174

Анонимен

преди 1 година

До 195 А защо това по никакъв начин не личи.Русия да има проблеми с финансирането,руснаците да са почнали да мизеруват ,цените да са им скочили до небесата.Ами май не е така.А за украинската икономика да кажеш нещо или то такава вече няма и украинците са на системи и разчитат изцяло вече на финанси и оръжия от запада.Е кой ще ти издържа населението на една държава,а и ще я финасира и оръжия ще и праща.

173

Анонимен

преди 1 година

До чугонолеар.Шо не мислиш,за украинските нещастници дето гинат на като мухи.А това,че Русия си увеличава армията нищо не означава.*** пример тя има армия от 1120000,а щом решава да я увеличи до 1.5 милиона е увеличение.Ако трябва да има такова и да се запълнят загубите както се твърди значи трябва общото увеличение да е над милион.

172

Анонимен

преди 1 година

До 195 О, бъди сигурен руската икономика даде на задна. Никой не вярва на РОССТАТ и ЦБ на Русия.

171

Чугунолеяр

преди 1 година

Явно мрази много ***, че иска да ги изпрати масово на заколение. Надали 1/3 от тези нещастници ще се завърнат по родните места без липса на части по тялото, ако въобще се завърнат дори и в някое кладбище.

170

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 190 - Това Павел Иванов ли е?

169

Анонимен

преди 1 година

До Бря да му се невиди! - За всички проблеми, кризи, рестрикции, санкции и изнесли се комапнии, руската икономика показа устойчивост, която изненада и тях самите. ЕК предполагаше, че руската икономика ще даде 11.2% назад, зараи сакнциите и това бяха "късните прогнози", като преди това се говореше между 20 до 30% загуба на БВП, което ще е ктастрофа за всяка една държава. Русия? -2.1% ... Бяха се готвили за тежка криза, а сега се оказа, че няма такава и сменят тактиката.

168

Бря да му се невиди!

преди 1 година

А вчера имаше статия колко било лошо положенито на Русия с бюджета! Объркан съм! Сега лошо или добро е?

167

Анонимен

преди 1 година

Освен глад и мизерия, руснаците ги чака и поредната демографска катастрофа.

166

Анонимен

преди 1 година

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че лидерите на ЕС обсъждат евентуално изпращане на "някакъв мироопазващ контингент" в Украйна. Според Орбан някога това е била "непробиваема граница", както преди изпращането на танкове, самолети и снаряди с обеднен уран в Украйна.

165

Анонимен

преди 1 година

На видео се показва работата на екипажите на тежки огнехвъргачни системи ТОС-1А "Солнцепек" от Централния военен окръг на ВС на Русия по унищожаване на позиции, жива сила и техника на фашистка craH в посока Сватово-Кременная.

164

2

преди 1 година

На юг районите на Собачевка и Будьоновка бяха прочистени от фашистка craH. Бойци на Вагнер щурмуват позициите на craHTa северно от улиците Широка и Мариуполская. Битките за Ивановское (това е и село Красное), Хромово и Орехово-Василевка продължават - тук вагнеровците не успяха.

163

Анонимен

преди 1 година

До 185 Твоята амбиция не означава амбицията на България.Намалявай уркопитеците с тяхните лъжи.Това трябва да е амбицията

162

1

преди 1 година

Бахмут и околностите. Вагнеровците се придвижват напред в района на Селище в северната част на Бахмут. Боевете се водят недалеч от улица Леваневски и в района на индустриалната зона АЗОМ. В центъра на Бахмут вагнеровците овладяха централната пазарна зона и започнаха настъпление срещу позициите на фашистката craH недалеч от улица Нижняя, а също и малко на запад - в района на улица Мира, където се намира сградата на градската администрация на Бахмут, за която се водят тежки битки.

161

Анонимен

преди 1 година

До 178.Хайде ти спри да лъжеш,че руснаците са наполовина по-малко от украинската армия и от септември са основно в отбрана и украинците плачат А 300 танка по-модерни,самолети и артилерия,а си имаха всичко.Щото така стана,че пак нямат.Загубите освен в жива сила са и загуби на техника също.

160

България

преди 1 година

Амбицията ни е да намалим броя в московското пасолство и броя на московчани в страната!!!

159

Анонимен

преди 1 година

Приблизително по същото време САЩ съобщиха за сблъсък между два хеликоптера, в резултат на който загинаха 9 американски военни. Нашите(от НАТО) съобщиха и за удар по "центъра за вземане на решения".

158

Анонимен

преди 1 година

Гръцкият Pronews пише за хиперзвукова атака "Кинжал" срещу подземен команден пункт на НАТО близо до Лвов: "Ужасяващ удар от руска свръхзвукова ракета "Кинжал" на дълбочина 130 метра по команден център на НАТО в Украйна. В подземния щаб се помещаваха служители на НАТО,повече от 300 души. Повечето от тях са британци и поляци, но имаше и американци и представители на частни компании, поддържащи комуникации и пренос на данни. Приблизително по същото време САЩ съобщиха за сблъсък между два хеликоптера, в резултат на който загинаха 9 американски военни. Нашите(от НАТО) съобщиха и за удар по "центъра

157

Анонимен

преди 1 година

Пратете ги и рускините, някои може да ги задържиме.

156

Плаши със бройка !

преди 1 година

Защото запада шикалкави със доставките на модерни оръжия ! Броят няма значение един снаряд може да убие и трима -- и сто И трима !

155

И като стане 1,5мл

преди 1 година

Какво?Какво ще допринесе това за по-добрия живот на Руските граждани?Какво ще допринесе за икономиката,за науката,за всяка една сфера от човешкия живот?И 20 милиона да стане няма как с армия да спреш стремежа на хората към напредък,към по-добро и мирно съществуване.Това е един анахронизъм за 21 век и ръководителите на Русия все още не са разбрали,че не сме в 1945,а в 2023,както и не са разбрали защо 1,5 милиона млади и образовани хора избягаха от Русия!