182

Боко и Нинова

преди 1 година

ако са държавници да се коалират ВРЕМЕННО и да изметат кирковци завинаги. Иначе те ще довършат България, за което са и тук.

181

185 е прав

преди 1 година

Точно такова е и моето положение. Само дето не съм се заблуждавал, че Киро и Кокор са дошли да ни оправят. Мръсни гггадове са това. Уж качили пенсии, ама сиренето от 5 на 20 лв. Домати от 1 на 6. Дано пукнат в страшни мъки в най скоро време.

180

Анонимен

преди 1 година

До гноморашковец.. А Баце как е ? Много е гадно да си 1-ва сила , и да не можеш да управляваш , ама мноО е гадно !

179

Анонимен

преди 1 година

Баце отворил чекмеджеата , щом ромите се надяват за 150 лв. , за глас ...

178

Анонимен

преди 1 година

То ЕС няма собствено мнение , а ние бълнуваме за измислена демокрация и ''независимост'' в Бг !

177

д

преди 1 година

НАПИШЕТЕ ЧЕ ОТ ПИК НА ЗАГЛАВИЕТО ГЕРБАВАТА МЕДИЯ КРАДЦИИ

176

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ научиха ромите да живеят на социални помощи и си ги дундуркат, защото гласуват до един всичките. Като искате данъците ви да отиват за социални помощи на безработните роми - Боко е вашия човек.

175

Анонимен

преди 1 година

Ще спечели ПП Ура!

174

Хахаха,ПИК:)

преди 1 година

Дори няма да коментирам т нар "анкета" :)

173

До 180

преди 1 година

Човече, поогледай се, попрочети малко западна преса и виж какво се случва. Европа и САЩ затъват в невиждана финансова и икономическа криза. Саудитска Арабия влиза в БРИКС, зад Китай и Русия се обединява целия развиващ се свят, особено страните, които с десетилетия са санкционирани, бомбардирани и крадени от САЩ. Саудитска Арабия държеше петродолара, но сега минава в другия лагер. Чакат ни дълги години на криза, войни, смърт и глад... Отново сме от грешната страна на историята...

172

Анонимен

преди 1 година

Пак ви лъжат!Май Боко е бръкнал дълбоко в чекмеджето.

171

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно - пак ще харчим пари за избори, които няма да произведат кабинет, защото която партия направи компромис с принципите си, ще бъде наказана от избирателите си на важния местен вот през октомври! Ако ще има някакви договорки и коалиции, това ще стане след есенните избори! И тук въпроса е, защо изобщо си губим времето и харчим купища държавни пари, вместо да отложим изборите направо за октомври???

170

до 185

преди 1 година

Сам си го каза - бизнеса ти е малък, и никой не те натиска. Ако беше захлебил повече по времето на ГЕРБ щеше да разбереш колко дебела е корупцията. И пак сам си го каза - войната и ковид са причината за инфлацията.

169

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ!

168

Анонимен

преди 1 година

Докато юдеи и масони олигарси управляват тази ВЕЧЕ територия спасение не чакайте!!!Ще развъждаме роми и ще си изнасяме златото, а за капак ще храним афганистанци и ще плащаме хотела на укрите!!!! Обичам ЕС.....

167

до 185

преди 1 година

говори за себе си гербава калинко, кажи го на баба ми с 200 лева пенсия 10 години, кажи го на сина ми дето замина в чужбина защото университетите ни са жалки, а здравеопазването УМИРАЩО

166

До 174

преди 1 година

До Бялхетероработещ34 Икономиката ни се крепи на вноса заради регламентите на ЕС. От всички телевизии ни заливат с лъжи и пропаганда, но никой не казва истината, а тя е, че ЕС е причината за разрухата на България. Никой, освен Възраждане, не говори за предоговаряне на условията за членството ни в ЕС. Ако ПП-ДБ и ГЕРБ направят правителство, това ще разберете защо не трябваше да гласувате за тях. Няма разлика между тях защото господарят им е един и същ.

165

анонимен

преди 1 година

Как можело след 12 г. "грабене" от ГЕРБ пак да гласуваме за тях. Вярно така ни "грабеха" , че с малкия ми семеен бизнес едвам си позволявах годишно по 3-4 седмични почивки на море и в спа хотели и добри спестявания. Следващото кратковременно редовно правителство " не ни грабеше" , но екстрите си останаха само мираж. Оправдания с война и привнесена инфлация са верни наполовина-другата половина е абсолютна некадърност и неадекватност.

164

Анонимен

преди 1 година

До 173, е преди да почне срива в БСП, те си правеха около едни 15% твърд електорат... Нормално е 4% от тях да са отишли в Левица, а другите 8% да са си останали в БСП, а дакажем 3-4% са се пръснали към Янев и Копейкин

163

Анонимен

преди 1 година

Питане : И какво като герб са първи , да не би Баце да управлява пак?