметката за тока.Днес: българинът се надхваща из форуми на кого са му нужни по-малко заплати, за да събере до полугодие 400 бона за осма къща.Е, поне вече никой не може да каже, че сме бедни.

53

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Най...изгодно е в село Губислав. На 1 час е от столицата,ако не се...изгубиш в планината,но се...свиква,от опит знам. В момента къщи за продан няма,ама ако някой толкова е...мераклия,ще му...харижа моята.

52

до 53

преди 1 година

Дефинирай милионер, много те моля. Човек с 10-20к месечна заплата (нормална за средната класа в София) НЕ Е милионер.

51

Анонимен

преди 1 година

Айде пак милионери в коментарите

50

до 51

преди 1 година

Не че нещо, но не си мениджър на високо ниво, а някакъв УННС-ар функционално неграмотен. Мениджър на ВИСОКО (C-левел) ниво в нашата компания взима около 100к месечно. Ти си някакъв меринджей икономист или кой те знае какъв. 5000лв. взима студент програмист към днешен момент.

49

Добре бе

преди 1 година

Кой ги вади тия пари бе? На 35 съм с 5000 нето и съм мениджър високо ниво в голяма компания. Имам само двама приятели програмисти с 6-7000 заплата, всички останали са между 2-3.5 доход, а с такива доходи да изплащаш нещо над 150к евро е самоубийство, то вноската става 1/2 заплата на единия работещ, ако сте двама.

48

Анонимен

преди 1 година

Брокерите ще ги гони глад на мотор скоро. Сделки няма. Не им се присмивам, но нещата са така, хората видяха че вместов София може да си вземеш 2 на запад, примерно в Испания.

47

до 48

преди 1 година

В Костинброд има 50% ромско население. Не бих стъпил там. Поле, грозотия до шия. Мръсен въздух. Около Сливница и Драгоман е хълмисто и има такива райски кътчета, че шапката ми падна като отидох за първи път.

46

Рамбооо

преди 1 година

Глупости. В гр. Костинброд имотите са по предпочитани от Сливница и Драгоман. Там къщите вече са по 150 000 евра и то без пазарлък....

45

до 45

преди 1 година

Именно около Сливница и Драгоман селата са много привлекателни- изцяло реновирани пътища, близост до града, младо население, достъп до всичко необходимо (е, без кола сложна работа). Мангycтаpи няма. За жалост цените скочиха в пъти там и къщите се изкупиха като топъл хляб.

44

do 36

преди 1 година

Не че нещо, но в София средната заплата е много над 1500лв.. В сайта на НСИ си има информация- 3328лв. средна заплата. Реално е много повече, както и по-долу е написал човекът заради масовия сив сектор.

43

до 40

преди 1 година

Прав си. Сливница не е на 30мин от София, а на не повече от 12-13. Драгоман е на още 5мин по магистралата.

42

Анонимен

преди 1 година

Щом има кой да ги плаща тези къщи ще станат и 1 млн. много интересно ,гледам навсякъде строят блокове , а населението намалява откъде тия пари?

41

Анонимен

преди 1 година

След поредната политическа криза към Терминал 2 ще се увеличат замонаващите на запад, където е пълно с работни места на добри заплати и добри осигуровки.Кой ще стои в копторите в България за по половин милион и да стои безработен или унизен

40

gogo

преди 1 година

стройте мафиоти!! окол, камбаните, у-йа ми янко... ама само ще преперете там като почнаха да свършат балъците, които да ви се връзват : ))) наслука ;)

39

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Нещо пропускате да говорите за цените на панелните и бетонени коптори? Не е приятно в момента да се повдига тази тема, нали? Щото там цените тръгнаха надолу. Къщите сега са били на мода. Те се били търсели. Браво!