57

морски

преди 1 година

Наистина туристи пускат големите си кучета свободно по брега. Не е от вчера, няма и да спрат скоро, както вървят нещата...

56

Анонимен

преди 1 година

ако съм свидетел на такова нещо, веднага бих ги ликвидирал тия мръсни поми..яри!

55

абе

преди 1 година

в Долна Оряховица има ли ловджии ?

54

Човека се срамува не

преди 1 година

от територията, а от племето което се самоизяжда вътре в нея.

53

пак от фейсо

преди 1 година

о ужас , ми ако решат да евтаназират тези мили кученца :(

52

Ужас

преди 1 година

Преди една година пак имаше случаи на агресивни кучета. Кучета хапаха жена, докато припадна.

51

Анонимен

преди 1 година

Вече знаете защо хайдутите са ходили с по 5 , 6 ножа много кучета гледат заптиетата безпризорно.

50

Г557дт

преди 1 година

Всяко куче има различен генетичен код и различен характер. Без дресировка някои кучета са опасни и са като оръжие.Да кажещ, ама те кучетата са добри и умни е все едно да кажеш за хората същото. Всеки мозък е различен и ти не знаеш какво става там!

49

Край

преди 1 година

Стават такива работи ... при аборигените и при бушмените също.Кмета правил "остри" забележки. Ми що се ловиш на тая работа, като не можеш да биеш сганта.

48

морски

преди 1 година

И туристите видели слоббез повододията тук, пускат кучетата си свободна по брега. Кмет ли?! Нали щяха да правят културна полиция?

47

Кучетата са животни

преди 1 година

Всички кучета имат четири инстинкта, чиято сила варира в зависимост от породата. Инстинктите се преплитат един с друг. Те включват инстинкта на социалната глутница, ловния инстинкт, сексуалния инстинкт и териториалния инстинкт.Бездомни кучета нямат място по улиците, защото техният териториален инстинкт и инстинктът на глутницата ги прави опасни за беззащитните хора, като жени, деца и старци!

46

от фейсо

преди 1 година

а протеста в защита на тези невинни и добри кученца от колко часа е ?

45

До 34

преди 1 година

Пак руски опорни...защо на запад,където има и НПО и Сорос и Хомо...няма разкъсани от кучета хора,а в държавата на морала и Путин има...

44

Анонимен

преди 1 година

Срамувам се, че се родих на тази варварска пост-съветска територия, в която човешкият живот не струва и стотинка, а хората са готови за 5 лв дори да убиват близките си! Подлеци!

43

Истината

преди 1 година

Безпризорни кучета не се разхождат в никоя цивилизована държава! Кучета само с отговорни стопани до тях и с нашийник. А бойните породи кучета само с разрешение след преминат курс на обучение и съответен паспорт, а също и застраховка в случай на инцидент!!!

42

Анонимен

преди 1 година

за кучето което беше влачено от кола от някакъв там ненормалник , медиите бръмчаха цяла седмица . и кви ли не протести на кучезащитници имаше. А сега кво правим? Човек да бъде разкъсан жив от глутница *** и да си пишем че трябва да идат в приют. А стига бе! Трябва да ги разстрелят , както се прави с мечките стръвници .

41

Цинизъм и лъжи

преди 1 година

Този кмет лъжи и е особено нагъл. Защото има принцип..Общината отговаря за вредите. Нима има някой който да твърди, че кмета не е имал власт да озъпти кучетата или човека,който върши нарушения. Тази държава ще се оправи,само ако за такива престъпления и кучкаря и кмета в затвора. Ама,кмета нали е наше момче,краде за нас...

40

Цивилизация

преди 1 година

В демократичните цивилизовани страни няма бездомни кучета по улиците, нито домашни кучета водени без нашийници!!!

39

Възмутен

преди 1 година

Да ги пуснат кучетата в офиса на кмета на Долна Оряховица и да ги заключат вратата отвън с него!

38

Парадокс Бг

преди 1 година

Извратените реплики на върли кучкари:"Обичам кучетата, защото хората са гадни.Няма грозни кучета, има само грозни хора.