19

Анонимен

преди 1 година

До20. Какво е казала Ванга не се знае колко е точно за България. Защото тук водата се пилее,а не изчезва . Преливниците на вирове, язовири се изпуска , не отива за фермери/ защото намаляват или липсват някъде/, за частни земеделци , те въобще ги няма. Градините също се закриват. Единствения успех в земеделието ни имат гръцките земеделци и фермери в нашите земи. Теса в Шенген и законите ни работеха тях и от части за румънските.

18

Анонимен

преди 1 година

Баба Ванга е казала ,че ще войде време водата,ще изчезне и златото ще се покаже. Мисля че вече виждаме първите наченки на това предсказание. Вода няма, а всеки гражданин продължава да е прахосва всеки ден. Държавата не прави кампании да информира общество, че теябаа да намаля употребата. Един ден ще се събудим, като в Перник.

17

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дни четох, че 30% от запасите на прясна питейна вода в света били в Русия.

16

Грибоедов

преди 1 година

Ще се стигне до там че Западнала Европа, ще се моли дори за вода на Русия.И тогава ще видим кака ни Урсула, кой пакет санкции ще приготви срещу тях.Ще дойде Видов ден: И тогава ще видим наистина кой кум; кой сват и кой е на булката . . . брат !?

15

Анонимен

преди 1 година

Баба Ванга беше казала , че след време водата ще е златото. Ще я затваряме в буркани и ще я крием.

14

Истина

преди 1 година

Така, всичко е по-план като гледам. Всеки си мислише, че заради войната, тази зима ще е тежка, но реално следващите две ще се видят резултатите от войната и климата. Няма да се засадят достатъчно нивите в Украйна, сушата ще наблегне над западна Европа, няма да има добра реколта и както се оплакват сега че има прекалено много ресурси, ще се изчерпят до към ноември и ако дойде и студена зима, всички ще ядем дървото.

13

Анонимен

преди 1 година

СПОКО чичо ви Бил Гец каза че буболечите дето иска да ви храни с тях не ползват много вода. Можели да си живеят в едни и същи упражнения. То не е точно УПРАЖНЕНИЯ думата, ама другата я трият много. Сещате се.

12

Анонимен

преди 1 година

Kиpo no-лaни rи npecyшaвaшe и cи npaвeшe ceлфитa зa ga oбвини ГEPБ... Cera шe мy e no-лecнo!

11

Бойко Шлангмайстор

преди 1 година

воден проблем, смело решава смело за ден.

10

Хахахахаи

преди 1 година

Колко е кофти в Европа. Някакво езеро което се е появило преди 40 години изчезва. Потресаваща новина.

9

до 9

преди 1 година

До Анонимен,знаем,вас никога нищо не ви бърка,косъм не пада от главата ви

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Освен, ако не ги източат умишлено за да реват от климатичните промени. На запа много вода изтича за ВЕЦ, нали е зелена енергия, ама оставаш без вода за много други нужди.

7

до 7

преди 1 година

До Анонимен,а защо българите не започнете да изпълняавате поне една божия заповед дето гласи "Не кради",тръгнали акъл да дават,вижте си гредата в собствените очи,не сламката в чуждите,нагли безсрамници

6

Анонимен

преди 1 година

Язовирите в България са пълни на 2/3 от нивата си.Само за питейна вода на 3/4.Така че поредната затоплистка статия нас не ни бърка.

5

Анонимен

преди 1 година

В Библията го пише бе що не четат? Ще настъпи суша и глад. Ще измрат милиони. Ще възстане народ срещу народ. Ще има войни природни катаклизми всичко това е предизвестие за края на света. Но кога щее краят знаят само Бог Отец и Син. Затова живейте според Божиите закони за да спасите душите си.

4

Анонимен

преди 1 година

Да се обърнат отново към Господа и ще имат вода!

3

Таня

преди 1 година

Не, няма изменение на климата и глобално затопляне. Изобщо. Само дето бай ти ганейшън ще го разбере чак като няма с какво да си разреди алкохола.

2

Анонимен

преди 1 година

а когато се радваха на сухата и топла зима, не реваха... а сега реват...

1

Анонимен

преди 1 година

да се молят... на арменския поп...