11

Анонимен

преди 1 година

Истинското лице на капитализма.

10

Анонимен

преди 1 година

Това е май чине модел и ЕС ще го приложи. Е, емигранти и бездомници трябва да живеят като другите.

9

Анонимен

преди 1 година

Всичко е общо. Щастливи ще са тези, които нямат нищо, но ще им се предостави като се вземе от онези, които имат. :))

8

Пепи

преди 1 година

В Испания ако ти влезнат нелегално и става почти невъзможно да ги изгониш . Минат ли 48 часа и после почват едни дела едни ... А отгоре на това - не можеш да спреш тока и водата . Трябва да ги плащаш и после да съдиш тия които са се нанесли . А това си е мисията невъзможна . Имотите на банките са със зазидани врати и постоянен сот .

7

Анонимен

преди 1 година

В холандия обсъждат закон за забрана на политически партии.

6

Анонимен

преди 1 година

Че в ЕС е по-зле от комунизма? В комунизма имаше сигурност и хората не се напъваха за имоти да си осигуряват пенсията... сега държавите абдикираха (европро'с'таците да видят значението на думата в речника) от социалните си функции и всеки сам се оправя... докато му ги национализират или ес войната ги рисет-ва.

5

SS

преди 1 година

Европейски комунизъм ! Няма да се учудя ,ако нашите тикви не приложат и тук ,,челния европейски опит ! По специално за един етнос живееш на социал в по голямата му част ! Аз също имам имоти и ,ако тук не дай боже стане подобно нещо първото което ми идва наум е да изпотроша всичко и да направя жилището необитаемо !

4

Анонимен

преди 1 година

Тия май не се различават много от комунистите. Утре тези които не са съгласни току виж ги пратили на "почивка" на нЕкой остров в океана за да не кажа Белене.

3

Анонимен

преди 1 година

...И предполагам, не може да откажеш на зветнокожите да влязат под наем... Щото "расицъм"... А не щото реалност... Реалността, че ще оберат, съсипят и няма да плащат... Мдаа златни еврократски времена...

2

Майстора

преди 1 година

"Португалия решава въпроса с домовете" "силово отдаване под наем на свободни имоти" - социализмът никога нищо не е решавал! Не помните вече какво значи, явно пак ще го живеем отначало!

1

мак

преди 1 година

Ама че грабеж. А когато наемателят изпотроши всичко, защото това не е негова собственост и не го интересува, какво ще правят милозливите? Ако не иска да напусне, как ще го принудят?