19

Дискриминация

преди 1 година

За жените е по лесно винаги могат да станат *** и да заработват добре

18

Анонимен

преди 1 година

До Мария - Мими Следващото нещо е ще искате някаква бездарна дето не може да си спре топката и ще загуби от юноша на футбол, ама баданата понеже е жена ще иска заплата като на Меси.

17

Анонимен

преди 1 година

Женките искат само да се усмихват и да се умилкват. Всичките па4и са такива. Никоя не разчита на реални качества и интелигентност. Гnyсни!

16

До Мария

преди 1 година

Лол, психарка хахахахаххахаха

15

Анонимен

преди 1 година

На работодателите ще им е по-лесно да уволняват жените или въобще да не ги наемат, ако ще трябва да се разправят с Урсула, пък и това са частни компании и могат да си правят каквото искат да изнасят оръжия да предоставят стоките и услугите си на когото искат. Нали така евроатлантици не можете да накарате частните ни оръжейни компании да изнасят оръжия за Укрия?

14

До Мария - Мими

преди 1 година

Успокой се *** :D

13

Мария - Мими

преди 1 година

Почна да ми писва от ск4пани мъже, които само реват, че ние жените не сме правили нищо! Ние ви превъзхождаме по всеки един параграф! Или ще ни уважавате, или ще ядете килимявката, м1р1зливци! :@

12

Анонимен

преди 1 година

До 6 - всъщност има много мъже работещи в магазините, понеже част от работата е тежка за дамите. В банките също има много мъже, макар, че не разбирам защо не оставят сектора на жените като очевидно има много други сектори с много мъжка работа за вършене. На мен например в един момент ми стана съвестно, че работя в кол центрове работа която мога да оставя на дамите и започнах да се занимавам с физически труд за да съм по-полезен за обществото. Всеки знае сам за себе си въпрос на усещане.

11

Анонимен

преди 1 година

Аз съм мъж покажете ми заплатата на Урсула и ми я изравнете.

10

Анонимен

преди 1 година

"Нови закони ще задължават дружествата от ЕС да оповестяват информация, която да позволява на служителите да сравняват заплатите и да съобщават за разлики в заплащането на жените и мъжете." - Ам ... не. Просто не :)

9

Анонимен

преди 1 година

Предлагам, че бездарните феминистки ще искат пари колкото Меси, Роналдо, ЛебРон Джейм и т.н. въпреки, че тях никой не ги гледа. :-)

8

Анонимен

преди 1 година

Като гледам колежките на работа, хич не им е трудно. Всяка прави мили очи тук и там и все са привилегировани, щото босовете да не ги наранят нещо. После само реват за еднакви права и еди кво си. Почна да ми писва от еманципация.

7

Пълно е в БГ

преди 1 година

С хора които ги мързи да работят кисели те възпитани мързи ги са ти отговорят на въпрос за някоя стока на тях не само че трябва да им се понижи заплатата ави трябва да бъдат уволнени и да се разкрият работни веста за нормалните хора.Които не са разни роднини на мутрите собственици на фирмите.

6

леля чичо

преди 1 година

искат равноправие в заплатите и професиите но така и не съм видял жена да работи като работник в пътни ремонти, шахтьори, монтажници на електропроводи, индустриален алпинизъм , арматуристки?

5

Анонимен

преди 1 година

Това е дикриминация по признак пол, гледа се полът, а не какви умения имаш и какво си свършил да не говорим, че някакви нпо-та ще могат да ти гледат заплатата. В статията пише, ч не се гледало полът, а точно това ще се гледа, мож нищо да не си свършил, но си жена и ще слагат глоби на работодателя, предполагам, че и роботодателя няма да може да уволнява жени.

4

Анонимен

преди 1 година

То в момента само жени бачкат в банки и магазини, те са окупирали всички работни места :))) Ако споменеш нещо против тях, веднага почват с това, че мъжете ги тормозели :)))

3

Австриец

преди 1 година

За нищо правене, не трябва ли даже 50% по-малко да взимат?

2

Анонимен

преди 1 година

Да си сменят пола, да взимат като мъже заплати.

1

Анонимен

преди 1 година

А би следвало жените да получават с поне 20-30% по-надолу. И без това нищо не правят, а само ходят да се умилкват на шефовете си.