87

Анонимен

преди 1 година

До коментар: "По добре нови избори отколкото стари крадци, ако трябва ще се ходи и пак и пак." - и пак и пак и пак , по 90 милиона кихане всеки път, и избираме измежду същите крадци. Нови не идват?

86

Анонимен

преди 1 година

намалете броя депутати на 120

85

така няма да стане

преди 1 година

Станишев иска незаконната партия Герб да управлява няколко месеца, за да краде от българските граждани свободно през този период, след като вчера разговаря със Сергей Игнатов пред всички

84

Анонимен

преди 1 година

По добре нови избори отколкото стари крадци, ако трябва ще се ходи и пак и пак.

83

Анонимен

преди 1 година

предпочитам да плащам за нови избори, както и за грешките на нови политици като Кирил Петков, отколкото чистооткровено да бъда краден от герберастията ОПГ ГЕРБ

82

Анонимен

преди 1 година

какъв прозападен вот ? над 6 милиона лева в кеш са навън от чекмеджетата от зайчарника в Банкя, които осигуриха преднина. Дори нови избори няма да решат проблема. Трябва с тооягите да се иде директно в Банкя и по местоживеене на тия корумпета от ОПГ ГЕРБ, ОПГ ДПС и на място да се оправят.

81

Оцеола

преди 1 година

Избори до 2050та годинал.2051г. Толупа ще спечели с голямо мнозинство.

80

Анонимен

преди 1 година

Ще ви се избори до дупка докато, който трябва да го добута до 121 депутата. Симеонов не е щастлив от резултата, но така каза народа. А народа е нищо за такива като Първан Симеонов. Най-добре живяхме при управлението на Борисов. Все едно кой как го нарича. Факт !

79

До тук добре

преди 1 година

Такааа, Възраждане 5-ти, 4-ти, сега 3-ти. Значи остават още 2 избора и сме ОК.Давайте едните лятото, другите зимата и от следващата година да стартираме на чисто.

78

омерзени

преди 1 година

Това е безумие! Защо толкова чести повторения на прескъпи политически борси! Повечето българи са омерзени от българската политическа класа и това няма да се промени в обратната посока. Може само да се задълбочи!

77

Анонимен

преди 1 година

Българите в чужбина кажете номер едно причина да сте там? Вие не трябва да имате право на глас, българите в чужбина не могат да претендират, нито да се оплакват как пак сме си избрали същото. Вие избягахте и оставихте всичко тук, оставихте си близките и давате пари някой друг да се грижи за тях. Българите в чужбина идват в БГ на екскурзия, българите в чужбина са много носталгични за БГ, но ако може да я гледат отдалече и да не са в мизерията. Защо могат да гласуват?Защо?

76

така е..!

преди 1 година

До АнонимеН"""Те,първи на 11октомври1989г.,се събудиха капиталисти.Вълк в овча кожа.Всяка година събират нещастния суверен на Бузлуджа,да ги омагьосват за по една бира и кебапче.Изключително *** народ.А те вдигаха дворци в полите на Витоша.

75

така е

преди 1 година

До Жоро от Есватини""по добре милионите да се въртят тук,отколкото да ги откраднат по офшорките.Така,че избори до дупка,докато ПП изчезнат както и се появиха.

74

че

преди 1 година

До Анонимен"""Че нали това правим денем и нощем:мислим за България!Хляб ни можем да ядем спокойно.

73

Анонимен

преди 1 година

Спрех да гласувам,нема смисъл.Ми те се надпреварват към кой комунистически клан да потекат повече пари!За народа никой не мисли!Мани ами и по 8 лв от глас взимат ако отиде всеки!Съвсем ослепяха тия!

72

m...da

преди 1 година

60 процента от разумните българи не искат да участват в извращението наречено "Избори". Ние не искаме да избираме шайката предатели , неграмотници и продажници. Нашите политици отвращават разумния българин. Гласува само неграмотната тълпа. И така до края на света. Наистина няма такава държава....с толкова неграмотен народ.

71

Анонимен

преди 1 година

българите в чужбина защо имат право да гласуват? нито вземат тукашните заплати, нито данъци им удържат от заплатата, аз смисъл не видях да им се дава същото право. Решил да си уреди живота, ми хубаво - ще мълчиш за зарязаната си родина, дето я се върнеш на пенсия от западноевропейската държава , я не.И второ - над 90 млн лева за едни избори, ние това го тренираме три пъти в годината. Тая държава и с 10 избори на годината ще е един и същ резултата. Анархия е по по-подредена форма от това сега.

70

Джордж Оруел

преди 1 година

Народ, които избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели не е жертва. Съучастник е!

69

jj

преди 1 година

Каква коалиция с тези разбойници,които за 12 г. окрадоха парите на държавата?!Човек трябва да не е на себе си,за да мисли за коация с банкянските крадци.

68

Той.

преди 1 година

До Един Българин""Ти видя ли как му дърпа конците?Изобщо как се дърпат "конци",или само да се намираш на приказка.