43

Вижте това за Япония

преди 1 година

https://youtu.be/x9xvJXP_mTkИ имайте предвид че:1во хората, които стоят зад това никога не са били наказани. Американците са ги помилвали. 2ро В Японското общество никога не се споменава за тези неща, а в учебниците им по история не ги пише.

42

долни русофили

преди 1 година

като този трябваше да висят от мостовете на Витиня преди малко повече от 30 години.......все още НЕ е късно

41

АаналИзаторе

преди 1 година

"Знае се, че тези снаряди водят до рак" от кой се знае, ти медицински аналИзатор си, или от 4000.00?

40

анонимен

преди 1 година

Верно е всичко което казва.Докато Ким не гръмне неколко атомни бомби саут корея да не започват окупация на тайван.

39

Lukcho

преди 1 година

Нако Райнов Стефанов, 1954 г. Кандидат за ЕП от ПП Българска Комунистическа Партия!!!Абе тия гадове докога ще им давате време да лъжат плебса. Той и без това е ватиран, не е нужно да го уплътнявате повече.

38

д-р Преображенски

преди 1 година

Нако Стефанов -- кандидат за депутат от русофилите на Николай Малинов, агент на ДС, вербуван още в 1973г. . Преди 10-ина години плашеше, че България ще изчезне до 2029 г., защото имало 50 000 американски агенти. А пък до 2020 г. Полша щяла да стане суперсила и да граничи с Дунав. Не зная дали обедненият уран причинява рак, но комунизмът и русофилството определено причиняват необратими болестни изменения в съзнанието на засегнатите...

37

Анонимен

преди 1 година

Откъде ги копат тия анализатори. Откъде се знае, че причинява рак? Обединеният уран се използва заради голямата му плътност, която е полезна за пробиване на брони, но и в състава на брони. Да, той е в състава на бронята на американските танкове. На практика няма лъчение, но като други подобни метали(оловото)е канцерогенен.Тоест не е особено хубаво да попадне в почвата или водите, но не е свързано с радиацията.А как това било ядрено оръжие само профа знае. Или по-точно не знае, но говори наизуст.

36

Допълнение

преди 1 година

Анализатор: Снарядите с обеднен уран причиняват рак. . . . . . . . . . Но само от руските с обеднения уран! Английските или американските вдигат настроението! Питам се защо 200%-те демократи подписали всички споразумения за забрана имат още такива снаряди и защо? За Русия знаем, че са лоши и трябва да имат такава муниция!

35

Нако трола ла ла

преди 1 година

34

Анонимен

преди 1 година

Ако не са изтрили УЖАСИТЕ от Ирак... От 2003 г статиите, как се раждат деца без мозък, без гениталии, без вътрешни органи... Заради масовото засипване с радиоактивни боепрлипаси... Търсете, четете... Ще видите жито от Украйна после... Унищожават Украйна, унищожават земеделието им...

33

Анонимен

преди 1 година

Нако Стефанов, завършил в Ленинград, платен от Кремъл... Нищо не знае за технологията на тези снаряди. Можеше поне да вземе Гайгер Мюлеров брояч. И да провери дали се различава техният фон от фона на околната среда. Ама е по лесно да се прави на професор многознайко от времето на СОЦа и да повтаря като грамофон за каквото му плащат от Кремъл.

32

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна, освен като военопленник. През 2024 Путин слиза от Руската сцена. Добре е да се подготвим психически, за да не ни шокира, когато се случи...

31

До Сата НАТО

преди 1 година

пишеш снизходително, специалист си по всичко, лепиш етикети... анонимно. едва ли си създал нещо освен логореята си в сайтове с коментари без регистрация. пожелавам ти да идеш на източния фронт, да защитиш нашия евроатлантически начин на живот, и да се лекуваш с прах от урановия сърдечник на британски бронебоен снаряд. ще чакаме снимките ти с руски скалпове в рубриката "аз, репортерът".

30

Анонимен

преди 1 година

Причинявали рак? Руският мир причинява пък масова смърт :D, да се маха *** от украйна че скоро в бункерът си ще хапе дулото на някой пистолет.

29

Анонимен

преди 1 година

Човека е от Държавна сигурност. А щом си от ДС естествено ще говориш точно така.

28

Сата НАТО

преди 1 година

Между другото самият маниер на говорене на експерта бай Нако - това примляскване и пресипнало намучаване, като в селския хоремаг, показват, че човекът е напълно луд.

27

Сата НАТО

преди 1 година

единственото заключение, което мога да направя е, че общата ти култура се гради на справки в уикипедия -----////------ Ами на какво друго да се гради общата култура, нали името и затова е обща култура. Или някъде има университет по обща култура? :))) Много си миличък, такъв тьпичък ....

26

гого

преди 1 година

Всички професори в България ли са продажни русофили или само Нако (и цако)?. Пушенето също причинява рак, ако дишаш от ауспуха на военният камион или танк със сигурност ще умреш. Ракетното гориво е силно отровно.Обедненият уран се използва като добавка във сплавта на снарядите, за да имат по голяма твърдост и бронебойност, което няма нищо общо със ядрено оръжие. Затова и такива боеприпаси не са забранени от международни конвенции. За разлика от руските фосфорни бомби използвани в Марио

25

Сата НАТО

преди 1 година

Дойдохме си на думата, че същество с име Ганиела може да бъде само ненужен израстък на п-ката си. За това предаване трябва да я съдят и да и вземат лиценза за журналист.

24

Анонимен

преди 1 година

Ядреното оръжие на Украйна Русия го прибра преди години и и обеща че ще е гарант за териториалната цялост на Украйна. И що стана с териториална цялост на Украйна???? Самия гарант реши да си чопне малко територия от Украйна