112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109. Не вярвай на лъжливия си лидер - никога няма да сте първи. Просто е успял временно да излъже 100000 балъци като теб. Но и шмекерията си има предел. Той просто обича да се опиянява от себе си как държи речи. Избива комплекси. Не му пука колко маргинали е излъгал, важно е да му ръкопляскате.

111

Анонимен

преди 1 година

Току що ги проверих тия от Лъжеш ли? Или не разбират за какво се говори, или лъжат целенасочено, щото иначе няма как да излизаш с аргументи, които граничат с лично мнение, към цитати извадени от контекста, например цитат от 20 думи в 3-4 изречения не е = 21 мин изказване! Ама в България за пари всички са лъжци, та тия от ЛъеШ ли не са по-различни!

110

Анонимен

преди 1 година

А, откриха Америка! Това всеки го знае, освен зомбираните възрожденци - все висшист до висшиста - отбор юнаци. За образованието си как са лъгалииии самоооо! Браво! Какво остава за останалото.

109

Писмо до Иван Гешев

преди 1 година

Хей, Гешев, къв мъж си бе, къв главен прокурор си? За къв ч,еп Копейката не е в затвора досега!?!?! За кражба на партийната субсидия! Патриот бил, б,оклука му долен! Крадец и ***! Цял живот живял в смрадлива, мухлясала панелка във варненския краен бедняшки квартал "Кайсиева градина". Кога този с,късаняк е виждал толкоз пари и имоти на куп в живота си??? Купува си джипки и имоти на гърба на бедните, болни и мизерстващи българи с техните пари, събирани с данъци! Смятай ква м,ръсна, долна гад

108

Нео

преди 1 година

А Киро с ремонта на "АприЛската" гимназия?

107

Зелен Демократ

преди 1 година

Най-важно е, че с Киро, Кокорона, Пинокио Росенски случихте на честни и отговорни кандидати, ха ха!

106

Анонимен

преди 1 година

100 000 гласа повече за Възраждане, при почти същата изборна активност от предните избори!! Тоест 100К от редовно гласуващите са се прехвърлили за Въраждане от други партии. Не ми се мисли при по-висока изборна активност какъв ще е процента за Възраждане. Сигорно ще са първи

105

Анонимен

преди 1 година

Копейката вече диша във врата на Киро!

104

Ко лъже Копейката,бе

преди 1 година

Тоз м,ръсник досега поне 5-6 субсидии окраде! Накупи си свят къщи, джипки и апартаменти! Масрафа му го платиха тия 300 000 и,диоти дето гласуваха за него - от своите данъци, от скъпотията и спекулата! Още януари тази година К0пейката ходил с жена си да гледа един мезонет 200квадрара в София и вече доволно се облизвал. Чакал новата субсидия да си го напазарува! А пък вий, вий сте и,диоти, дето гласувате за К0пейкин!

103

анонимен

преди 1 година

Костадинов и Ц.Ганев най-много лъжат за положението на рускоговорящите в Украйна и Крим. Стъпили там 2-3 пъти и вече станали познавачи и експерти, и бълват лъжи на килограм.

102

Анонимен 2

преди 1 година

До АнонименЕвроГейското съзнание е най-важно за развитието!

101

Анонимен

преди 1 година

Партията на ЛУЗЪРИТЕ!! За Копейкин масово са гласували гастарбайтерите в Испания и Италия. Смятайте каква папплач рАботи в Западна Европа. Хранят се там а плюят по Запада. Гнуссно монголско племе!!

100

абе

преди 1 година

къв трябва да си за да гласуваш за копейкин ?!

99

ОПА

преди 1 година

ПИШЕЩИТЕ ТУК НАЦИСТИ ДА ЗАМИНАВАТ НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОН ЗА СЛАВА КОКАИНЕ И ДА НЕ МИ ЗАМЪРСЯВАТ ЕФИРА С БЪЛВОЧА СИ....

98

Куку

преди 1 година

Коцето ще ви оправи,колкото Волен ви оправи.След това нов проект!

97

Анонимен

преди 1 година

Изрожденците са толкова Ентелектуални, колкото и русовожда им. Добре е че, има достатъчно хора с Европейско самосъзнание и желание за развитие! Вярвам, че явлението копейкин ще отмине...така както се разделихме с бай тошо. Щ.о.то връщането назад в зандана на кремъл е лудост!!!

96

аааахахахааааа

преди 1 година

Гледам тука бая народ предлагат да пратим Копейкин за посланник в Московията?!?!?Абе вийй нормални ли сте бе?!?!?! По-скоро Московията ще го прати посланник в България тоя.И без туй Митрофанова нали искаше да си ходи, тъкмо Копейкин ще я замести като посланник на Московия в България.

95

Анонимен

преди 1 година

Ххаха

94

Анонимен

преди 1 година

Изрожденците са толкова ентелектуални, колкото и русовожда им. Добре е че, има достатъчно хора с Европейско самосъзнание и желание за развитие! Вярвам, че явлението копейкин ще отмине...така както се разделихме с бай тошо. Щ.о.то връщането назад в зандана на кремъл е лудост!!!

93

Анонимен

преди 1 година

До 93 лекувай се бе човек, ако не помогне най добре намери някой мост да не притесняваш околните със себе си..