64

Анонимен

преди 1 година

До До 61А сега фалират хората, уважаеми!

63

До 63

преди 1 година

Хвани единия, удари другия......Путин е психопат и масов убиец живееш в свой собствен свят концептуално замръзнал някъде в 1988г. Байдън пък е дементирал педофил който се здрависва с призараци и говори несвързани неща. От него нищо не зависи освен да дрънка каквото са му написали.

62

До до 61

преди 1 година

И защо така за 10 години българите са станали с 11% по-малко тогава? Трябва да има някакво обяснение, щом сме толкова добре.

61

Анонимен

преди 1 година

Не съм русофил но Путин е 100000 пъти по-добър президент от Байдън.

60

До 61

преди 1 година

Навремето когато здравеопазването беше "безплатно" да не мислите че сме можели да си го позволим? Нали затова социализма фалира. Защото всичко беше "безплатно" и много хубаво и всички имаха гарантирана "работа" и "произвеждаха" продукция която никой не искаше. И никой не носеше отговорност за нищо. Затова съвсем закономерно социализма фалира по законите на свободния пазар! (нищо че е социализъм) И накрая всички платихме сметката. И още я плащаме.

59

До 61

преди 1 година

М.и не е така дедо. Особено за децата!!! А.й.д.е мисли преди да лъжеш!

58

До 57

преди 1 година

Какви богати,другарю. Държава, която не може да си позволи лечение на деца и млади хора. Да не говорим за пенсионерите. То ако ставаше само с лозунги...

57

Анонимен

преди 1 година

Старата концепция докара Русия до просешката тояга. Да проси оръжие от КНДР и Иран.

56

Чичо леля

преди 1 година

нато ги е страх и карат и другите да се страхуват, Русия не е бомбардирала ирак, либия, афганистан и насила да налагат своите *** ценности

55

Анонимен

преди 1 година

Новата концепция за външна политика е затваряне на руските посолства в още 20-30 държави и изгонване на още 2500 руски шпиони маскирани като дипломати.

54

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на САЩ България се освободи от руско робство и влезе в клубът на богатите и развити държави! Може да сме последни, но сме там! Представяте ли си ако сега още бяхме по "крилото" на Русия? Или пък да бяхме извън НАТО и ЕС? Щяхме да сме нещо като Молдова - супер зле.

53

Пламен

преди 1 година

Дали Путин и ко. ще доживеят да я видят тази концепция?

52

Анонимен

преди 1 година

Путин каквито и смехотворни концепции да мисли Хага няма да му се размине. Това е истинската концепция на външната политика на Путин, укрепване на връзките с международния наказателен съд.

51

Анонимен

преди 1 година

Новите партньори на Русия - последните авторитарни режими като Беларус и Северна Корея и някой от държавите от третия свят. Голям просперитет ги чака.

50

АнонимеН

преди 1 година

МОРДОРСКОВИЯ МОЖЕ ДА КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ НО ОТ НЕЯ НЕМОЖЕЛО :D МОРДОРСКОВИЯ МОЖЕЛА ДА ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С ЯДРЕНОТО НО НЕЯ ДА Я ЗАПЛАШВАТ С ЯДРЕНО НЕМОЖЕЛО :D

49

Анонимен

преди 1 година

Новата им концепция е взета от Северна Корея.Концепция "Глад и мор" или "ние сме в пълна изолация" : )))

48

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Да им е честита със здраве да я ползват

47

Анонимен

преди 1 година

Изгониха половината население от Украйна и пак другите им виновни . Статия за лековерни и за вътрешна консумация а там в Русия е най -опасният им враг ако той прогледне ще има много бесилки .

46

Хохохо

преди 1 година

Московия има много добри фантасти! Явно това е поредната фантастика! К.в.а концепция за външна политика на ЗАТВОРена страна!!!

45

Анонимен

преди 1 година

самр питам - кава е файдата от дружбата ни с краварите - всеки месец все по скъпи хранителни храни ! в Англия месото е вече ири пъти по скъпо И ТОВА НЕ Е ПРЕДЕЛ И ЗА ЕС ! РОБИ по неволя сме и оправяне няма - за говиш манджа тирябва ток а не шума