57

Анонимен

преди 1 година

Тази е диагноза. Думата ѝ, срещу думата на над 100. На кой ли да се вярва?

56

Анонимен

преди 1 година

6 години й отнема тоя сложен мисловен процес! Мене пък ме набиха в 3-ти клас преди 40 години. Искам правосъдие! То малко трудно да го съдят тоя, че се наркоманизира и е 2 метра под земята от 20 години. Ама нищо - ще го изкопаем и ще го съдим!

55

Доктор Ху..

преди 1 година

До Аз ... топки имала.... ??? А къде и бяха заврени тия топки толкова време ? В гърлото ли ? Не знам ТИ какъв мишок си щом дори във фантазиите си допускаш че някой би те ударил и ти ще мълчиш години преди да го кажеш. Съмнявам се че е имало насилие. Това е някакъв несръчен ПР . Иначе защо момата първо ще съобщи във Фейсбук А НЕ В ПОЛИЦИЯТА ИЛИ В НЯКОЕ ОТ ДЕСЕТКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ в България? Не ти ли е странно?

54

Коя е тая!?

преди 1 година

Писна ни да ни занимава с изкуствено създадени непотвърдени драми! Благодарение на нея жени, които наистина са в риск, ще бъдат лишени от подкрепа, защото просто няма да им вярват!

53

Az

преди 1 година

Бегай обратно на бустана бе, *** без първи клас завършен даже. Не разбирам написаното?!?

52

Защоооо...

преди 1 година

Ами ЗАЩО мълча ПЕТ ГОДИНИ.? Ахааа, яла си кифтета тогава. Дори и когато проговори.... та даже и СЕГА не назоваваш бияча с името му. Трябва ние да гадаем как се казва ? 5 ГОДИНИ прикриване на насилник какво е? Съучастие ? Полиция те разпитва да вади " с ченгел" името на тоя дето те е бил . НЯМА такова същество като тебе дето с ПЕТ ГОДИНИ закъснение да търси възмездие.....

51

Анонимен

преди 1 година

Спомням си,че в едно интервю актрисата каза,че ЕвтимМилошев я разубедил да не подава жалба.Не е ли основен свидетел.

50

Az

преди 1 година

Има топки това моме. Я да видим, колко от вас мишоци, ще посмеят да тръгнат срещу работодателят си, дето им е изтипосал имената на един лист, тип "нали видя, че нищо такова не се е случвало".Тея от BTV освен, че смъкнаха нивото много яко и само дишат прахоляка на Nova, ще излезнат и неква телввизийка закриляща и ПРИКРИВАЩА насилието май.

49

ГОШО

преди 1 година

Ей за един шамар каква драма.

48

Анонимен

преди 1 година

БХК колко платиха за този цирк единствено ме интересува?

47

Анонимен

преди 1 година

Тръгвайте на работа ! Стига сте ми кви-чали че са ви високи цените . Стига сте висели на социални помощи . Наерете си по-полезно занимание от тива да пердашите жените си . Затова младите бъкгари бягат от тук - на запад - при джендърите !

46

Анонимен

преди 1 година

Тази избива комплекси и привлича комплексари.Навреме трябва да спреш с изглагацията, ама то е свързано с емоционалната интелигентност.

45

До прозтаг

преди 1 година

Какъв си ти, бе, никаквец? Очевидно е кои са кифлите и кифльоците и кои лъжат. Защитават си другарчета. Плачете за бой вие, мизерници.

44

aZ-ът

преди 1 година

после жените се сърдят, че мъжете се отнасят с презрение към тях...

43

Анонимен

преди 1 година

Е как по-снимки от ВМА установиха, че травмите са реални? Прокуратурата Дианче защо е отказала да заведе дело?

42

Прозтаг

преди 1 година

Тая кuфлa си плаче за бoй!

41

Анонимен

преди 1 година

охлузването което е снимала не е възпалено какно би се очаквало, поне леко но трябва да е

40

Анонимен

преди 1 година

Някои хора не знаят кога да спрат да се излагат....

39

Жана

преди 1 година

Ел енергията въ въздуха , цените на стоките на храните лекарствата -ВСИЧКО ВЪВ ВЪЗДУХА. Българина едвам оцелява а вие ни занимавате с някаква ментално болна която се опитва да развращава чуждите дъщери на хората . Айде баста бе

38

Анонимен

преди 1 година

До до 36. Оли кво те яде бе ? Ти днес ходи ли на работа ?