25

Законът на Максуел

преди 1 година

във физиката гласи- Когато една частица многократно се повтаря, тя губи своя интензитет, същото е и с тия избори. От толкова много ходене на избори, на човек му писна и изгуби смисъл. Следващият път -активност нулева

24

Бай Дрън

преди 1 година

Бай Маннал не гласува от няколко години, затова ви се струва ниска активността. Няма ги вече черните Мерцедеси и Аудита седмица преди изборите. Няма я тумбата бледолики пред изборните секции. Няма ги опашките за гласуване. Преди 3-4 години по три пъти съм ходил до секцията заради опашка от индиацци. Последните две години няма и един.

23

Румен

преди 1 година

До39. Обществото не е уморено . Част от Обществото свикна със схемите , а те са модела от Москва. В РъФъ не могат без схеми. Защото статуквото е такова. От високо до дъното на народа само схеми. Индивида липсва има колективи от ОПГ /организирани престъпни групи / Законите са да защитават само колективни Партиини играчи от Елита. Олигарси, монополисти, групировки. Местната Власт Липсва Напълно.

22

Анонимен

преди 1 година

Викайте наркомана от Киев да отваря парламента вече! Хахахаххаха

21

Анонимен

преди 1 година

Обществото е уморено от умнокрасивитета в политиката. Нужна беше и все още Е, лустрация поне до 4-то коляно, да не казвам, че и повече. Когато това стане, тогава има надежда.

20

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересна схемата, по която Вова превежда на Костя!

19

Анонимен

преди 1 година

Избирателната активност е по-голяма от предишната. Просто хората са по-бедни и отчаяни, заради разрухата на ПП и Радев. Виж, заплатата на "експертите" не е малка, на тях им е все едно, като си повтарят едно и също...

18

Анонимен

преди 1 година

Воят на площадните плъхове е музика за моите уши, с машини трябвало всички, младите им били виновни, и каквото се сетите. Хората са отвратени, особено от вас и вашите лидери, нагли, разгонени, отровно токсични и прости хора няма как да управляват каквото и да било след като основната им дейност е да плюят по един човек и една партия.

17

Майора

преди 1 година

Сбе снонимници какво ви пречи че се гласува с хартиена бюлетина! Тс нима развитите демокрации са по прости от нас че гласуват така! И не длучайно в Германия Върховни съд отхвърли машинното гласуване заради фалшификации! И спрете зс тема война щом сме в ЕС ще стоим нс общата позицив , който не му харесва да отиде да защитава агресора Путин!

16

Подаръчно пликче

преди 1 година

Путин яко налива във "Възраждане" за да няма правителство. Те щели да се явяват през два-три месеца на избори, процентите им растат докато България съвсем затъне в блатото.

15

Анонимен

преди 1 година

Бойко пазарува от мааалата. От ястреба налива, когато има нужда в последния момент, но е скъпо.

14

Анонимен

преди 1 година

До 26. Младите да такива, каквито сте ги възпитали.

13

Анонимен

преди 1 година

63 хиляди гласа от Турция, са 20 ,% от вота на ДПС. Спокойно може да сметнете, че 7 депутати в българския парламент са назначени от Ердоган.......

12

Сър Уилямс

преди 1 година

Не съм изморен, всеки път когато е необходимо, ще отида до урните, за да подкрепя ГЕРБ! Всички останали партии са леш ...

11

Анонимен

преди 1 година

Младите са мързеливи и политически апатични, те много приличат на Киро и Асен, нателгиха кредити на макс и ще му мислят, ами ще му мислят "някога" или по-добре някои друг, тати носи мама меси - това е в момента положението.

10

Анонимен

преди 1 година

Щом цената на купеният вот скочи от 30 лв. на 150 лв. , значи борбата за кокъла е сериозна. Податливият електорат е крайна бройка все пак.

9

Анонимен

преди 1 година

До 11. От Карлуково ли пишеш, че си толкова разделен от реалността? Тази мургавка, лъжлива и подкупена "искрица" яко ще ти изгори гащите, ако не бъде стъпкана съвсем скоро.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП и ДБ разтурят коалицията - кой по колко депутати взема?

7

Анонимен

преди 1 година

Бойко се оплака на Цветанка, че на шестите избори есента пак ще финансира Гетото, но за седми вече му излиза скъпо. ДПС и Възраждане са ясни, там няколко милиона не са проблем, леля Корни обаче взе да и прималява.

6

до 9

преди 1 година

щом и без легализация си пушиш - значи няма нужда от нея