124

Анонимен

преди 1 година

Те на комунистите винаги някой им е виновен ;))То това си е стара история .... няма какво да се обсъжда толкова. Затваряйте им вратата здраво. Слагайте ядрените ракети на границата на източните граници на НАТО и Чао .

123

Анонимен

преди 1 година

По младите от вас не помнят и не знаят комунистическия стеой в България, но всичките приказки за рай и добър живот се свеждаха само до това че получаваха масово хората по 240лв, имаше евтина храна в магазина локално производство и износ изцяло за СССР. Хората нямаха възможност да пътуват, да се учат или да живеят свободно и нормално без страх. Държавна сигурност ви дебнеше навсякъде, съседите се докладваха един друг и си правеха мърсотия. България беше концлагер за бедните а за тези с връзки рай

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 Дай конкретика копейкаджийче. С какво ЕС е предизвикал война?

121

Анонимен

преди 1 година

Не, Русия изгуби Европа, изгуби Щатите, изгуби уважението на света! Загубата е изцяло за Кремъл.

120

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли колко им е интелектуалния багаж от ,,Възраждане.....На толкова елементарна пропаганда.На толкова глупави лъжи да повярваш.Че Европа щяла да загине заради късане връзките с Русия.Къде бяха Европа преди време В Русия ли....Къде Европа оцеля.?.В състава на СССР ли???..Колко елементарен индивид трябва да си?......

119

Анонимен

преди 1 година

Ето класическа ситуация. От пАсолството са дали опорки на форумния копейкаджия да пусне плочата, че ЕС са водили целенасочени действия срещу русия. Питаш го: "Какви са въпросните целенасочени действия?". И... радиомълчание.

118

Анонимен

преди 1 година

До 119: ЕС предизвика войната и само ЕС може да я спре. Това е ясно като бял ден.

117

Сър Пичук

преди 1 година

Що 2014 бе алкаш? Защото изгониха куклата, която ака в златно гърне на Масква?

116

Анонимен

преди 1 година

Типично по руски все друг им е виновен, прогнила система в която никой не иска да живее, но възхвалява (предимно хора от капиталистически демократични страни) :)

115

Анонимен

преди 1 година

никой не е казвал, че се почва на 24.02. Нещата почват 2014 в Крим. Зелени човечета, ихтамнети и т.н.

114

Анонимен

преди 1 година

Руснаците като едни славяни са също толкова глупави както и българите. Тоя ако познаваше китайската философия и начин на мислене едва ли щеше да говори такива глупости. Бай китаец ще похарчи *** точно когато най-малко го очакват.

113

Анонимен

преди 1 година

До 119...Това са тъ*пи лъжи.....

112

Нео

преди 1 година

Напълно го разбирам другаря Лавров. Неприятно е да си младши партньор в една връзка с много неизвестни. Жалките му думи показват че са бесни, че им се провали планът за пълна енергийна зависимост на ЕС от Русия! Нека си поплаче, може и да му олекне!

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119 Какви са въпросните целенасочени действия на ЕС. Дай малко конкретика. Стига общи опорки.

110

Анонимен

преди 1 година

Господа Русофилчета, България е слаба защото 78г. Ни управлявст престъпници слугиващи на Руските интереси. Източват ни постоянно а вие им се радвате. Всичките евро фондове потънаха в джобовете им защото те слугиваха на Руските интереси, но бяха боядисани като евроатлантици. Абсолютно всичко е оставено на самотек, без реформи и без жизнени сили. Това е тихата Руска война с нас, винаги са били против нас

109

Анонимен

преди 1 година

Съседна държава в която се избиват руснаци.....МАло историята почва преди 24.02.....Ако може да четеш де

108

Анонимен

преди 1 година

ЕС разпали и предизвика тази война с активни, целенасочени действия. Сега е съюзник на Украйна. Факт. САЩ само се възползваха от създадените от ЕС условия за конфликт. Следващата стъпка ще бъде изпращане на военни контингенти в Украйна. На стъпки. Първо "доброволчески отряди и инструктори", после частни армии, финансирани от бюджета на ЕС и накрая редовни, правителствени сили. Гответе се.

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 Чакаме, чакаме, чакаме..., чакаме, чакаме. От 100 години чакаме САЩ да катастрофират. Ме4ждувременно великия СССР умря и внуците на русофилите отидоха в катастрофиращия САЩ.

106

Анонимен

преди 1 година

До 105....Нашите деца избягаха в Европа заради посткомунистическия режим на пребоядисани те комунисти милионери .Които забогатяха от масовия грабеж .Затова българския народ се обезлюди Заради хватката на комунистите ,,демократи" и старата държавна сигурност .Модела на мутрите е измислен от държавна сигурност Държавна сигурност,старата, постави Бойко Борисоф и го подръжка 12 години .А те са комунисти по потекло.

105

Анонимен

преди 1 година

Руснажите не са спирали газа. Киро *** спря да плаща. Да покаже колко му е ГОЛЕМ.