83

УЖАС

преди 1 година

До Анонимен 93.....................С поста си по-долу показа своето невежество, което комбинирано със арогантност дава резултат - ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ, а това вече е отличителна черта на родния български джендъряк, чуждопоклонник и активен обезпаразител на чужди задни части.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПСЕВДО-ПАТРИОТИ !

82

Споко!

преди 1 година

Споко, търговците на пшеница напускат Русия, диктаторът Путин изтръпва, украинската армия минава минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

81

Хибридна война

преди 1 година

срещу Русия.

80

АНАЛИЗ

преди 1 година

Напускат САЩ Фирмите на Байдън - Зърното и Яйцата внос България и Румъния са Радиоактивни - Пазете Децата си .

79

Истина

преди 1 година

Всичко го има в излишък, но цените са двойни спрямо преди войната, как става това не разбирам? Явно някой много ама много забогатява на гърба на хората в Европа.Иначе тази година ако не се засее догодина ще е проблем с храната, което го очаквам, всеки си мисли че ще е мигновен ефекта, но реално резултатите се виждат след година две

78

Shark

преди 1 година

До СМЕХ....Кое зърно бе смех?? Зърното на пшеницата, на ръжта, на ечемика, на царевицата, на какво? Всички много големи разбирами станахте.

77

Анонимен

преди 1 година

Русия е най големият производител в света не само на жито, но и на още десетки продукти, това е разликата с БВП-то на САЩ, което е главно на основата на услугите, хонорари на адвокати, шоубизнес и тн.

76

ТАКА ТРЯБВА !!

преди 1 година

БРАВО ! Най на края някой да им скрои шапката на самозабравилите се западни печалбари. Какво търсят тези прекупвачи-печалбари в Русия. Свърши времето на пияницата Елцин , когато грабеха безнаказано. Тогава Русия беше голям приятел на краваите и джендърляците защото си помислиха че всичко руско вече е тяхно. Е ДА, АМА НЕ.Единствения начин да се отървеш от джендъро-краварска зависимост е чрез катаклизъм. Точно това прави Русия в момента - отървава ве от раковите образувания!

75

Проблема на Европа

преди 1 година

Е прикалено много безмитно жито от Екрайна на европейските пазари! Освен това хората се оплакват в Полша и Румъния хамбарите им пълни с Украинско жито транзит! И нямат място за собствената си реколта!

74

До 82

преди 1 година

Как да го обясниш на промито мозъче!Колкото европейците измряхме от студ тази зима без руски газ, толкова и ще мрем от глад без директна покупка на руско зърно! Няма как кратуни промивани 45 години с "необятния руски пазара" неограничените руски ресурси" "руснака го е измислил" да осъзнае, че света може да съществува и без руснаците!Не само може, но и ще е по-добре!

73

Анонимен

преди 1 година

80 Да, наистина навсякъде китайския Москвич е два пъти по-евтин отколкото в Русия. Все пак руснаците са сложили нещо отгоре там заради емблемата. Все пак е марка хихихи

72

До 79

преди 1 година

Я прочети малко история бе шмигел!!! Измрели са защото партийците са обеждавали Сталин, че пшеницата ще расте когато партията каже, въпреки природните закони и заради масовата национализация на земи и принудителното вкарване на селяните в заводите!Сега се случва същото!Масава национализация на производства,принудително производство за войната и вкарване на селяните в окопите!Скоро няма да има кой да им кара тракторите дето откраднаха от Украйна!Ако изобщо са ги подкарали още....

71

не забравяйте

преди 1 година

От днес ще търгува Путин от утре Зеленски на Волга.

70

Анонимен

преди 1 година

79 И какво ще стане? Защо си мислиш, че Европа няма жито? В момента даже протестират, че складовете им са пълни на зърнарите и няма къде да слагат новата реколта.

69

До 77

преди 1 година

А "приятелството" с Китай и продажбите на приятелски държави, ще им излезе през носа! Новия москвич, дето е китайска джипка със залаепно в Русия лого на москвич, в Москва струва двойно повече от колкото китайския оригинал в ... Киев!!!! На това му се вика приятелство! В гъазъъ и до тооупкити!!!

68

Анонимен

преди 1 година

До Муахаха - "знаем какво става когато КППС решава за пшеницата,умират от глад основно в съветските републики" - умирали са, понеже житото е заминавало за Европа... Сега ще видим какво ще стане, когато житото не заминава за Европа... Да не стане като с всички други санкции... Четвъртит за Европа

67

До 76

преди 1 година

Тебе Ленин още те шииба в ушите май,а? Бива промит пролетариат, ама в България къртите ***! И как точно ще задължиш някой да плати нещо преди да спре да работи в Терорусия?!? Просто спира и остават едни халета, силози и толкова!!! Да се радват руснаците ще са придобили западна "техника"

66

Анонимен

преди 1 година

Статия пълна с глупости. Да, Русия ще продава петрол, газ и зърно в сянка, контрабандно и полулегално. Това е ясно на всички. Но обемите ще са много по-малки, на по-ниски цени от легалните търговци и голяма част от печалбата им ще отива в посредници. Така че има голяма разлика дали продаваш легално или нелегално. Северна Корея също прави търговия в сянка с Китай, но не са цъфнали и вързали. След 50 години и Русия ще е някъде там. Резултата от всички тези санкции е, че те умарят бавно, с години.

65

Нов закон в Русия

преди 1 година

Всяка фирма която напуска Русия, да плати преди тона 15% от приходите си на Русия!

64

Муахаха

преди 1 година

Изкупните пунктове за зърно на западните компании - източник на разузнавателна информация?!?Не бях чел толкова глупости на едно място скоро!Кремъл винафи е определял цените на които крепостниците продават зърното на западняците!Присъствието на западни фирми там само създаваше някакво чувство на конкуретност и свободен пазар у крепостниците!Сега *** ще си ги си шииба директно!А от историята знаем какво става когато КППС решава за пшеницата,умират от глад основно в съветските републики!!!